• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar doktorum muayene icin henuz erken oldugunu pazartesi testi tekrarlayip muayeneye gitmemi istedi. Fakat bu sabah tuvalette peceteye koyu sari cok acik kahvemsi bi akinti gibi geldi ve beni cok korkuttu. Sizce pazartesiye kadar beklesem gec mi olur ? Kotu bir sey yoktur dimi? Akinti tekrarlarsa doktorumu aramalimiyim:KK43:
ama bende yeniyim canım tecrübeliler daha net bişey söyler

canım benimde hep koyu sarı akıntım var senin hangi gün 500 üstü çıkmıştı sonucun şu an 1500 üzeriyse kese oluştuysa inşallah bişey olmaz
Sali gunu 580 cikmisti henuz iki gun gecti uzerinden. Bu defa hafif koyu gibi geldi rengi tam kahverengi diyemem ama umarim tekrar etmez:(

• Beğen
Reactions: fml
Kizlar doktorum muayene icin henuz erken oldugunu pazartesi testi tekrarlayip muayeneye gitmemi istedi. Fakat bu sabah tuvalette peceteye koyu sari cok acik kahvemsi bi akinti gibi geldi ve beni cok korkuttu. Sizce pazartesiye kadar beklesem gec mi olur ? Kotu bir sey yoktur dimi? Akinti tekrarlarsa doktorumu aramalimiyim:KK43:
üzülme canım stres yapma bende sürekli olurdu kahverengi akıntı ilk 3 ay özellikle yorulduğum zamanlarda sonra kendi kendine durdu dinlendim fazla is yapmadım progestan vermişti onuda 1 2 kez ictim

üzülme canım stres yapma bende sürekli olurdu kahverengi akıntı ilk 3 ay özellikle yorulduğum zamanlarda sonra kendi kendine durdu dinlendim fazla is yapmadım progestan vermişti onuda 1 2 kez ictim
Cok stresli bir yapim var zaten en ufak bir seyi elimde olmadan kafama takiyorum. Pazartesi gec olmaz dimi progestan icmem gerekiyorsa?

Cok stresli bir yapim var zaten en ufak bir seyi elimde olmadan kafama takiyorum. Pazartesi gec olmaz dimi progestan icmem gerekiyorsa?
bak şöyle düşün o seninle olacaksa Rabbim bu dünyada nefes aldıracaksa önüne kimse geçemez eğer icin rahat etmezse bugün git doktora için rahatlar hiç değilse. dediğim gibi ben yorulduğumda hep olurdu progestan verdi ama bende baş dönmesi yaptı 1 2 kez içtim. ben 40+5 te doğum yaptım düşün 41. haftaya girecekken çok şükür düşükte olmadi erken doğumda. eğer çok kafaya takarsan bugün git istersen doktora

Sagol canim biraz icimi rahatlatti yazdiklarin. Eger tekrar ederse oyle gideyim bakalim simdilik bir sey yok. Dogru soyluyosun rabbim izin verirse olacak zaten
aynen canım bir daha gelirse doktora git progestan versin, benim korkum kimyasal bir kere yaşadığım için keseyi görsem içime su serpilicek

eğer hastane evine yakınsa esinle git görün istersen. ben alışmıştım artık lekelenmelere
Canim ben daha once gittigim doktorumdan ozel muayene icin randevu almistim. Daha hastanede hic muayene olmadim. Bakalim aksama kadar tekrarlarsa akinti doktoru bi arayip sorarim gerekirse o cagirir heralde

kızlar bugün kasıklarım ve bacaklarım çok ağrıyor inş. bişey olmaz

benimde hafif hafif karnım ağrıyor hala sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum

valla bende haftaya cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum ağrım biraz hafifliyor 1 saat sonra tekrar başlıyor sıkıntı olmasında ağrı çektiğim dert değil valla :)

• Beğen
Reactions: fml
sonucu aldım kızlar 621.91
sat 29 kasım bugün gebeliğimin 17.günü
gözün aydın canım.. benimde sat 29 kasımdı ben dün tahlil yaptırdım 54 çıktı benim tahliller düşük sizinkiler yüksel yahu ben bişi anlamadım bu işten vallaa :)
rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin canım

Back
X