2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Kızlar hm mağazalarında indirim var ayrıca instagramda bugün evime ne alsam ı takip edebilirsiniz insirimlerden haberdar olmak için.
 
Kızlar ayakkabı giydiremiyoruz ama alışsın istiyorum dısarda sıralaması için ucuz ayakkabı lazım 120-100 tl verip giymezse yazık olur fikri olan var mı?
 
Kızlar ayakkabı giydiremiyoruz ama alışsın istiyorum dısarda sıralaması için ucuz ayakkabı lazım 120-100 tl verip giymezse yazık olur fikri olan var mı?
Deneyip al mutlaka canim ama iyi birsey almakta fayda var evet az giyecek ama ayak yapisi olustugu icin cok cok onemli diye dusunuyorum. Hic giymez deme biz 3 aydir eliden tutup disarida yurutuyoruz hem hosuna gidiyor hem enerjisini atiyor mutlaka giyecek.
 
Merhaba arkadaslar
Herkes iyidir umarım
Kızımın bir haftadır elleri cok hareketli ve o yuzden uykuya cok cok zor dalıyo
Gözler kapalı ama sürekli elleriyle ıynuyo,alkış bile yapıyo.normal mi acaba
 
Bu arada kzım cok sükür bir iki adım atmaya basladı
Tabi önce ben ayaklarını ileri dogru attırıyodum,hop hop diyodum
Bir hafta kadar o sekilde yaptırdım
Sonra kendisine hadi hop hop yap dedigimde şükür iki adım attı.çalışmalara dewam
Agustosta kardesimin dügünü var.o zamana kadar yürümesini cok istiyorum
Zaten hava iyice sıcak olacak.bide kucagımda bebek zor olur
 
Kızlar bıngıldak kapanan var mı. Biz bugün fark ettik kapanmış
 
Benim kızımda 22mqyıs dogumlu.henüz yürümüyo.hiç yürüyecek gibide durmuyo şuan için.her cocuk farklı.gec olsun da güç olmasın


Aynı benimki.bazen 2-3 adım gidiyor parmağımin ucunu tutup yürüyor ama kendi yürümüyor .hemen emekleme pozisyonuna geçiyor.bz 14-15 ayları göruruz herhalde.


Kızlar bıngıldak kapanan var mı. Biz bugün fark ettik kapanmış

1 yaş aşısında hemşire sertleşmiş dedi M kapanmamış daha.bu ay kontrolde doktora son durumu sorucam.biz d vtaminini de kestik.
 
Kızım bu aralar çok sinirli heeseyw kızıyor istediği olmazsa ama ama amaaaa diye bağırıyor. Bide kucak istiyor. İnşallah geçici bi dönemdir. Parka gittik bugün anne kız ama bizim ki çocukları izlemeyi daha çok sevdi. Arkadaş istiyor çocuklar kosunca sanki bizim kızı kovaliyorlar gibi bizim ki sevinerek kaçıyor onunla oynadıklarını zannediyor üzülüyorum bende arkadaş istiyor.lego aldım onları takip çıkartıyor bizim yaptıklarimjzi bozuyor.
 
Bingildak kapanmadi bizim 2 yasa kadar kapanmayabilirmis. Asimizi hallettik. 1 yas atagina gectik. Uyumak istemiyor zor daliyor ve kalkinca gece ortaligi kopariyor. Bu ataklarda muhtemelen canlari yaniyor hem fiziksel gelisim hem zihinsel neler yasiyorlar bilmiyoruz ki. Parkta Ada da cocuklarin pesinde kosuyor oynamak istiyor diycem ama daha oynamayi bile bilmiyor ki. Kaymak hosuna gidiyor. Bisikletlerin pesinden kosuyor tabi elinden tutarak. 6.disimiz cikti bir de onun sikintisi bizde durumlar boyle..
 
Yuruyormu ne guzel ya masAllah kuzuya

Benim oglan korkuyor ayakta duruyor dusunuyor bi kaç saniye sonra tekrar emekleme
 
Kızlar benim kızım bi süredir aynı kiloda ya almıyor kilo.sürekli hareket halinde tamam ama hiç mi kilo almaz. Hemşire kilosu iyi diyor ama az çok kilo alsa
 
Evet canım ama koşarak gidiyor her yere.9,5 10 aylik falan o civarlarda yürüdü
masAllah

Kızlar benim kızım bi süredir aynı kiloda ya almıyor kilo.sürekli hareket halinde tamam ama hiç mi kilo almaz. Hemşire kilosu iyi diyor ama az çok kilo alsa
Canım sekizinci aydan beri kilo almiyoruz hemşire biraz zayif dedi ama bana gore iyi hiç te takmiyorum kafama cunku boyu gayet yerinde gelisim gösteriyor 8,5 kiloyuz sizin kaç ?
Zaten 1 yasindan 2 yaşına kadar en fazla 2,5 kilo almaliymis o yuzden takma kafana
 
11 buçuk kilo canım. Bi suredir böyle. Belki 2 ay falan olmuştur
 
Kilosu iyi bemce uzgungul
Benim kızım üç aydır onbucuk kiloda.
Boyu 74 cm
Hemsire bişey demedi
Bemde acıkcası kafaya takmıyırum
Saglıgınyerindeyse cok sükür diyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…