• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım senin son adet tarihin ne zamandı. Benim 28 kasımdı bugün ben de kan verdim 4 ten sonra alıcam sonucu , yaklaşık beklenen doğum tarihleriniz aynı gibi , oyüzden soruyorum.

sat 29 kasımdı canım hadi bakalım senin değer ne çıkacak sonuç çıkınca benide etiketle merak ettim :)

Gebelik testi sonucunu öğrendik. 10 ocak gibi doktora gitmeyi düşünüyorum ki ilk kalp atışlarını duyayım. Ya siz?
Efsun mrb. Seninle de aynı gösteriyor doğum tarihini sat ne zamandı ve kan sonucun kaç çıktı acaba paylaşırsan sevinirim. Kendi tarihime yakın birileri destek olsun istiyorum . Keseyi de kalp atışını da duymak nasip olsun hepimize

Ayy ben de heyecanla bekliyorum , inşallah keseyi gördüğümüz ve kalp atışlarını duyduğumuz günleri de görürüz.

amin canım inşaallaahhh..
ya kızlar yemenize içmenize dikkat ediyor musunuz neler yapıyorsunuz mesele anlatsanıza biraz doktora gidenler doktorlarınız ne söyledi size

• Beğen
Reactions: fml
Kizlar merhaba benim de sat 24.11.2016 tarihindeydi. Bu ayin 25inde kan testinde sonuc 269 cikti. Dun testi tekrarladik bu defa 578 sonuc. Doktorum artisin iyi oldugunu soyledi ama henuz erken oldugu icin pazartesi testi tekrarlayip sonuca gore muayeneye cagiracagini soyledi. Kesenin gorulebilmesi icin degerin kac olmasi gerekiyor bi fikriniz var mi? Sabredip beklemek cok zor ve heycan verici gercekten:)

• Beğen
canım sen baktırdınmı kandan hatırlayamadım kaç çıktı
amin canım inşaallaahhh..
ya kızlar yemenize içmenize dikkat ediyor musunuz neler yapıyorsunuz mesele anlatsanıza biraz doktora gidenler doktorlarınız ne söyledi size
ben sat 29 kasımda 12 kasımda gebe kaldım bugün kan verdim yarın sonuç alicam sağlık ocaginda ebe kalp atışını duyunca ara dedi kimyasal veya düşük olunca haber ver dedi ona göre dosya açalım
ben ilk çocuğum da yememe içmeme uykuma dikkat ederdim ama maalesef bunda gelişi güzel yaşıyorum

• Beğen
ben sat 29 kasımda 12 kasımda gebe kaldım bugün kan verdim yarın sonuç alicam sağlık ocaginda ebe kalp atışını duyunca ara dedi kimyasal veya düşük olunca haber ver dedi ona göre dosya açalım
ben ilk çocuğum da yememe içmeme uykuma dikkat ederdim ama maalesef bunda gelişi güzel yaşıyorum
benimde 12 aralıkta çatladı yumurta.. sağlık ocağına gitmedim valla ben hastanede yaptırdım testi keseyi görünce giderim sağlık ocağına kaydımı yaptırırım artık.

• Beğen
benimde 12 aralıkta çatladı yumurta.. sağlık ocağına gitmedim valla ben hastanede yaptırdım testi keseyi görünce giderim sağlık ocağına kaydımı yaptırırım artık.
12 kasım yanlış yazmışım 12 aralık benimde ben önce sağlık ocağına gidiyorum kan sonucunu kadın doğum dr gösteririm

12 kasım yanlış yazmışım 12 aralık benimde ben önce sağlık ocağına gidiyorum kan sonucunu kadın doğum dr gösteririm

ben ilk testimi akşam yaptırdım acilde ikincisinide hastanede tanıdığım vardı o yaptırdı o yüzden gitmedim sağlık ocağına hayırlısı bakalım..
ilk demi kan testin kendin test yaptın çıktı öylemi gittin sağlık ocağına

ben ilk testimi akşam yaptırdım acilde ikincisinide hastanede tanıdığım vardı o yaptırdı o yüzden gitmedim sağlık ocağına hayırlısı bakalım..
ilk demi kan testin kendin test yaptın çıktı öylemi gittin sağlık ocağına
idrarda pozitif çıktı. bugün sabah kan verdim sağlık ocaginda yarın öğlen sonucunu almaya gidicem inşaallah

Kizlar merhaba benim de sat 24.11.2016 tarihindeydi. Bu ayin 25inde kan testinde sonuc 269 cikti. Dun testi tekrarladik bu defa 578 sonuc. Doktorum artisin iyi oldugunu soyledi ama henuz erken oldugu icin pazartesi testi tekrarlayip sonuca gore muayeneye cagiracagini soyledi. Kesenin gorulebilmesi icin degerin kac olmasi gerekiyor bi fikriniz var mi? Sabredip beklemek cok zor ve heycan verici gercekten:)
kese için
Vajinal ultrasonla 1500
karından 5000
kalp atışı ićin 6000
üstü olmalı değerler

Back
X