- 14 Şubat 2014
- 2.296
- 1.490
Bende oyle anlamıştım canm da parmak ucunu delip bi damla kanla baktılar hemen o dedigim tarz bi cihazlaAnladım canım kan alacaklar diye anladım ben onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oyle anlamıştım canm da parmak ucunu delip bi damla kanla baktılar hemen o dedigim tarz bi cihazlaAnladım canım kan alacaklar diye anladım ben onu
Canım bizde elinin üstünden kan aldılar.iki elini deldiler yavrumun kan cıkmadıgı için.baya zorlu oldu bizim içinKızlar 8.ayda kan tahlili istemedi mi asm sizden?
Çok sağol canım teşekkür ederimBende oyle anlamıştım canm da parmak ucunu delip bi damla kanla baktılar hemen o dedigim tarz bi cihazla
Kıyamam ya kan damlasını devam ettirdimi pekiCanım bizde elinin üstünden kan aldılar.iki elini deldiler yavrumun kan cıkmadıgı için.baya zorlu oldu bizim için
Ne kadarlık canm bebeğin. Ek gıdaya başladıysan armut verebilirsin. Suyu falanda çok iyi geliyor.Arkadaşlar kızım 2 gündür kabız yapamadı bi türlü ne onerirsiniz
Gecenlerde diş döneminde birgun yapmadi.her ihtimale karsi pisik kremini temizledigim makatina surdum.o gun yapti.ama kabiz degilmis meger.normaldi.baska bilmiyorum.gecmis olsunArkadaşlar kızım 2 gündür kabız yapamadı bi türlü ne onerirsiniz
8.ay bitti bugün dün armut rendesi vermistim ama bugün yine çıkaramadı minicik sert kalmış popusnda okadarNe kadarlık canm bebeğin. Ek gıdaya başladıysan armut verebilirsin. Suyu falanda çok iyi geliyor.
Tesekkur ederim zeytin yağı sürüyorum sürekli pisik kremi yerineGecenlerde diş döneminde birgun yapmadi.her ihtimale karsi pisik kremini temizledigim makatina surdum.o gun yapti.ama kabiz degilmis meger.normaldi.baska bilmiyorum.gecmis olsun
Armut dışında acil en hızlı ne iyi gelir acaba baska8.ay bitti bugün dün armut rendesi vermistim ama bugün yine çıkaramadı minicik sert kalmış popusnda okadar
Hımm anladm canm. Zeytinyağı falanda denedin mi. 1 çay kaşığı içirsen. Hemen etki etmez belki ama inşallah yapar. Çok sıkıntısı varmı. Yoksa üzülme yapar yarına. Benimkide arada çok katı yapıyo.8.ay bitti bugün dün armut rendesi vermistim ama bugün yine çıkaramadı minicik sert kalmış popusnda okadar
Bir tatlı kaşıgı Zeytnyagı ardından da su veriyorum.bizde işe yarıyoArmut dışında acil en hızlı ne iyi gelir acaba baska
Zeytinyağı vereyim denememistim suan bir sıkıntı gözükmüyor ama yapsa rahatlicazHımm anladm canm. Zeytinyağı falanda denedin mi. 1 çay kaşığı içirsen. Hemen etki etmez belki ama inşallah yapar. Çok sıkıntısı varmı. Yoksa üzülme yapar yarına. Benimkide arada çok katı yapıyo.
Sıkıntısı yoksa müdahale etme bence. Bize doktorumuz oyle soylemişti. Sıkıntısı yoksa bi haftaya kadar bekle oyle mudahale et ama sıkıntısı varsa fitil ver demişti. Bence cocuk rahatsa bekle yapar canımZeytinyağı vereyim denememistim suan bir sıkıntı gözükmüyor ama yapsa rahatlicaz
Kızlar bu cuma oyuncak indirimi var e bebekte aktivite masası alacağım alanlar vardı fisher price mı bondigo mu?
Geçenki indirimden bondigoyu aldık canım sevdi kuzum güzel:)Kızlar bu cuma oyuncak indirimi var e bebekte aktivite masası alacağım alanlar vardı fisher price mı bondigo mu?
8.ay bitti bugün dün armut rendesi vermistim ama bugün yine çıkaramadı minicik sert kalmış popusnda okadar
Kızlar bu cuma oyuncak indirimi var e bebekte aktivite masası alacağım alanlar vardı fisher price mı bondigo mu?