En başta gecmişolsun.Allah şifa versin.Kızlar merhaba mukuslu kakamız vardı ve çok kusuyord yawrum. Doktor alerjiden şüphelendi bebeğimden 3 gün önce kan alınmıştı ve gaita tahlili yapılmıştı sonuçlar bugün çıktı.kan tahlilinde birşey çıkmadı fakat kakada laktoz intoleransı çıktı. Yani anne sütündeki ve mamadaki şekeri sindiremiyormuş bu yüzden de devamlı sancı çekiyomuş bende üşüttü falan sanıyordum fitil veriyordum doktor tavsiyesiyle tabi.kusmasını da reflüden sanıyorduk.uyumaması huysuzluğu bu yüzdendir. Şimdi artık anne sütü ve normal mama Yok kesinlikle. Laktozsuz özel mama kullanıcaz. Demem o ki mukuslu kaka varsa şakın göz ardı etmeyin
Yani alerji degil,laktoz direnci mi.sadece gaita da mi cikiyor mus.
Ayni belirtiler kizimda da var. Kan,idrar hep temiz.yani alerji seviyesi yok.lokosit falan yok.amagaita ya hic bakilmadi.
Gece emdigi mamayi kusmuyor.uykudayken.uykusuda iyi.ama gunduzleri hem daha hafif uykusu hemde cok kusmaya basladi.su da geliyor agzindan.mukus yok ama.cok nadir oluyor o da azcik oluyor.
Ben numara yapiyor kucaga almak icin bilerek kusuyor diyordum.yoksa gece niye kusmuyor.hatta gazini bile cikarmiyorum gece.