- 8 Mayıs 2015
- 501
- 529
- 23
- Konu Sahibi angel5angel
canım nasıl atlatıcaz bu korkuları kendisini görene kadar atlatamayız heralde :)Malesef bende o korku daha önce ki trizomi 18 deneyimimden sonra doruk noktasında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nasıl atlatıcaz bu korkuları kendisini görene kadar atlatamayız heralde :)Malesef bende o korku daha önce ki trizomi 18 deneyimimden sonra doruk noktasında
Ben 14 hafta geçene kadar korkarım herhaldecanım nasıl atlatıcaz bu korkuları kendisini görene kadar atlatamayız heralde :)
canım nasıl atlatıcaz bu korkuları kendisini görene kadar atlatamayız heralde :)
2 gün arayla 20 iken 54 olduysa harika daha baktırma stres olursun 10 gün sonra falan dr git hem keseni gör hem kalp atışını duy :)kızlar beta hcg 54,42 çıktı
eevet canım pazar akşamı 20,61 di bugün 54,42 çıktı doktorumda normal dedi 10 gün sonra kese kontrolüne gel dedi çok mutluyum yaaaa2 gün arayla 20 iken 54 olduysa harika daha baktırma stres olursun 10 gün sonra falan dr git hem keseni gör hem kalp atışını duy :)
Rabbim Tamamına erdirsin inşallah :)eevet canım pazar akşamı 20,61 di bugün 54,42 çıktı doktorumda normal dedi 10 gün sonra kese kontrolüne gel dedi çok mutluyum yaaaa
Canımm çok sevindim gerçekten hadi hayırlı olsun için rahatlamıştıreevet canım pazar akşamı 20,61 di bugün 54,42 çıktı doktorumda normal dedi 10 gün sonra kese kontrolüne gel dedi çok mutluyum yaaaa
Çok sevndim cnm hayırlı olsunkızlar beta hcg 54,42 çıktı
Canımm çok sevindim gerçekten hadi hayırlı olsun için rahatlamıştır![]()
teşekkür ederim canımmmÇok sevndim cnm hayırlı olsun
kan testimi yaptırdın canım kaç çıktı benim randevum 31 aralık cumartesi günü kalp atışlarını duyamam heralde ilk bebeğim zaten tamda bilmiyorumGebelik testi sonucunu öğrendik. 10 ocak gibi doktora gitmeyi düşünüyorum ki ilk kalp atışlarını duyayım. Ya siz?
Gebelik testi sonucunu öğrendik. 10 ocak gibi doktora gitmeyi düşünüyorum ki ilk kalp atışlarını duyayım. Ya siz?
Hayırlı olsun cnm sat ne zamandıKizlar az once geldim doktordan keseyi gorduk 5+2 gunluk hamileyim
Kizlar az once geldim doktordan keseyi gorduk 5+2 gunluk hamileyim
canım hayırlı olsun çok sevindim bende tam 5.haftamda gidicem rahat görünüyormu muayene alttanmı yapılıyorKizlar az once geldim doktordan keseyi gorduk 5+2 gunluk hamileyim
gözünüz aydin sat neydiKizlar az once geldim doktordan keseyi gorduk 5+2 gunluk hamileyim