• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar merhaba benim de sat 24.11.2016 tarihindeydi. Bu ayin 25inde kan testinde sonuc 269 cikti. Dun testi tekrarladik bu defa 578 sonuc. Doktorum artisin iyi oldugunu soyledi ama henuz erken oldugu icin pazartesi testi tekrarlayip sonuca gore muayeneye cagiracagini soyledi. Kesenin gorulebilmesi icin degerin kac olmasi gerekiyor bi fikriniz var mi? Sabredip beklemek cok zor ve heycan verici gercekten:)
Canım hayırlı olsun öncelikle benimde bat 26 kasım ben 24.12.2016'da kan verdim 172ydi, dün baktırdım 694 bugün 1000i geçmiştir gibi düşünüyorum 1000 üzeri alttan kese görünüyormuş ben cumartesi doktora gidicem

Canım hayırlı olsun öncelikle benimde bat 26 kasım ben 24.12.2016'da kan verdim 172ydi, dün baktırdım 694 bugün 1000i geçmiştir gibi düşünüyorum 1000 üzeri alttan kese görünüyormuş ben cumartesi doktora gidicem
Degerlerin guzel artmis canim guzel haberlerini bekliyorum o zaman cumartesi gunu. İnsallah gorursunuz keseyi:)

amin canım inşaallaahhh..
ya kızlar yemenize içmenize dikkat ediyor musunuz neler yapıyorsunuz mesele anlatsanıza biraz doktora gidenler doktorlarınız ne söyledi size
dikkat ediyorum canım gdolu yememeye çalışıyorum günde mutlaka yumurta süt ceviz yiyorum dışarıdan bişey yerine ev yapımı yiyecekleri yiyorum

dikkat ediyorum canım gdolu yememeye çalışıyorum günde mutlaka yumurta süt ceviz yiyorum dışarıdan bişey yerine ev yapımı yiyecekleri yiyorum

süt hazır süt mü içiyorsun canım? günde kaç bardak içiyorsun bende içmeye başlayım diyorum ama dr gitmediğim için henüz bi bilgim yok ne yemem gerektiği konusunda

süt hazır süt mü içiyorsun canım? günde kaç bardak içiyorsun bende içmeye başlayım diyorum ama dr gitmediğim için henüz bi bilgim yok ne yemem gerektiği konusunda
şu an hazır süt içiyorum canım ama doktordan sonra süt alıp kaynatıcam yumurtada köy yumurtası

Sonucum geldi fakat sonuçtan hiç memnun olmadım kızlar. 2747 çıktı yine mi dış gebelik.Moralim çok bozuk.

İnşallah görürsün canım keseyi. Bu değerle de dış gebelik oldukça rahatsız eder ağrı sancı yoksa üzme kendini
Önceki dışgebeliğimde 6000 lere kadar çıkmıştı ve hiç ağrım sızım olmamıştı, sadece kahverengi lekelerim gelmişti 1000 li değerlerden itibaren.

Mümkün değil gibi gözüküyor. Doktora yarın mı gideyim bu değerde kese gözükmesi gerek , cuma tekrar mı bhcg baktırıp gideyim bilemedim.
Canım bu ikinci kezmi oluyor sebebi ne peki hemen gönlünü karartma bence git doktora kese görünür alttan görünmezse ozaman düşünürsün adet günün ne zamandı niye yükselemez gözüyle bakıyosun benimde 1000 üzerine çıkmıştır benden bir gün önce olsa 2000li sonuç çıkar

Canım bu ikinci kezmi oluyor sebebi ne peki hemen gönlünü karartma bence git doktora kese görünür alttan görünmezse ozaman düşünürsün adet günün ne zamandı niye yükselemez gözüyle bakıyosun benimde 1000 üzerine çıkmıştır benden bir gün önce olsa 2000li sonuç çıkar
Çok tatlısınız. Sizin gibi pozitif düşünmeye ihtiyacım var sanırım. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için belki de bu kadar stres yapıyorum. 28 kasımdı benim son adet tarihim .

• Beğen
Reactions: fml
Önceki dışgebeliğimde 6000 lere kadar çıkmıştı ve hiç ağrım sızım olmamıştı, sadece kahverengi lekelerim gelmişti 1000 li değerlerden itibaren.
Farklı yaşamışız canım acillik olduğumda değerim 600lerdeydi. Ben de çok korkuyorum tekrar yaşamaktan beni sevindiren şey lekelenme ve kasık ağrım yok. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım. Gönlümüzü ferah tutalım. Nasip diyeceğim kötü de olsa sonuç vardır bi hikmeti diyeceğim. Özel eğitim de çalışınca bunda bile bi hayır arıyorsun. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

Çok tatlısınız. Sizin gibi pozitif düşünmeye ihtiyacım var sanırım. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için belki de bu kadar stres yapıyorum. 28 kasımdı benim son adet tarihim .
Canım düşün bak benim son adetim 26 kasım normalde 14.gün yumurtluyordum ama bu sefer geç yumurtladım 17 ya da 18.günde ve şu an dediğim gibi 1000 üzeri olmuştur seninde erken çatlamıştır yumurtan inşallah yarın doktordan güzel haberler almayı nasip etsin rabbim haber ver canım bizede mutlaka

Merhaba bayanlar ben grip oldum çok halsizim bebeğe bi zararı olmaz demi korkuyorum ilaçta içmek istemiyorum

• Beğen
Reactions: fml
Back
X