• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba canlarim bende bugun lekenme oldu doktora gidip kan verdim alttan baktilar kese yok dediler kan yarin cikar dediler eve geldim siddetli bel agrisi ile lenkelenmeler sıklasti kirmizi bile oldu tekrar acile gittik kan verdik cumartesi betam 57.54 pazartesi 188.4 olmustu bugun ise 118 e dusmus bebegim beni birakiyomudur yoksa yerlesmedigi icinmi oluyo nolur basina gelen varmi sonradan yukselirmi

Merhaba canlarim bende bugun lekenme oldu doktora gidip kan verdim alttan baktilar kese yok dediler kan yarin cikar dediler eve geldim siddetli bel agrisi ile lenkelenmeler sıklasti kirmizi bile oldu tekrar acile gittik kan verdik cumartesi betam 57.54 pazartesi 188.4 olmustu bugun ise 118 e dusmus bebegim beni birakiyomudur yoksa yerlesmedigi icinmi oluyo nolur basina gelen varmi sonradan yukselirmi[/QUOTE
O değerlerde kese zaten gözükmez. 1500 lerden sonra görünüyor diye biliyorum.Kanaman devam ederse kimyasal gebelik olabilir, üzülme sakın çünkü kimyasal gebelikten sonra kolay hamile kalınabiliyormuş.

Merhaba canlarim bende bugun lekenme oldu doktora gidip kan verdim alttan baktilar kese yok dediler kan yarin cikar dediler eve geldim siddetli bel agrisi ile lenkelenmeler sıklasti kirmizi bile oldu tekrar acile gittik kan verdik cumartesi betam 57.54 pazartesi 188.4 olmustu bugun ise 118 e dusmus bebegim beni birakiyomudur yoksa yerlesmedigi icinmi oluyo nolur basina gelen varmi sonradan yukselirmi
Cnm benm kimyasal gebelik yaşıyosun kanaman çoğalabilir hiç sıkma canını bende yaşadım ve bir sonraki ay hamile kaldım

Merhaba bayanlar ben grip oldum çok halsizim bebeğe bi zararı olmaz demi korkuyorum ilaçta içmek istemiyorum
Canım bende aynı durumdayım burnum tamamen tıkalı boğazlarım yanıyor hiç yutkunamıyorım gece ballı süt içtim rahat uyudum ilaç içme bencede hiç

Canım inşallah bidahaki sefere sağlıkla hamile kalırsın bende geçirdim kimyasal gebelik çok şükürli hamile kalabiliyoshn hiç üzülme

Merhaba bayanlar ben grip oldum çok halsizim bebeğe bi zararı olmaz demi korkuyorum ilaçta içmek istemiyorum
bebeğe hiç bir zararı yok inşaallah bende oğluma hamileyken çoğu defa grip oldum doğumda bile grip haldeyken girdim. çocuğun yoksa bol bol yat dinlen şu iç mandalina tarzı şeyler ye birde bal zencefil iyi geliyor tavsiye ederim

Bayanlar dikkat edin ZENCEFİL in yararları oldugu gibi adet söktürücü etkiside varmış araştırmadan sakın tüketmeyin

bende şimdi baktım netten gebelikte bulantiya falan iyi geliyormuş ama fazla kullanımı dusuklere de sebep oluyormuş o zaman kullanmamak en iyisi birde maydanoz kullanılmıyordu öyle hatirliyorum

Canım bende aynı durumdayım burnum tamamen tıkalı boğazlarım yanıyor hiç yutkunamıyorım gece ballı süt içtim rahat uyudum ilaç içme bencede hiç
Saol canım yatmadan önce nane limon içtim balda kattım içine rahatladım biraz onu içtikten sonra..kış aylarında hamile olmakta zor biraz .

• Beğen
Reactions: fml
bebeğe hiç bir zararı yok inşaallah bende oğluma hamileyken çoğu defa grip oldum doğumda bile grip haldeyken girdim. çocuğun yoksa bol bol yat dinlen şu iç mandalina tarzı şeyler ye birde bal zencefil iyi geliyor tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim içim rahatladı ateş varsa tehlikeliymis diye okudum internetten inş bi kaç güne atlatırım bol bol portakal mandalina tüketiyorum su içiyorum Allah verir şifasını inş dinlenip iyileştim.

• Beğen
bende şimdi baktım netten gebelikte bulantiya falan iyi geliyormuş ama fazla kullanımı dusuklere de sebep oluyormuş o zaman kullanmamak en iyisi birde maydanoz kullanılmıyordu öyle hatirliyorum
Aynen cnm maydanozda tehlikeli bi arkadaşım adeti gecikince zencefil tüketiyodu iyi geliyodu Allah korusun herşeyi iyice araştırıp öyle tüketmek gerekiyo

• Beğen
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. yaş nane de tüketmeyin diyolar kızlar ona göre

zeyno_82 zeyno_82 canım hiç üzülme kalbini tüm tut rabbim veriyor yine o alacak olan o yüzden isyan da etme her şeyin hayırlısını dile lütfen

• Beğen
1 den sonra kan tahlili sonucunu almaya gidicem sonucun kaç olması normal kızlar. benim oğlumda 10008.43 çıkmıştı

1 den sonra kan tahlili sonucunu almaya gidicem sonucun kaç olması normal kızlar. benim oğlumda 10008.43 çıkmıştı
canım 10.000 çok değilmi benim bugün 2000 bile olmamıştır diye tahmin ediyorum tabi sen daha tecrübelisin

Kizlar doktorum muayene icin henuz erken oldugunu pazartesi testi tekrarlayip muayeneye gitmemi istedi. Fakat bu sabah tuvalette peceteye koyu sari cok acik kahvemsi bi akinti gibi geldi ve beni cok korkuttu. Sizce pazartesiye kadar beklesem gec mi olur ? Kotu bir sey yoktur dimi? Akinti tekrarlarsa doktorumu aramalimiyim:KK43:

• Beğen
Kizlar doktorum muayene icin henuz erken oldugunu pazartesi testi tekrarlayip muayeneye gitmemi istedi. Fakat bu sabah tuvalette peceteye koyu sari cok acik kahvemsi bi akinti gibi geldi ve beni cok korkuttu. Sizce pazartesiye kadar beklesem gec mi olur ? Kotu bir sey yoktur dimi? Akinti tekrarlarsa doktorumu aramalimiyim:KK43:
canım benimde hep koyu sarı akıntım var senin hangi gün 500 üstü çıkmıştı sonucun şu an 1500 üzeriyse kese oluştuysa inşallah bişey olmaz

Back
X