2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Görüntü tam olarak böylemiydi bir tanıdık doktor enfeksiyon dedi

görüntü bu muydu

siZinkide böyle mi bir doktor bu görüntüye enfeksiyon dedi napcamı bilemedim hiç sünnetli pipide görmedik ki
Goruntu bana normal geldi ama doktor enf.dediyse ben olsam riske atmaz derhal baska bir uroloji uzmanina gotururdum..kendi sunnet eden doktorun mu dedi enf. Diye?
 
Aaa ben hep makinada yıkıyorum çoğu zaman 60 derecede. Tencerede kaynatılınca çekmez mi kıyafetler ?

Bilmiyom ki canım Belki de tencerede su kaynat içinde yıka demiştir. Ama tencerede yıka dedi yani. Sonuç olarak elde yıka makinada yıkama dediği için çok dinlemedim açıkçası. Çünkü yapacağım bişey değil.
 
Uc kısmına dogru ve yanlar su toplamıs gibi cozemedik etrafımızdakiler 3-4 güne gecer diyordu 10. Güne girdik
sende yeni yaptırmıstın demi ne zamndı senin iyileşti mi tam olarak
Goruntu bana normal geldi ama doktor enf.dediyse ben olsam riske atmaz derhal baska bir uroloji uzmanina gotururdum..kendi sunnet eden doktorun mu dedi enf. Diye?
sünnet yapan doktoru iyileşmesi zaman alcak dedi ama bi doktor arkadas iltihap enfeksiyon dedi burda doktorda bilmiyrz sünnetçi baksın aman ya bilseydim bu kadar sürceni bayram önü yaptırmazdım
 
Çok salyası akıyo mu ? Bizimki kendi salyası boğazına kaçınca öksürüyo gün içinde baya oluyo
Aslında çok salya yok ama boğaz temizler gibi öksürüğü var asmdeki dr öksürür hapşırır hickirir bunlar normal şeyler ateş olursa dr a git demisti öylece bekliyorum ama geçmiyor böyle devam ederse tabi gidicem de gelişim sürecinin normal bir fonksiyonu mu diye sordum burdaki konular başka şuan:)
 
Ciddi misin? D vitamini eksikliği büyük sıkıntı, çünkü anne sütünde olmayan tek vitamin. Ve gelişim için çok önemli. Belki bir kereliktir, emin misin?
 
Ben sekız aylıkken yaptırmıstım
15 gunde pipi gorunumune ulaşmıştı
Öncesinde şişti garıptı
 
Sen yaptıracagın zaman sormuştun ben o zaman da yazmıştım
15 gunde duzelıyor dıye
 
Yaşadığımı sizinle de paylaşmak istedim benim kızı emzirmeye çalışıyordum dört beş dk kadar emdi sonra emmedi ben zorlarken birden ağız dolusu kusmaya başladı ilk defa böyle yaptı anlamadım yaklaşık iki su bardağı kadar kustu iki gündür emmek istemiyordu nereden çıktı o kadar süt anlamadım hiç. Sütü hamur gibi çıkardı sonra baktım gülüyor falan çok önemsemedim ama korkuyorum bayramdan sonra kontrolumuz vardı o yüzden de bekliyorum kafam çok karışık
 
benim kiz da bir kere oyle kustu ayni senin gibi emsin diye zorladim bi iki öğürdu sonra emdi emdigiyle bardak dolusu kusmasi bir oldu galiba mideleri hazmetmeden sut vermemeliyiz bidaha oyle zorlamadim acikmasini bekledim
 
Günaydınlar herkese,
Ben sabah bunları gördüm nedir bu yahu dedim. Biz nereye gidiyoruz böyle bu bakış açısıyla yazık yaaaa
 

Eklentiler

  • Screenshot_20170828-110833.png
    153,5 KB · Görüntüleme: 106
  • Screenshot_20170828-110826.png
    187,2 KB · Görüntüleme: 106
Geçmiş olsun bebek huzursuz değilse çok takma
 
Sellaaaaammm
Kızlar sizi çok özledim valla..
Ama yaz malum iş çok çocuk çok misafir çok tatil inşaat derken burayı ihmal ettim kusuruma bakmayın. Bir girip yazamadım. Ama artık buradayım. Bebişler basıl bizim kız büyüdü baya teyzeleri :))

Kilo olarak aynıyım ama diyete ve spora en kısa süredebaşlıcam. Bir ara ketojenik diyet yaptım 1 haftada 3 kilo vrdim ama sütüm çok azaldı. Bıraktım.
İsteyen arkadaşla kilo veririz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…