- 22 Ekim 2015
- 2.022
- 3.788
- 40
Bu aylarda düğmelere basabilmesi ve sayfa çevirebilmesi gerekiyor motor becerileri için. O yüzden masalcı tırtıl önemli. Bir de ben de konuşan kitap var. Onun da sayfalarını çevirip düğmelerine basabiliyorsunuz.
Kumanda şeklinde bir oyuncak var, evdeki kumandaya taktıysa onunla oyalayabilirsiniz.
Kumanda ve kurabiye kavanozunu kv almış, onların evinde var. Ben daha çok amigrumi tarzı yaptırdım. Örgü bebek. Hem yumuşak hem de değişik.
Kumanda şeklinde bir oyuncak var, evdeki kumandaya taktıysa onunla oyalayabilirsiniz.
Kumanda ve kurabiye kavanozunu kv almış, onların evinde var. Ben daha çok amigrumi tarzı yaptırdım. Örgü bebek. Hem yumuşak hem de değişik.
Ahahahaa onu görmedim. Tırtılda dediğin gibi geldiğimizden beri susmadı. Ben tırtılı, renkli halkaları, birde şekil eşleştirmeyi aldım. Aslında bana kalsa hepsini alırdımda fazla oyuncak almamamız gerekiyormuş dikkat dağınıklığına sebep oluyormuş. Doktorum bir kaçtane işe yarar birşeyler olsun yeter dedi. Bir süre idare ederiz artık bunlarla.
Önerdiğiniz oyuncaklar nelerdir ?