- 14 Şubat 2014
- 2.296
- 1.490
Devam ediyoruz canım gece emmesine bırakmayı da dusunmuyorum emdigi kadar gece gündüz emmeye devam:)Emziren anneler gece beslemesini bırakan var mı aranzda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam ediyoruz canım gece emmesine bırakmayı da dusunmuyorum emdigi kadar gece gündüz emmeye devam:)Emziren anneler gece beslemesini bırakan var mı aranzda
Bizde tam tersi gunduz cok az emiyor gece emmese sutum biter kesin birakma sansim yok suan gece her uyanista az cok emiyor.Emziren anneler gece beslemesini bırakan var mı aranzda
Gruplarda diiyet sani basari madalyasi onlarNickin altındaki baykuş nerden geldi:))
Zayıflama yarışmalarındanNickin altındaki baykuş nerden geldi:))
Uykusuzluk tan baykuş sandımZayıflama yarışmalarından
Ördek ama o
Sorun değil minik sarp nasıl
Uykusuzluk tan baykuş sandım
Hahahahah neden olmasınBenimki coraptan dolayi mi hala emeklemiyor acaba :) birde corapsiz denwyelim
BU pazar diş bugdayı yapıcam pasta yaptırıcam arkadaslarım ve ben ikramlar hazırlıcaz diş kurabiyesi giderken vericem annemde macun fırca yaptırdı instagramdan o gün masayı ceker koyarım buraya süs falan da almıs annem8.ayi 8 kiloyla bitirdik ilk disimiz cikti 2.yolda. Dis partisi falan yapan oldu mu aranizda? ya da dogum gunu icin birseyler dusunmeye baslayan? Boyle seyleri hic yapmam diyordum ama bir heves alttan durtuyor nedense haha..
Devam ediyoruz canım gece emmesine bırakmayı da dusunmuyorum emdigi kadar gece gündüz emmeye devam:)
Bizde tam tersi gunduz cok az emiyor gece emmese sutum biter kesin birakma sansim yok suan gece her uyanista az cok emiyor.
Bende bırakma tarafına daha meyilliyim ama nasıl yapacağım bilmiyorum uyanınca emmeden uyumuyor.BANA KALSA ben kesmek istiyorum gece emmesini kilo problemi yok ama uyusun diye veriyorum daha dogrusu yenik düşüyorum
8.ayi 8 kiloyla bitirdik ilk disimiz cikti 2.yolda. Dis partisi falan yapan oldu mu aranizda? ya da dogum gunu icin birseyler dusunmeye baslayan? Boyle seyleri hic yapmam diyordum ama bir heves alttan durtuyor nedense haha..
8.ayi 8 kiloyla bitirdik ilk disimiz cikti 2.yolda. Dis partisi falan yapan oldu mu aranizda? ya da dogum gunu icin birseyler dusunmeye baslayan? Boyle seyleri hic yapmam diyordum ama bir heves alttan durtuyor nedense haha..
9. ayın sonundan merhaba... ilk dişimiz alt sağ ortadan ayın 14’ünde merhaba dedi nihayet... ve hemen ardından 2 gün sonra yanındaki..
dişler patlayınca uyku bir nebze düşene girdi sanki. Özellikle ilkini patlattığı günüm akşamı kesintisiz bir uyku çekti kızım. O kadar üzüldüm ki, kimbilir ne kadar çok ağrıları oluyor ve canları acıyor minik kuşların bu dişler yüzünden.
Yemek olayında ceviz verdim yine geçen hafta ilk kez, sıkıntı olmadı. ( meyveli muhallebinin içine sarımsak tendeki ile rendeledim)
Artık hemen hemen her şey yiyor gibiyiz. Tuz, şeker yok, beyaz un da mümkün mertebe kullanmamaya çalışıyorum.onun dışında sabah yumurtalı kahvaltı, öğlen yoğurt ve sebze, et yada balık, akşamüstü meyve yada akşam meyveli muhallebi olarak devam. Arada gündüz iki, gece 2 kez mama ve geceleri emmeye devam.
6.aydan sonra dr kontrolümüz yoktu. Dr 1 yalında görüşürüz demişti ama ben bi kontrole götüreceğim sanırım yarın yada perşembe. Gelişimi bence normal ana insan yine de bir uzmandan duymak istiyor sanırım. Siz de durumlar nasıl?