• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba arkadaşlar
Forumda Yemek bölümünde yeni bir yarışmamız var.Yarışmaya katılmak ister misiniz?
Bebeklerinize yaptığınız mama tariflerini bizimle paylaşmanızı istiyoruz.
Yarışma 06 ay ve 2 yaş aralığında olacak katılmak isteyenler linkteki konuya yazabilir veya benimle iletişime geçebilir.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?
Mis kokulu yavrularınıza ve sizlere hayırlı geceler :KK68:

Ne yapıyor 2017 Eylül doğumlu bebişler büyüdüler tabi kardeş geldimi abla abilere :halay::halay:

Benim oğlumda Eylül 2017 doğumlu
16 aydır kardeşi olsun diye uğraşıyorum hamileydim geçen sene kürtaj oldum 13 ay geçti hala kalamadım🥺 sen 2.ye hamilesin heralde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Benim oğlumda Eylül 2017 doğumlu
16 aydır kardeşi olsun diye uğraşıyorum hamileydim geçen sene kürtaj oldum 13 ay geçti hala kalamadım🥺 sen 2.ye hamilesin heralde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Kızı m var benimde 12 Eylül doğumlu evet 5+1 hamileyim ama kanamam var 2 gündür inşallah düşmez diye dua ediyorum

Merhaba eylul 2017 dogumlu oglum var. Tuvalet egitimini tamamlayan anneler nasil yaptiniz?

Benimki de Eylül 2017'li ve malesef henüz başlayamadık hazır değil hala altına yaparken odaya kaçıp kapıyı yüzüme kapatıyor içeri almıyor beni o kadar söylüyorum ama tuvalete olmaz diyor bu konu canımı sıkıyor artık😟

Benimki de Eylül 2017'li ve malesef henüz başlayamadık hazır değil hala altına yaparken odaya kaçıp kapıyı yüzüme kapatıyor içeri almıyor beni o kadar söylüyorum ama tuvalete olmaz diyor bu konu canımı sıkıyor artık😟
Ben de birkac gun once basladim cok sabir isteyen bir surecmis

Merhaba 3yaş kızımın üstte 12 dişi var.neden ve nasıl acaba?bilen ve başına gelen var mı?

Eylül 2017 doğan çocuklarınız nasıllar şimdi.coronadan kresede veremedim gönderen var mı?

Eylül 2017 doğan çocuklarınız nasıllar şimdi.coronadan kresede veremedim gönderen var mı?
Merhaba bende virüsten dolayı gönderemedim kızımı, dişleri 5 aylıkken çıkmaya başladığı için 2 yaş olmadan bütün dişleri çıkmıştı. Sizinki geç mi çıkarmaya başladı ondan kaynaklı olabilir belki.

Merhaba bende virüsten dolayı gönderemedim kızımı, dişleri 5 aylıkken çıkmaya başladığı için 2 yaş olmadan bütün dişleri çıkmıştı. Sizinki geç mi çıkarmaya başladı ondan kaynaklı olabilir belki.
Yok zamanında çıktı hepsi en arka sol taraf diş var 11birde en son sağ taraf dişin yanında bir diş daha var sanki 12. Diş.dr götürmekte sorun şu sıra endişe verici birşey mi bilemedim.

Yok zamanında çıktı hepsi en arka sol taraf diş var 11birde en son sağ taraf dişin yanında bir diş daha var sanki 12. Diş.dr götürmekte sorun şu sıra endişe verici birşey mi bilemedim.
Anladım pardon ben toplamda 12 dişi var diye okumuşum. Sorun olacak bi durum gibi değil ama dediğiniz gibi şu sıralar doktordan korkar olduk

2017 agustos dogumlu oglum. Mart ayinda erken kayit yaptirmistim. Koronadan egitim aksayinca temmuz ayinda kaydini geri aldim. Aslinda hastalıktan degil de yuzyuze egitim olmayacagini dusundugum icin aldim. Ozel okul kresine yazdırmıştım. Her sey online olduktan sonra krese gitmesinin bir anlami olmayacakti. Cunku amacim zaten farkli cocuklar gorup daha fazla sosyallesmesiydi. Ama daha sonra okulumuzdaki anaokullarinin surekli devam ettigini ogrendik. Kaydini almis bulunduk, yapcak bisey yok 😄

Back
X