• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
karamera karamera canım bebeğinin oyuncağı büyük derken kötü anlamda söylemedim. Benim hoşuma gidiyor büyük oyuncaklarla oynamaya çalışmaları ondan demiştim. Yanlış anlama. İçime dert oldu akşam akşam :))
Yok canım hiç aklıma kötü şey getirmedim.:) ayıcığı ikeadan almıştık fotoğrafta nedense çok büyük çıkmış.gönlünü ferah tut;)

Canım kılo alımı ıcın doktorum artık cok az kılo alıcaklar dusuk olmasına uzulme demıstı (benı avutmak ıstemedıyse :)) onun dısında alerjı konusundan emın olman ıcın gereklı restlerı erkenden yaptırman bebısın ıcın de ıyı olur. Ek gıda surecınde de cok yakından takıp etmemız gerekecek zaten uzmanına göstermeden aklına hıc kotu seyler getırme.
Bana da aynı şeyi söyledi boyu kilosu gayet iyi bundan sonra zaten az alacak dedi

Canım merak etme basarirsin..ilk başlarda zorlanirsin ama başarırsın.bende hep ayağımda salliyarak uyutuyordum..suan onu yatağına koyuyorum şapkasını takiyorum sapkayla gözlerini kapatıyorum ona nini söylüyorum..uyuyor..sonrada şapkasını çıkartıyorum.rahat uyusun diye..kizim akşam 9 yada 10 uyur...sabah sekizde uyanır..
Maşallah ya benim için hayal bunlar

C Can Parcam üst gazı canım. Yüzü koyunda yatırıyorum aslında. O zaman da gaz çıkarırken kusuyoda birazcık. Aslında iyidi, kendi kendine çıkarmaya başlamıştı ama yaklaşık bi kaç gündür sıkıştırmaya başladığını hissediyorum. Neden olabilir ki acaba öyle birden, geçmişken tekrar gaz sıkıntıları, sancıları başlar mı ki?
Ahh canım sorma onu bnde çekiyorum 2 aylık aşısından beri üst gazı derdimiz büyük. Bi sağ omuza bi sol omuza alıp sırtına vurur gibi yapıyorum aşağıdan yukarı sıvazlıyorum. Yüzükoyun bacağıma yatırıp aynı şekil yapıyorum. Kucağımda bacaklarını katlamış haliylebaşını göğsüme yaslayıp sırrını sıvazlıyorum. Yeni emmiş yüzükoyun yatıramıyorum. Hafif gezinmek yapınca da etkili oluyor. Ay neler yapıyormuşum bi gaz için. Yazınca çok göründü gözüme.

Ahh canım sorma onu bnde çekiyorum 2 aylık aşısından beri üst gazı derdimiz büyük. Bi sağ omuza bi sol omuza alıp sırtına vurur gibi yapıyorum aşağıdan yukarı sıvazlıyorum. Yüzükoyun bacağıma yatırıp aynı şekil yapıyorum. Kucağımda bacaklarını katlamış haliylebaşını göğsüme yaslayıp sırrını sıvazlıyorum. Yeni emmiş yüzükoyun yatıramıyorum. Hafif gezinmek yapınca da etkili oluyor. Ay neler yapıyormuşum bi gaz için. Yazınca çok göründü gözüme.

Yapılmaz mı canım ya öyle kıvrandığını görünce içim gidiyo vallahi. İnsan elinden ne geliyorsa yapıyo yeterki rahatlasın diye. Demekki gaz sıkıntımız geçti bitti diye çokta sevinmemek lazımmış, gitmiyormuş. Yaşadım gördüm :kızgın:

Yapılmaz mı canım ya öyle kıvrandığını görünce içim gidiyo vallahi. İnsan elinden ne geliyorsa yapıyo yeterki rahatlasın diye. Demekki gaz sıkıntımız geçti bitti diye çokta sevinmemek lazımmış, gitmiyormuş. Yaşadım gördüm :kızgın:
El gıda yogurt verdın mı canım bebıse, gaz yapıyormus bı aylarda cakım öyle okudum

Canim 2 lerden 11 lere indi yatis saati buna da şükür :)
Bir de sallamadan uyutmayi basarabilsem kendimi cok tebrik edicem ama hic inancim yok.
Sen egitim verdin mi nasil uyuyor
Bizde sallanıyoruz canım diş çıkarttık biraz rahatladık onu bekliyodm bende eğitim şart :)) gündüz hala kısa uykular gece de kalkıyor normalden fazla

Canım tam ıyılesmedi aslında bır hafta ılacları kullandık daha bugun bıraktık hafif bir öksürük kaldı ona da cok dıkkat edıyorum bı tık bıle kötülesse acil dr umun bakması lazımmıs. Boyle mınık bebeklerde bır gunde bıle oksuruk asagı ınebılır ve bebegı tıkayabılırmıs. Gercekten bıze hersey gelsın ama bebıslerımıze allah saglık versın hastalık gostermesın. Uyku egıtımı konusunda bence ıplerı bırakınca gercekten ıpın ucu kacıyor oyle bır davranısı varkı sankı hıc uyku gıtımı alınmamıs ve sankı hıc erken uyumak nedır desteksız uyumak nedır bılmıyor gıbı. Kucagımdan ınsırdıgım an avazı coktıgu kadar bagırıyor ve gozu yaslar ıcınde kalıyordu. Yurek dayanmaz gercekten bızı de gectım bebeklerımızın kendı huzuru ıcın dogru sekılde uyumalarını ıstıyorum, cabalıyorum bakalım umarım sonuc alırım
Hasta olunca öyle oluyorlar canım biz 2 hafta baya huzursuz günler yaşadık ara ara iki diş patlattık paşam desteksiz uyumaya geçemedi benimde öğretmem şart kendi gelişimi için tabi en ideali ama gelde bebişlere anlat bizim ki uyju pozisyonunda ağlamaya başlıyor kafa kalkar kalkmaz bol gülücükler artık sinirlenemiyorum bile:)

Canım merak etme basarirsin..ilk başlarda zorlanirsin ama başarırsın.bende hep ayağımda salliyarak uyutuyordum..suan onu yatağına koyuyorum şapkasını takiyorum sapkayla gözlerini kapatıyorum ona nini söylüyorum..uyuyor..sonrada şapkasını çıkartıyorum.rahat uyusun diye..kizim akşam 9 yada 10 uyur...sabah sekizde uyanır..
Gece kalkıyor mu veya kaçkere kalkıyor cnm

Hasta olunca öyle oluyorlar canım biz 2 hafta baya huzursuz günler yaşadık ara ara iki diş patlattık paşam desteksiz uyumaya geçemedi benimde öğretmem şart kendi gelişimi için tabi en ideali ama gelde bebişlere anlat bizim ki uyju pozisyonunda ağlamaya başlıyor kafa kalkar kalkmaz bol gülücükler artık sinirlenemiyorum bile:)
Ah canım benımkı de kundak yapılsın besık poZısyonunda annesı onu kucagında yuruterek uyusun onu ıstıyor. Gozunu anne kucagında kapasın ıstıyor besıge koydugum an sankı besıkte cıvı var viyaaak diye bagırıyor :)

Back
X