2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar sat 26 kasım. Bat 24 aralıktı. Bat günü görmemiştim çizgimi. Çok şükür rabbim görmeyi nasip etti. Bir dış gebeliğim var dua edin kızlar sağlıkla gelsin
Canım benim de 26 Kasım sat hayırlı olsun Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize..doğum 2 eylül oluyo hesapladigimda

Kızlar sat 26 kasım. Bat 24 aralıktı. Bat günü görmemiştim çizgimi. Çok şükür rabbim görmeyi nasip etti. Bir dış gebeliğim var dua edin kızlar sağlıkla gelsin

Gözün aydın canımm inşallaahh normal gebeliktir.. moralini yüksek tut hayırlısı olsun

merhaba bayanlar. ben size bisey danışacağım dişlerim 10 gündür çok ağrıyor sol üst arka dişlerim acaba gebe olduğumu öyle anladim zaten. bana tavsiyesi olan var mı? dişçiye görünmem lazım m

merhaba bayanlar. ben size bisey danışacağım dişlerim 10 gündür çok ağrıyor sol üst arka dişlerim acaba gebe olduğumu öyle anladim zaten. bana tavsiyesi olan var mı? dişçiye görünmem lazım m
Cnm gorunsende ilk 3 ay ve son 3 di sanirim cekme ya da ciddi bir mudahaleleri olamiyor
Ben hamilelik dusundugum icin aldirmistm hatta 20 likleri

bence dişçiye git hamile olduğunu belirt ama geçmiş olsun..
canlar ben kan sonucumu aldım 694 çıkmış maşallah

maşallaahhhhh çok iyi sonuucun

Reactions: fml
sagolun kızlar evet ilk 3 ay onemliymis ben çok ihmal ettim ve gebe kalır kalmaz ağrılar başladı. bebeğe zararı olur mu ona kafayı taktım. cuma gününe dr randevu aldım bir baksın çürükmu var ona göre kadın doğuma gidip dr danışırım. insaallah bebeğe zarar vermez

Cuma günü 92.94 çıkmıştı. Bugün 342.18 çıkmış. Yeteri kadar yükselmiş mi bilemedim. Az gibi. Üzgünüm Bu üçüncüsü.

Cuma günü 92.94 çıkmıştı. Bugün 342.18 çıkmış. Yeteri kadar yükselmiş mi bilemedim. Az gibi. Üzgünüm Bu üçüncüsü.
Cnm benim sonucta ayni saatte vermemissindir tam artirmis bence eksigi fazlasi yok

Reactions: fml
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…