2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331

tamam canım ... Sen de bana yaz ..çünkü park yatak benim tercihim
2 yaşında zaten oda kurmayı düşünüyorum bebişe..
Birşeyler bulursam yazarım burada...
 

Ben kullanıyorum canım multivitamin olarak decavit verdi devit3 damla ve kan ilacı kullanıyorum bide benexol verdi ama onu kullanmadım bu arada kan ilacı çok mide bulantısı yapıyor gün boyu devam ediyor berbat bi ilaç bi kaç gündür gece yatmadan önce kullandım kısmen daha iyi ama doktor farklı saatlerde al ilacı dedi ama midem kötü oluyor
 
Kızlaar merhaba :)
Bebek arabası alan veya araştıran var mı, biz çok kararsızız yani ucuz bişey mi yoksa oto koltuklu biraz daha iyi bişeymi alsak bilemedik, ne sıklıkla kullanırız bilmiyorum
Evet ben Araştırıyorum. Nasip kısmet olursa iyi bişey alalım diyoruz. stokke xplory yada trailz modeli çok hoşuma gidiyo ama bakalım.
 
Kızlar öksürük ten bogazlarim tahrip oldu.Ballar zencefil ler deniyorum ama hala aynı. Bildiğiniz başka çözümler var mı.?
Ahh canım ben kaç gündür çekiyorum.bal ıhlamurlar mı içmedim adaçayı gargaraları C vitamini manyağı oldum tuzla gargara yapmaktan ağzım yüzüm kabardı ama en son enfeksiyondan yüzüm gözüm şişince ilaçtan kaçamadım.Antibiyotik başladık şimdi hemen doktora git
 
Maşallah canım gülü güle büyütün bebeğinizi inşallah.. Allahım bize de nasip etsin o günleri..
Park yatağın kalitesi konusunda haklı olabilirsin, bizim için daha çok erken olduğundan netten bakıyorum sadece.. Almadan önce incelemek bakmak lazım tabi..
 

En son 24 Kasım da girmiş. Umarım herşey yolundadır da sadece yoğunlukta girmemiş olsun. Yeni bir arkadaşımız aktif olarak sayfa yöneticisi olmak istediğinde yetkili kişiye durumu bildiririz.
 
Maşallah sana ve bebeğine. Ben sana ilk sorduğumda erkek diye hissediyordum kuzunu. Sonra kız deyince sen , bişey demediydim :) Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
yaa demek benden başka herkes hissetmiş erkek olacağını :))
senin bir dahaki kontrolün ne zamandı canım?
Amin inşallah hepimizin meleğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
 
Sanırım yanlış telafüz ettim kendimi, Bebeğim 15 haftalık derken; 15 haftalık hamileyim. Şimdi gönül istiyor ki, bebeklerimize en iyi, en konforlu şartları sunalım.. Her şeyin en iyisi, en güzeli olsun istiyoruz.. Şimdi bizim şartlarımız belli, bebeğimizin bir odası olmayacak, en az 2-3 yaşına gelene kadar.. O yüzden bizim için park yatak en mantıklısı.
Sizin bebeğinize hazırlayacağınız bir odası vardır. O zaman mobilya en mantıklısı.. Tabi tercih meselesi, herkesin seçimleri farklı olabiliyor..
 
yaa demek benden başka herkes hissetmiş erkek olacağını :))
senin bir dahaki kontrolün ne zamandı canım?
Amin inşallah hepimizin meleğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Sizin cinsiyetiniz, belli oldu mu? maşallah..
Bende 15 haftalık gebeyim, daha belli değil..
 
ilk başta karnınızın içinden birşey sizi gıdıklıyor yada içerde kelebek kanat çırpıyor gibi hissediyorsunuz. hafif içten bi baskı. ama sonraları ciddi tekmeler geliyor .
ay evet evet kelebek kanat çırpıyormuş gibi hissediyorum ben bazen de hafif pıt pıtlar.. şimdilik bununla idare edelim artık napalım
 
Canim doktorum 18. Haftadan sonra hissedeceksin dedi o yuzden rahat ol :)
 
Bilgisayar bir süredir bende olmadığı için giremedim. Şimdi gördüm yazışmaları.
Bir sayfa yöneticisinden liste yapmak dışında ne bekliyorsunuz tam anlayamadım ben açıkçası. Listeyi sadece bilgisayardan düzenleyebiliyorum ve yarınızdan fazlanız bilgilerinizi atma tenezzülünde bile bulunmadı.
Değiştirmek istiyorsanız değiştirin orası ayrı konu ama liste yapmak dışında arada da girip sizlerle konuşmak dışında bir görevim olduğunu sanmıyorum. Cinsiyetlerinizi bile tüm sayfaları okuyarak alıyorum.
Bu konuda destek verenler ar tabi ama çoğunuz gönülsüz ve habersiz.
K Kazen halen değiştirmek istiyorlarsa tabi değiştirsinler.
 
Canim burun kanamasi bas agrisi cok normalmis kan dolasimi nedeniyle bi de senin ikizlerin var ki hepimizden daha zor ama cok tatli :)
 
Mayıs annelerinin en başta anketi var :) baştan beri diyorum bizde de olsun diye mesela onlarda 70 erkek 51 kız bebek bekleniyor şu an :) hemen görebiliyoruz. çok güzel
Canım anket olayı içinde baktım söyledin ama sen ezbere hemen yapılıyor sanıyorsun. O listeler excelde yapılmıyor elle tek tek yazıyorsun kodda yazıp. İstersen sana verelim konuyu sen yap kolay olduğunu sanıyorsan.
 

Canım 3 haftadır yoksun sen de yönetici olmak istedin de oldun. Zorla değil ki tabii ki anketi isteyeceğiz sen de yapamazsan kibarca yapabilen var mı diye sorarsın. Zorla olmadın yani. Zamanın ve uygunluğun yerinde olduğu için seçmiş olmalısın burayı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…