• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bence hic canını sıkıp panik yapma kötü bişi olsa bu kadar artmazdı
Canım benim ilk kürtaj olduğum gebeliğimde 1300 lere kadar böyle Nazlı Nazlı yükselmişti. Sonra durdu. İkincisinde normal arttı. İki aylık kalbi durdu. Bunların hepsi bir yıl içinde oldu. O yüzden olumlu düşünmekte zorlanıyorum. Eşime söyledim. O da çok bildiğinden değilde az artmışsa bu da gidecek heralde deyip kestirip attı. Kan verip durma artık diye söylendi. Belli etmemeye çalışsa da morali bozuldu bence

Canım benim ilk kürtaj olduğum gebeliğimde 1300 lere kadar böyle Nazlı Nazlı yükselmişti. Sonra durdu. İkincisinde normal arttı. İki aylık kalbi durdu. Bunların hepsi bir yıl içinde oldu. O yüzden olumlu düşünmekte zorlanıyorum. Eşime söyledim. O da çok bildiğinden değilde az artmışsa bu da gidecek heralde deyip kestirip attı. Kan verip durma artık diye söylendi. Belli etmemeye çalışsa da morali bozuldu bence
Cnm bencede kan verme çünkü şuan bebeşine lazım belki etkilemiyodur ama nolur nolmaz kötü düşünme bende çok şey yaşadım şuan doğum yapmış olcaktım nasip değilmiş evrene pozitif enerji göndermeye çalış biliyorum zor ama kötü düşünme

Merhaba ben de aranıza katılayım dedim Sat 28 kasım bat 24 aralık. Doktora henüz gitmedim heyecanla ocağın ilk haftasını bekliyorum. Daha önce bir kimyasal ce bir dış gebeliğim var, umarım bu sefer herşey yolunda gider. Hepimiz için tabii

Merhaba ben de aranıza katılayım dedim Sat 28 kasım bat 24 aralık. Doktora henüz gitmedim heyecanla ocağın ilk haftasını bekliyorum. Daha önce bir kimyasal ce bir dış gebeliğim var, umarım bu sefer herşey yolunda gider. Hepimiz için tabii
Hoşgeldin cnm yalnız değilsin çoğu kişi bunları yaşıyor malesef inş bu sefer sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza mutlu mutlu büyütelim

Benim halimden sen çok iyi anlarsın. Kaygı stres yok desem yalan olur. Mesajın yine de bana çok iyi geldi. Çok sağol Veson
Bencede öyle canım yaşadıkların kolay değil ama gönlünü karartma inşallah herşey yolunda gider birde bizim elimizden gelen fazla bişey yokki duadan başka imtihan dünyası Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Benim halimden sen çok iyi anlarsın. Kaygı stres yok desem yalan olur. Mesajın yine de bana çok iyi geldi. Çok sağol Veson
Ben de bir gün hamile kalırsam kanda değer baktırmak istemiyorum kese vaktine kadar bekleyebilirim umarım seni çok iyi Anlıyorum değer arttı mı stresi çok kötü ki sonucu değiştirmek mümkün de değil.elin kolun bağlı bekliyorsun öyle.ama Artış bana şimdilik iyi gibi geldi umarım keseyi de görür kalp atışlarını da duyarsın.

Canım ben de sendenim. Sağlıkla alırız inşallah bu sefer.

• Beğen
Reactions: fml
Kızlar bu gün gebelik testi yaptım pozitif çıktı. 9.5 aylık bi kızım var kan vermedim henüz ve cumaya kadar beklemeyi umuyorum hemen gidip yükseldi yükselmedi stresi yaşamamak ićin sanki ilk gibi heycanlıyım peşpeşe istiyordum Rabbim nasip etti ćok şükür hepinize saģlıklı bir 9 ay diliyorum :)

Ben de bir gün hamile kalırsam kanda değer baktırmak istemiyorum kese vaktine kadar bekleyebilirim umarım seni çok iyi Anlıyorum değer arttı mı stresi çok kötü ki sonucu değiştirmek mümkün de değil.elin kolun bağlı bekliyorsun öyle.ama Artış bana şimdilik iyi gibi geldi umarım keseyi de görür kalp atışlarını da duyarsın.
Rabbim hayırlısıyla ve en kısa sürede sana da nasip etsin inşallah :)

Bencede öyle canım yaşadıkların kolay değil ama gönlünü karartma inşallah herşey yolunda gider birde bizim elimizden gelen fazla bişey yokki duadan başka imtihan dünyası Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin. Herşeyin hayırlısı inşallah

günaydın bayanlar doktora gitmeden follik asitmiydi hatırlamıyorum kullanan var mı? haftaya dr gidicem alıp kullansam mi

Back
X