Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle gitmelisin gitmesen bile laboratuvarda veya acillerde kan verip değerlerini kendinde takip edebilirsin ben üç defa kan verdim emin olup öyle gittim
Kan iki kez verdim 28 ve 507 çıktı artık kese ve kalp atışı için gidicem ama ben iki kez gidip stres olacağıma 7. Haftada gideyim direkt diyordum öyle şeyler duyunca tedirgin oldum

Hamişsin bende bu şekilde öğrendim 🥰 var gibi bi görüntü vardı sonra 10dakika sonra bi baktım koyulaşmış
Insallah ama benim bu görüntü saatler soru oldu. Ilk goruntuyu asagiya ekledim, cok cok zorlanirsa gorulebiliyor sadece 😀🥹

Eklentiler

• IMG_9079.jpeg
    IMG_9079.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_3117.jpeg
    IMG_3117.jpeg
    59,7 KB · Görüntüleme: 70
Insallah ama benim bu görüntü saatler soru oldu. Ilk goruntuyu asagiya ekledim, cok cok zorlanirsa gorulebiliyor sadece 😀🥹
Bence yeniden test yapmalısınız ama bence bikaç gün geçmesini bekleyip test yapın derim. Bi de size tavsiye test yaptığınızdan max10 dakika bekleyin net gözüküyo mu diye telefonuzun flaşını testin arkasından tutun. Eğer çizgi ilk 5 dakikadq gözüküyorsa o zaman çok daha yeni yeni gebeliğiniz oluşuyo demektir.

merhaba gunaydin☺️
Sabah tekrar test yaptim.
3.dakikada boyle cikti.

Eklentiler

• IMG_9087.jpeg
    IMG_9087.jpeg
    61,9 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_9086.jpeg
    IMG_9086.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 74
merhaba gunaydin☺️
Sabah tekrar test yaptim.
3.dakikada boyle cikti.
Bence gebesiniz, hayirli olsun :) saglik ocaginda kan verin sonra 3 gun sonra birdaha verin saglikli artis icin, doktora gittiginizde artis sagliklimi diye bir kac kere yapiyolar test cunku, bide bence doktor kontrolune kadar folik asit baslayin :))

Benim betam 2120 vajinal de gozuktu, oda minnacikkkk birseydi.
Merhaba hayırlı olsun kese mi gözüktü şuan bebiş mi geçen çarşamba 4 haftalık gittiğim de 15 ml kese gördü bebiş için 2 hafta sonra gel kalp atışını da duyarız demişti doktor

Benim dün değerim 361 cıktı siz ilk baktırdıgınızda hemen keseyi gördünüz müü
Bugün karnıma bir ağrı girdi endiselenip doktora gittim 4+6 karından göründü ama sadece kese yolk sac yok henüz 10 mm dedi sanırım on gün sonra gelin kalp atışı için dedi

Merhaba hayırlı olsun kese mi gözüktü şuan bebiş mi geçen çarşamba 4 haftalık gittiğim de 15 ml kese gördü bebiş için 2 hafta sonra gel kalp atışını da duyarız demişti doktor
Merhaba, ici bos kese gordu sadece. Banada 3 hafta sonra gel dedi

X