2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Burnum kanamadi ama hafif bi baş ağrısı bende de oluyo bazen uyanırken de kasik ağrısı normal büyüyorlar rahim büyüyo karnımız büyüyo karın kaslarindaki bağlar geriliyo
 
Evet çok kullanışlı diyorlar.. odası için büyüyen beşik mi aldınız?
Yok odası için daha bişey almadık tabi sonradan büyiyen yatak olması ilk tercihim bunuda yanımız için almayı düşünüyorum hem yatak odam büyük beşiğe müsait değil hemde kullananlr memnun
 
Birşey soracağım 9 ay dan sonra odasına alıştırmak zor oluyormu? bende düşünüyorum yanına almayı ama endişeleniyorum sonrası için

İlk bi hafta zor oluyor ama sonra alışıyor. ben 8 aylıkken alıştırdım. ama şu bi gerçekki emmeye devam ettiği sürece geceleri iki oda arası mekik dokumak gerekiyor. ama çocuk odasında daha rahat uyuyor bu kesin. benim eşim horlayınca yada sabah işe gitmek için hazırlanırken çocuk sürekli uyanıyordu. çocuğun uykusu çok hafifti malesef.


sabun tozu kullnasan hani dalan yada haci şakir 'in bebekler için kullanılandan.


ay ne sinir bozucu birşey senin özelinden başkalarına ne. sen kafana takacağına uygun bi dille bence kv ni bu konu da uyarabilirsin bunda kızıp gücenicek birşey de yok. içine atıp kendini ve yavrularını üzeceğine söyle rahatla. kv olmaları, eşimizin annesi olmaları bizim hayatımıza karışma hakkı vermez kimseye. bende bu düşünceye çok karşıyım kv diye gelin onun her yaptığını kabullemek zorunda değil kimse kusura bakmasın. ilerde bizde kv olucaz bizde karışırsak bize de müdahale edecekler ve etmelilerde. valla bende ilk başta aman kalbini kırmayayım dedikçe tepeme çıktı şimdi malesef kv nin normal bi sözüne bile tahammülüm yok. o sebeple bi rahatsızlığı uygun bi dille zamanında söylemek lazım sonra iş işten çoktan geçiyor da olan sana oluyor.

@kardelen2558 senin mesajın üzerinden yazdım kusura bakma ama ben bu kv meselelerini okudukça çok sinirleniyorum malesef.


Ne guzel ya ben cok korktum simdi boyleyse disarda neler yapar bu diye :)

hiç öyle düşünme ,benim kızım karnımda öyle sakin öyle sakin di ki herkes ne güzel senin gibi sakin bi bebeğin olacak derlerdi. meğerse o fırtına öncesi sessizlikmiş. sonrasını düşün yani.

işin şakası sağlıklı olsunlarda en başı o.

gezen biri için park yatak çok uygun. hem gittiğin yerde aman çocuk düşecek, kontol edeyim derdin olmuyor. koy beşiğine raha rahat uyusun. sende rahat olursun.


öyle ağrı girmesi falan arada oluyor bazen bende unutup bir hareket yapınca sinir oluyorum kendime. ama içine ferah tut. allah emanetler kuzularımız.
 
Herkese merhabalar.. kizlar ben 13 haftalık gebeyim. post ilk açıldığında burdaydim liste de ismim vardı.. daha sonra hamileligim ağır geçmeye başladı günlerce yataktan çıkamadım ve psikolojim alt üst oldu (hala da çok iyi sayilmaz) şimdi biraz toparladim bir girdim ki liste de yokum.. niye silindim bilmiyorum ama beni listeye alir misiniz?
 
Çok teşekkürler canım benim hepimize cvp vermissin
 
Çok geçmiş olsun cnm topik sahibi banlandı yerine onurumbenim geçti.. O da listeyi baştan düzenledi, sen o aralar olmadığın için bilgilerini verememişsin dolayısıyla da listede yoksun. onurumbenim'e msj atarsan ekler dicem ama o da bayaadır yok buralarda..
 
