• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar sanirim bende hamileyim bugun idrar testinde pozitif cikti sat 21 kasim
gözün aydın canım inşaallaah öyledir.

Kızlar bu gün gebelik testi yaptım pozitif çıktı. 9.5 aylık bi kızım var kan vermedim henüz ve cumaya kadar beklemeyi umuyorum hemen gidip yükseldi yükselmedi stresi yaşamamak ićin sanki ilk gibi heycanlıyım peşpeşe istiyordum Rabbim nasip etti ćok şükür hepinize saģlıklı bir 9 ay diliyorum :)
gözün aydın canım bi yönden haklısın valla ben pazar verdim kan yükseldimi yükselmedimi çatlamak üzereyim :) bugün tekrar verdim kan bakalım hayırlısı olsun..

günaydın bayanlar doktora gitmeden follik asitmiydi hatırlamıyorum kullanan var mı? haftaya dr gidicem alıp kullansam mi

ben kullanıyorum canım gebe kalmadan öncede içiyordum öğrenincede bırakmadım dr ile de görüşmedim zaten daha :)

gözün aydın canım inşaallaah öyledir.

gözün aydın canım bi yönden haklısın valla ben pazar verdim kan yükseldimi yükselmedimi çatlamak üzereyim :) bugün tekrar verdim kan bakalım hayırlısı olsun..

ben kullanıyorum canım gebe kalmadan öncede içiyordum öğrenincede bırakmadım dr ile de görüşmedim zaten daha :)
Kızımda adeti 5 gün geće değer 10 du aman düştümü çıktımı bu sferde adeti 3 gün geçe kan verim negatif 8 gün geçe test yaptım pozitif ben adete yakın gebe kalıyorum ondan düşük oluyor deģer sonra stres yapıyorum

Kızımda adeti 5 gün geće değer 10 du aman düştümü çıktımı bu sferde adeti 3 gün geçe kan verim negatif 8 gün geçe test yaptım pozitif ben adete yakın gebe kalıyorum ondan düşük oluyor deģer sonra stres yapıyorum

adete 1 gün kala yaptırdım kan 20,61 çıktı inşaallaah yükselmiştir yaa öğlene çıkar sonuç

• Beğen
Reactions: fml
Kızlar işim gereği engelli çocuklarla görüşmelerim oluyor, dün bir incelemede de otizmli bir çocukla görüştüm şu an hamile olmamdan gece boyu rüyama girdi uyandım korkuyla ya benim yavrumda da olursa diye daha hamileliğin başındayım ama çok zormuş yani şu an tek duam sağlıklı olması sizin de böyle korkularınız oluyormu deneyimli olanlar ?

Kızlar işim gereği engelli çocuklarla görüşmelerim oluyor, dün bir incelemede de otizmli bir çocukla görüştüm şu an hamile olmamdan gece boyu rüyama girdi uyandım korkuyla ya benim yavrumda da olursa diye daha hamileliğin başındayım ama çok zormuş yani şu an tek duam sağlıklı olması sizin de böyle korkularınız oluyormu deneyimli olanlar ?
Canım ben de özel eğitim öğretmeniyim. Olmaz olur mu hele işin içinde olunca. Bi şey yerken içerken 10 kere sorguluyorum faydalı mı zararlı mı...

• Beğen
Canım ben de özel eğitim öğretmeniyim. Olmaz olur mu hele işin içinde olunca. Bi şey yerken içerken 10 kere sorguluyorum faydalı mı zararlı mı...
Allah yavrularımıza sağlık versin canım inşallah, seninde bilgin vardır genetik yatkınlığı daha çok otizmin ama saptanamıyor neticede hamileyken bilemiyoruz çok zor gerçekten rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin

Malesef bende o korku daha önce ki trizomi 18 deneyimimden sonra doruk noktasında

• Beğen
Back
X