2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Ben kürtaj olmak istemiyorum :KK43: kanamam başladı tam da kanama değil. Pembe lekeler var dr kendin de düşebilir kurtaj da dedi. Ben de kendi haline bıraktım :KK43: en hayırlısını rabbim biliyo :KK43:(

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah kürtaja gerek kalmadan ağrısız acısız atlatırsın :KK61:
 
_20161101_200910.JPG

Benim kizim buyudu de abla olacak teyzeleri :)
 
Merhaba hanımlar Allah nasip ederse ben de Haziran annesi olacağım.
Ben de sarı akıntı var.
İlk kez bu sabah safra çıkardım ama asıl midem çok gaz yapıyor. Çok rahatsız oluyorum. Sıvı şeyler tükettiğimden 1 kilo kaybettim.
Benim gibi sürekli mide şişkinliği gaz yaşayan var mı? Doktor normal dedi ilaç vermedi

Canım benim bulantım bugün başladı, sabah baya kötüydüm, istifra etmedim ama öğürdüm. Daha sonra bulantım geliyor hemen gidiyor, bu gel gitler oluyor. Normalde zaten ağır gastritim vardı ki bir keresinde ultrasona girdim kağıtta "batındaki gazdan ultrason çekilemedi" yazıyordu. İlaçlarla düzelttim derken, hamilelikler mahvoldum tekrardan. O kadar fazla gazım var ki, evde eşim yokken iyiyim de dışarı çıkmak ve yanımda birinin olması felaket olur. Doktor ya rennie dua ya da gaviscon kullanabilirsin dedi. Tabi ki sen doktoruna danışmadan ilaç alma. Ben maden sodası kullanıyorum, Çubuk kraker yiyorum.
 
Ben kürtaj olmak istemiyorum :KK43: kanamam başladı tam da kanama değil. Pembe lekeler var dr kendin de düşebilir kurtaj da dedi. Ben de kendi haline bıraktım :KK43: en hayırlısını rabbim biliyo :KK43:(
Hakkında hayırlısı olsun canım Çok zor biliyorum ama Allah sana sağlık versin bende ilk bebeğimi kaybettim ve kürtajla aldılar şimdi tekrar hamileyim
 
Doktora sormuştum geri cikiyor diye ama yeterince kaliyomuş yinede... ben su gibi olmasindan tedirgin olmuştum sanki idrarimi kacirmiş gibi ıslak oluyo camaşirim arti ilac... sen ne kadar kullanicaksin doktor ne dedi ?
12.haftaya kadar dedi.Tüp bebek benimki ondan.Tedavinin başından beri kullanıyorum.Bir ara jel de kullandım da onun dokuntusu daha beter olduğu için geri buna döndüm.
 
Merhaba hanımlar Allah nasip ederse ben de Haziran annesi olacağım.
Ben de sarı akıntı var.
İlk kez bu sabah safra çıkardım ama asıl midem çok gaz yapıyor. Çok rahatsız oluyorum. Sıvı şeyler tükettiğimden 1 kilo kaybettim.
Benim gibi sürekli mide şişkinliği gaz yaşayan var mı? Doktor normal dedi ilaç vermedi
Canim benim de ilk haftalarda oyleydi asiri gaz oluyordu.simdi daha azaldi
 
Ya canım cok geçmiş olsun canım inş. Kötü birşey olmadan geçer. Yemek konusunda çok kötüyüm her aklıma gelenden midem bulanıyor birtek çorba içiyorum biri yaparsa bide salata cok iyi geldi bugün . Ya ailemizde yok çok ilginç babamın teyzesindemi varmı ondanda emin değiliz biz ikizmiler acaba diye düşünüyoruz :KK64:yani öyle birşey yok hemde ayrı ayrı iki kese gördük bu kısmına sevindim tek yumurta olsa çok sevinemezdim Allah biliyor her çocugum kendine özgü ayrı bir dünya olsun diye düşünüp ikize çok istekli bakmazdım bu açıdan iyi. İnş. Biri kız biri erkek olur...
Allahın işine bak. tekrardan hayırlı olsun. yemek konusuna gelince.. annesine yakın olanlar çok şanslı valla. Keske yapan olsada corbayada raziyim..:110:

Benim de bir tane fıtığım var önemsiz demişti ama ağrısını çektim. Kalkamadığım da olmuştu.Bir de belimde beze gibi bişey vardı. Kadınlarda daha çok görülürmüş. Yanlış hareketten ağır kaldırmaktan falan. Onun için de belime iğne yapmıştı doktor. Baya oldu çöktü orası hatta. Şimdi bu aralar yok ağrı falan.
Bazen atak dönemi oluyo bazen de uykuya geçiyor ya. Öyle olabilir seninkide. Kırıkçıya gitme bence nasıl güvenicn . Tehlikeli olabilir. Bence dinlenmeye çalış.
Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri bir de iltihaplı romatizmam coştu. Geceler ağrıdan uyandığım oluoy. Ama bebek sağlıklı olsun sabrediyorum.
Hem açlık hem bu ağrılar. Allah yardımcımız olsun. :işsiz:
 
Günaydın güzel anneler. Bugün listeyi guncelleyeceğim bilgilerinizi bana özelden gönderebilirsiniz. yeni arkadaşlar gelmiş herkes hoşgelmis. Ve grubumuzda ikizler de çoğalmış. Ne mutlu bize. foruma 2-3 gündür aktif bir şekilde giremiyorum sebebi Ilay'in sürekli yanımda olması . onun yanında telefon kullanmayı tercih etmiyorum. Ama yazilanlari okumaya calisiyorum surekli. Biliuorsunuz ki whatsapp grubumuz var. grubumuza erişimim daha kolay olduğu için oraya daha kolay yazabiliyorum. dilerseniz sizde aramıza katılabilirsiniz. bunun içinde özelden bana telefonunuzu vermeniz yeterli
 
merhaba kızlar inşallah banada yardımcı olursunuz.
elevit ve kusma için dramamine verdi dr.
ters biriydi soramadım bunları hangi saatte kullanmam lazım..
kullanan var mı
 
Günaydın Güzel anneler :) Geçtiğimiz h.sonu gittim doktoruma bu zamana kadar olan ki doktorumu değiştirdim eşimde bende çok sevdik doktorumuzu muayene ücreti biraz pahalı olsa da bence bu ilgi bu alakaya değer. Bebeğimizin maşallahı varmış 2 li test yaptırmamızı önerdi marmara üniversite hastanesinde yaptırcağız boşta bi doktor bulursak,genel olarak her şey iyi şimdilik bulantılarım da hafifledi ama geniz akıntım ve solunum yolları hassasiyetim hala var 9+2 günlüktü gittiğimizde yaklasık 3 cm dedi :)
 
X