Kızlar cinsiyetler genelde belli oldu değil mi? Hiç ilk sayfamız güncellenmiyor? Acaba giremiyor mu artık internete? Mayıs anneleri her gün güncelleniyor Bizde kimseyi takip edemiyoruz.

Merhaba arkadaşlar. Sanırım bizim sayfa yöneticisi iş yoğunluğu ya da başka sebeplerden dolayı artık aktif olarak giremiyor sayfaya. Bu yüzden de tablo hiç güncellenmiyor. Aramızdan başka arkadaşı seçelim ve kk yetkilisine bildirelim. Ve yeni arkadaşımız olsun sayda yötecisimiz ne dersiniz ? Bu benim şahsi fikrim.
 
Canım, onurumbenim kendi isteğiyle, gönüllü olarak feragat ederse olabilir ama diğer türlü saygısızlık olur gibi geliyo bana.. Yakında gelir bir açıklama yapar herhalde.. İnşallah kötü bişey olmamıştır.
 

Ben destekliyorum kuzum çünkü haftalardır güncellenmiyor ilk sayfa halbuki kim ne durumda görüyorduk iyi olurdu :) O açıdan bence değişmeli sanırım kendisi çok yoğun ya da başka sıkıntısı var.
 

Ben de hissetmiyorum canım hiçç... Hissedeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
 

Saygısızlık yapmayacağız çünkü onurumbenim'e soracağız onun rızasını alıp değiltiririz zaten büyük ihtimal onay verir giremediği için sayfaya.
İnşallah kötü bişey olmamıştır aynen. Kendi ve bebeği sağlıklı olsunlar da.
 

Canım okuduklarıma göre hepsi normal. Benim burnum kanamadı ama özellikle sol kasık yumurtalık bölgem ve başım (ense) baya baya ağrıyor...
 
Maşallah sana ve bebeğine. Ben sana ilk sorduğumda erkek diye hissediyordum kuzunu. Sonra kız deyince sen , bişey demediydim :) Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
 
Kızlaar merhaba :)
Bebek arabası alan veya araştıran var mı, biz çok kararsızız yani ucuz bişey mi yoksa oto koltuklu biraz daha iyi bişeymi alsak bilemedik, ne sıklıkla kullanırız bilmiyorum
 
Canım seyirme şeklinde hissedenler olabiliyormuş. Ama genelde 2.hamileliği olanlar erken hissediyormuş. 20.haftaya kadar hissetmemek normalmiş.
 
Canim valla ne kadar dogru bilemem ama birisi bana hurma ve cesitlerini simdi tuketme doguma yakin tuket dogumu kolaylastirir demisti....
Normal hurmayla ilgili bnde duymuştum.Ama hadis var hurma yiyenin çocuğu güzel huylu olur diye.Bu dediğim meyve Trabzon yafa cennet hurması diye geciyir.bildiğimiz hurmayla aynı etkiye sahip olduğunu sanmıyorum.
 
Kızlar öksürük ten bogazlarim tahrip oldu.Ballar zencefil ler deniyorum ama hala aynı. Bildiğiniz başka çözümler var mı.?
 
Normal hurmayla ilgili bnde duymuştum.Ama hadis var hurma yiyenin çocuğu güzel huylu olur diye.Bu dediğim meyve Trabzon yafa cennet hurması diye geciyir.bildiğimiz hurmayla aynı etkiye sahip olduğunu sanmıyorum.
Iste dogrulugunu bilemiyorum oyle soylediler ben de korktum yiyemiyorum sevdigim halde ... Bi kere dusuk yaptigim icin bunda her seyi fazla takiyorum sanirim
 
Anladım canım teşekkür ederim. gelene kadar bekliycez o zaman sorun değil.. hazır gelmişken bir sorum var. siz vitamin ve kan ilacına başladınız mı? benim doktorum vermedi.. unuttu diye düşünüyorum çünkü kanim düşük.. bende o ara heyecandan unutttum.. Eğer başladıysaniz doktoru ariycam bugün.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…