• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
gözün aydın canım.. benimde sat 29 kasımdı ben dün tahlil yaptırdım 54 çıktı benim tahliller düşük sizinkiler yüksel yahu ben bişi anlamadım bu işten vallaa :)
rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin canım
teşekkür ederim benim ilk kan verişim bu tahlille dr giderim

Selamünaleykum kızlar. Öncelikle herkesin evladı hayırlı olur hayırla gelir inşaallah. :) Bende 6 yıllık evliyim bir süre ilaç tedavisi görmüştüm (pko'luyum) nasip olmadı. Bir süre ara verdikten sonra aşılamaya niyetlendik. 28 Kasım son adet tarihim, 13 Aralık'ta ise ilk aşılamam oldu. Ben biraz erken davranıp günüm gelmeden 25 Aralık'ta kan verdim ve 31,8 çıktı. İki gün sonra yani bu Salı doktora gittim sonuca olumlu dedi. Tabi tekrar kan istedi. 90 çıktı sonuç. İyi ilerlediğini söyledi. ama tabi biliyorsunuz kese için çok erken. Sanırım benim birazda gec döllenme oldu. Haftaya Cuma günü tekrar gideceğim inşaallah. Umarım keseyi görürüz. Bu arada aynı adet agrısı düzeyinde sancılarım oluyor. Dikkat etmeye çalışıyorum. Hiç beklemiyordum bende.Umudum her zaman vardı ama ilk aşılamadan olacağıda hiç aklıma yer etmemişti. Çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı alırız kucaklarımıza. :KK46::anneadayı::KK200::KK73:

Selamünaleykum kızlar. Öncelikle herkesin evladı hayırlı olur hayırla gelir inşaallah. :) Bende 6 yıllık evliyim bir süre ilaç tedavisi görmüştüm (pko'luyum) nasip olmadı. Bir süre ara verdikten sonra aşılamaya niyetlendik. 28 Kasım son adet tarihim, 13 Aralık'ta ise ilk aşılamam oldu. Ben biraz erken davranıp günüm gelmeden 25 Aralık'ta kan verdim ve 31,8 çıktı. İki gün sonra yani bu Salı doktora gittim sonuca olumlu dedi. Tabi tekrar kan istedi. 90 çıktı sonuç. İyi ilerlediğini söyledi. ama tabi biliyorsunuz kese için çok erken. Sanırım benim birazda gec döllenme oldu. Haftaya Cuma günü tekrar gideceğim inşaallah. Umarım keseyi görürüz. Bu arada aynı adet agrısı düzeyinde sancılarım oluyor. Dikkat etmeye çalışıyorum. Hiç beklemiyordum bende.Umudum her zaman vardı ama ilk aşılamadan olacağıda hiç aklıma yer etmemişti. Çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı alırız kucaklarımıza. :KK46::anneadayı::KK200::KK73:
Şimdiden tebrikler o zaman cnm benm :KK200:
Herkesin bebeği kıymetli ben dahil çoğu insan sıkıntılar yaşamış fakat senin bebeğin baya kıymetli inş sağlıkla kavuşuruz hepimiz :anneadayı:

• Beğen
Reactions: fml
Herkesin bebeği kıymetli ben dahil çoğu insan sıkıntılar yaşamış fakat senin bebeğin baya kıymetli inş sağlıkla kavuşuruz hepimiz :anneadayı:
Allah razı olsun canım :) Allah bundan geri koymasın. Daha ne kadar ilerisini yaşayanlar var. O yüzden Elhamdülillah. :) Ve sizin aranıza katıldığım içinde ayrıca mutluyum. Tekrardan teşekkür ederim. Sağlıkla kavuşalım inşaallah :KK19::21::KK68:

sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşaallah hoşgeldin

canım hoşgeldin hayırlı olsun yavrun, ağrılarımız hep var ve korkuda tabii inşallah keseyi görünce azalır :dua: dtkoca dtkoca

canım hoşgeldin hayırlı olsun yavrun, ağrılarımız hep var ve korkuda tabii inşallah keseyi görünce azalır :dua: dtkoca dtkoca
Hoşbulduk canım. :) Aynen öyle insan bir tedirgin oluyor muhakkak. Doktor Progestan verdi.Ne kadar ilaç kullanmak istemesemde tedbir amaçlı kullanmaya başladım. İnşaallah kesecikleri görürüzde içimiz ferahlar. :anneadayı::KK200:

Kızlar içinizde sigara kullanan var mıydı gebelikten önce ve hala içmeye devam ediyor musunuz ?

• Beğen
Reactions: fml
Sat 26 kasım. Betahcg 349 ilk sonucum. Perşembe gel dedi doktor. Sorun yaşamazsam tabi:)
Canım benimde sat 26 kasım bugünmü baktırdın hcgye hakikaten bu değerler ne kadar değişiyor anlayamadım İnşallah hepimiz mutlu olalım görelim minik keseciklerimizi

Back
X