- 18 Ağustos 2011
- 927
- 1.163
Nizimki emzik niyetine kullaniyor onu :)Kızlar uyku arkadası varmıs bebeklerde işe yarıyormus ne kadar gerekli bilemiyorum kullanan var mı?
Bizimde en az 7 genelde 8-9.Kızlar bende ara ara kahverengi leke oluyo ama cok az 20 günde 1 gibi daha adet olmadım sizde durumlar nasıl?
Bizde bez cok gidiyo nerdeyse günde 10 bez sizin nasıl netten sipariş verdim yetişmiyo allahtan bezimiz uygun fiyat
Cok cis yapiyor. 9dan sabah 7ye kadar 3 bez degistiriyorum.
Bnm oglan sanirim iki aydir oyle. Hergun yapan bebek 2-3-5 gunde yapmaya badladi sonra onumcu gun hastaneye kostur kostur goturdum yapmayinca. Sonralari hep fitil yada sabunla yaotirdim genellikle 4.gun . sonra birgun kakasini yapti. Yakladik 4 gundur bir cay kasigi zeytinyagi karistiriyordum mamasina. Ogun yuzustu yatirmistim. Bi de oyin halisinda epey tepindi bende jimnastik yaptirdim. Sonraki 4. Gun yine kendi yapti. Sanirim duzeliyorKızlar ya beni bi aydınlatın ..
geçen 10 gün kaka yapmadı diye doktorunu aramıştım oda niye bu kadar bekledin hemen fitil ver dedi verdim bi bez tam dolmuştu başka yapmamıştı ...
Bu sefer de dün 7 gün oldu kaKa yapmayalı doktoru dinledim fitil verdim ama keşke 10 güne kadar bekleseydim .. fitil iyice huzursuZ etti yatarKen poposunu kaldirarak yattı bide gece o kadar az bi kaka yapmış ki bez azıcık kirlenmiş Bn nerde hata yapıyorum kızima süt mu yetmiyor o yüzden mi kakasi yok .. yada süt mu yariyo off bilemedim gitti