- 27 Eylül 2014
- 1.477
- 798
Sagolasin canim sen tecrubeli annesin ne guzel yazmissin.. bizim doktor 9. Ayda yapicak bilmiyorum ozel bi ayi var miBen önemli birşey olacağını sanmıyorum sonuçta bir yönü daha çok kullanmaya mehilli oluyor insanlar.ben bu yaşıma kadar hep farketmeden fotolardan kafam sağa yatar.
Kilo kaybına etki oldu mu bende olmadı ama ben dikkatte etmedim yediklerime.ama etsem sanırım olurdu .
İkinci soru ben ilk kizimda 5 aylıkken ikincisinde 3 aylıkken oldum.ilk aylarda biraz daha yoğun oluyor sonra normale dönüyor.
Bende ek gıda yanında mama veriyorum mutlaka.anne sütü olsa öncelik o ama olmayınca da mama temel besin oluyor ek gıda 1 yaşına kadar tadımlık damak tadı olmuşsun ve azda olsa gerekli vitaminleri alsın diye.
Ben ilk kizimda menenjit aşısı yaptırdım menectra 2 doz olarak.doktorum önermişti.vakalar var diye.bunda da yaptiricam inşallah.sanirim 10.ayda yapicaktik ilk dozunu.
Bir de biz hala ozel cekme aparatiyla burnunu aciyoruz kizimin.. esimde 6. Aydam sonra kendileri cikarabilirlet diye okumus ama nasil cikarsin ki yardimsiz ??