- 25 Aralık 2012
- 1.256
- 118
- 163
- Konu Sahibi angel5angel
benim fazla çıkmış sonuç bana mı öyle geldi sat 29 kasım ikiz mı acabaSat 26 kasım. Betahcg 349 ilk sonucum. Perşembe gel dedi doktor. Sorun yaşamazsam tabi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim fazla çıkmış sonuç bana mı öyle geldi sat 29 kasım ikiz mı acabaSat 26 kasım. Betahcg 349 ilk sonucum. Perşembe gel dedi doktor. Sorun yaşamazsam tabi:)
İçmiyorum canım şükür eşimde içmiyor sen içiyormuydun
malesef kızlar ben içiyordum öğrendiğimden beri içmemeye çalışıyorum ama zorlanıyorumsigara kullanmıyorum esim iciyor
Ne zaman kaçtı sonucun cnm benimde adetten 1 gün önce 148,23 tü bi daha baktırmadım yarın 1 hafta olcakbenim fazla çıkmış sonuç bana mı öyle geldi sat 29 kasım ikiz mı acaba
29 kasım sat ve 12 aralık tek ilişki bugün 17.gun dün kan verdim yani 16. gün ve sonuç 621.91 çıktıNe zaman kaçtı sonucun cnm benimde adetten 1 gün önce 148,23 tü bi daha baktırmadım yarın 1 hafta olcak
Değerin çok iyi ama ikiz olmasıyla bazen alakalı bazen alakasız oluo ben baya araştırdım kimi dediğin gibi fazla fazla artış kimininde oldukça az çıkmış beta hcg si ama ikizmiş falan doktora gidince belli olur29 kasım sat ve 12 aralık tek ilişki bugün 17.gun dün kan verdim yani 16. gün ve sonuç 621.91 çıktı
Canım beta hcgnin çok çıkmasıyla ikizin hiç alakası yokmuş okuduğum kadarıyla benimde 12 aralık tek ilişki 26 kasım battı salı günü 15.günde 694 çıktı farklı farklı değerler sağlıkla gelsinler sıkıntı olmasında yeterki gerisi boşa29 kasım sat ve 12 aralık tek ilişki bugün 17.gun dün kan verdim yani 16. gün ve sonuç 621.91 çıktı
Bugün baktırdım canım. Amin görelim keselerimiziCanım benimde sat 26 kasım bugünmü baktırdın hcgye hakikaten bu değerler ne kadar değişiyor anlayamadım İnşallah hepimiz mutlu olalım görelim minik keseciklerimizi
Canım seninde ilk bebeğinmi bilmiyorum benim çok bilgim yok doktorumla görüştüm 31 aralıkta gelmemi söyledi oyüzden gidicem ancak kese görünür herhalde o gün 5.haftam bitiyor kalp atışı ne zaman duyuluyorKızlar ben yarın kan değerimi alacağım. Doktor randevumu 16 ocakta yani 8. Haftaya aldım. Kalp atışı haftası ilk doktor kontrolu olsun istiyorum. Bakıyorum siz şimdiden doktora gidiyorsunuz
Yok canım şu ana kadar olmadı hiç gel gitler oluyor tabide niçin ağlıyosunKızlar sizde bendeki gibi ağlama krizi oluyormu. Çok hassasım
Ins cnmAllahım inşallah nasip edderse bende bir eylül annesi olacağımmm![]()
Allahım inşallah nasip edderse bende bir eylül annesi olacağımmm![]()
Günaydın herkese mutlu cumalar hamile anneler nerelerde oturuyorsunuz ben eskişehirde oturuyorum. Acıbademe gidicem ama varmı eskişehirde yaşayan doktor tavsiyesi olan olurmu