- 14 Haziran 2012
- 337
- 348
İnşallah canım. Minnacık kuzularımıza sağlık versin Rabbimgecmis olsun canım insallaah kolay atlatırsınIz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım. Minnacık kuzularımıza sağlık versin Rabbimgecmis olsun canım insallaah kolay atlatırsınIz
Hangi modeli bu?puset dediğin anakucagi değil dimi. Yani oturmali kismi. Bi de o şekilde.iken katlaniyor yanlis gormediysem.Bende joie kullaniyorum çift yönlu hemde puset kısmı dönüyor kulptan degil fotosunu ekleyeyim belki bi fikir verir sana
Değerler kaç cnm? Bizim 2 aylıkken vardı çok. Hafif 1,5 ay çift bez kullandık geçti inş sizin de öyle oluriyi akşamlar bayanlar bende 2017 haziranda doğum yaptım kızım şimdi 4 aylik ve kalça çıkigi Var acaba benimle aynı durumu yaşayan var mı varsa tedavi süreci nasıl geçiyor
Çok gecmişolsun.burda bazi arkadaşlar çift bez bağliyordu.ins. sizdr de işe yarariyi akşamlar bayanlar bende 2017 haziranda doğum yaptım kızım şimdi 4 aylik ve kalça çıkigi Var acaba benimle aynı durumu yaşayan var mı varsa tedavi süreci nasıl geçiyor
değerler 60 ve 62 idi doktorumuz degerler cok kotu degil dedi ama rontgen filminde cikik vardı fakat çift bezin faydası yok dendi tubingen ortezi takıldı iki aydır takılı bir ay daha takılı kalacakDeğerler kaç cnm? Bizim 2 aylıkken vardı çok. Hafif 1,5 ay çift bez kullandık geçti inş sizin de öyle olur
Çok gecmişolsun.burda bazi arkadaşlar çift bez bağliyordu.ins. sizdr de işe yarar tsk ederim
İnternette araştırdım biraz da memnun kalan 1 kişiye denk geldim. Ama hakkında hiç bişey bilmiyorum. Sen yazınca araştırdım.ben de bilmiyorum mumkun mu degil mi,girdik bir yola bakalim insallah:)
gun icinde hic durmuyor mu canim uyku vaktine denk getirsen mesela.sen gittiginde b fite nasil kilo incelme vs oldu mu,deneyimin nedir memnun kalmismiydin?
Merhabadeğerler 60 ve 62 idi doktorumuz degerler cok kotu degil dedi ama rontgen filminde cikik vardı fakat çift bezin faydası yok dendi tubingen ortezi takıldı iki aydır takılı bir ay daha takılı kalacak
Haftada bir yıkıyorum ben ama suyü unutmalarından korkuyorum suyu seven cocuklar suya girdimi aglicak gibi oluyorlarKızlar bebeklerinizi kaç güne bir yıkıyorsunuz?
Ben günaşırı yıkıyordum ama şimdi haftada bir mi olsa iki mi olsa bilemedimHaftada bir yıkıyorum ben ama suyü unutmalarından korkuyorum suyu seven cocuklar suya girdimi aglicak gibi oluyorlar
Çok değil mi?Yazın her gün yıkıyordum şimdi iki günde bir yıkıyorum.
Havalar socakken hergün yıkıyodum ve suyu da sewiyodu.şimdi haftada bir.Kızlar bebeklerinizi kaç güne bir yıkıyorsunuz?
Burda birileri yazmisti yakin zamanda,dogruymuş.
Son zamanlarda uyku duzeni bozulunca kizimin,gunduz oyaliyordum ki gece cok uyusun.meger yanlişmis.uyumuyordu.
Şimdi ikigundur gunduz uyutuyorum.6-7 saati buluyor gunduz uykusu.bu sure sabah8 den gece 10a. Boylece gece uykusu yeniden duzene girdi cok şukur.dun bayagi zorlandim gunduz uykularinda ama bugun daha kolaydi.
İnternette araştırdım biraz da memnun kalan 1 kişiye denk geldim. Ama hakkında hiç bişey bilmiyorum. Sen yazınca araştırdım.
Kızlar bebeklerinizi kaç güne bir yıkıyorsunuz?