- Konu Sahibi angel5angel
- #41.981
Erkek canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapıyor 2017 Eylül doğumlu bebişler büyüdüler tabi kardeş geldimi abla abilere![]()
Kızı m var benimde 12 Eylül doğumlu evet 5+1 hamileyim ama kanamam var 2 gündür inşallah düşmez diye dua ediyorumBenim oğlumda Eylül 2017 doğumlu
16 aydır kardeşi olsun diye uğraşıyorum hamileydim geçen sene kürtaj oldum 13 ay geçti hala kalamadımsen 2.ye hamilesin heralde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Kızı m var benimde 12 Eylül doğumlu evet 5+1 hamileyim ama kanamam var 2 gündür inşallah düşmez diye dua ediyorum
Amin inşallah canım evet acile gittim verdi doktor kullanıyorumİnşallah düşmez ömrü varsa Allah yaşatır
Progestan kullanıyomusun
Merhaba eylul 2017 dogumlu oglum var. Tuvalet egitimini tamamlayan anneler nasil yaptiniz?
Ben de birkac gun once basladim cok sabir isteyen bir surecmisBenimki de Eylül 2017'li ve malesef henüz başlayamadık hazır değil hala altına yaparken odaya kaçıp kapıyı yüzüme kapatıyor içeri almıyor beni o kadar söylüyorum ama tuvalete olmaz diyor bu konu canımı sıkıyor artık![]()
Ben kışın ocak ayında alıştırdım sabır gerek evet ama şuan gayet rahatız maşallah bizeMerhaba eylul 2017 dogumlu oglum var. Tuvalet egitimini tamamlayan anneler nasil yaptiniz?
Ben de birkac gun once basladim cok sabir isteyen bir surecmis
Merhaba hala medilife bagcılarda mısınızBağcılar medilife hastanesinin düşünen gebelerimiz olur ise dogumhane de çalışıyorum bilgilendirme yapabilirim arkadaslar
Merhaba bende virüsten dolayı gönderemedim kızımı, dişleri 5 aylıkken çıkmaya başladığı için 2 yaş olmadan bütün dişleri çıkmıştı. Sizinki geç mi çıkarmaya başladı ondan kaynaklı olabilir belki.Eylül 2017 doğan çocuklarınız nasıllar şimdi.coronadan kresede veremedim gönderen var mı?
Ben gonderiyorum krese. Memnunuz simdilik. Biraz uyum sorunu yasiyor cekingen gibi. Zamanla gecer insallahEylül 2017 doğan çocuklarınız nasıllar şimdi.coronadan kresede veremedim gönderen var mı?
Yok zamanında çıktı hepsi en arka sol taraf diş var 11birde en son sağ taraf dişin yanında bir diş daha var sanki 12. Diş.dr götürmekte sorun şu sıra endişe verici birşey mi bilemedim.Merhaba bende virüsten dolayı gönderemedim kızımı, dişleri 5 aylıkken çıkmaya başladığı için 2 yaş olmadan bütün dişleri çıkmıştı. Sizinki geç mi çıkarmaya başladı ondan kaynaklı olabilir belki.
Anladım pardon ben toplamda 12 dişi var diye okumuşum. Sorun olacak bi durum gibi değil ama dediğiniz gibi şu sıralar doktordan korkar oldukYok zamanında çıktı hepsi en arka sol taraf diş var 11birde en son sağ taraf dişin yanında bir diş daha var sanki 12. Diş.dr götürmekte sorun şu sıra endişe verici birşey mi bilemedim.
2017 agustos dogumlu oglum. Mart ayinda erken kayit yaptirmistim. Koronadan egitim aksayinca temmuz ayinda kaydini geri aldim. Aslinda hastalıktan degil de yuzyuze egitim olmayacagini dusundugum icin aldim. Ozel okul kresine yazdırmıştım. Her sey online olduktan sonra krese gitmesinin bir anlami olmayacakti. Cunku amacim zaten farkli cocuklar gorup daha fazla sosyallesmesiydi. Ama daha sonra okulumuzdaki anaokullarinin surekli devam ettigini ogrendik. Kaydini almis bulunduk, yapcak bisey yokEylül 2017 doğan çocuklarınız nasıllar şimdi.coronadan kresede veremedim gönderen var mı?