2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

34 çıktığı gün çatlamadan sonra kaçıncı gündü? canım zaten en düşük değer diyor bide 2 günde 2 katı artması lazım diyolar hep ben o yüzden dedim yoksa bende senin gibi tecrübesizim :) ama yukarıda bi arkadaş sana belki ikizdir demişti öylede olabilir. drunla görüştünmü ne dedi değerin için.?

Reactions: fml
ben tekrar kan verdim canlar cumartesiye kadar bekleyemedim bugün 1000 küsür olması lazım bakalım akşama doğru çıkar sonuç :)
Ay cnm o kadar olmuşmudur ben mi yanlış hesaplıom ya

Canlar anlayamadım bu akşam belli olur bakalım kaç oldu hcg çok merak ediyorum cumarteside umarım herşey yolundadır

canım şimdi bir doktorun yorumunu okudum diyorki hızlı artış olması ikiz anlamına gelmez, birde 24-48 saat içinde 2 kat artıyor olması gebeliğin normal ilerlediğini gösterirmiş

sen kaç hesaplıyorsun canım 148 hangi gün çıkmıştı
Cnm cuma günü 148 di 150 diyelim pazar günü 300 salı 600 perşembe 1200 cumartesi 2400 olmalı en az normal artış bu ama daha hızlı artıyo en azından benmki öyle ilk gebeliğimden biliyorum 2000 lerde değer beklerken 3000 lerde çıkmıştı daha önce

Ben bugün kan tahlili yaptırdım. Yarın çıkacak sonuç. Dün 2 çizgiyi görmüştüm. 2. Çocuk olduğundan acele edip doktora gitmiyorum. 16 ocakta 8. Hafta gibi gitmeyi planliyorum

anladım canım sen 48 saatte iki katı değeri gibi düşünüyorsun değilmi hadi bakalım benim bugün ozaman 500 lerde bir değer gelir senin benden önce gidiyor zaten umarım cumartesi keseyi görebiliriz :)

anladım canım sen 48 saatte iki katı değeri gibi düşünüyorsun değilmi hadi bakalım benim bugün ozaman 500 lerde bir değer gelir senin benden önce gidiyor zaten umarım cumartesi keseyi görebiliriz :)
Bugünki değerine göre tahmn edebiliriz görünüp görünmceğini cnm ay yine heyecan yaptım

İkinci kez kan vermeyecektim güya. Ama sizi okudukça merakıma hakim olamadım. Gittim kan verdim.

Kızlar sat 26 kasım. Bat 24 aralıktı. Bat günü görmemiştim çizgimi. Çok şükür rabbim görmeyi nasip etti. Bir dış gebeliğim var dua edin kızlar sağlıkla gelsin

Eklentiler

• 20161227_150155.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 72
Canlar merhaba bende dun geece verdim ikinci kanimi cumartesi degerim 57.54 tu pazartesi 188.54 olmus inssallah keseyide gorebiliriz ne zaman gidecem bilemediim
Cnm cok guzel massalah 3700 deyken gitmistim cok cok zor gorunmustu kese kalem ucu kadardi

Kızlar sat 26 kasım. Bat 24 aralıktı. Bat günü görmemiştim çizgimi. Çok şükür rabbim görmeyi nasip etti. Bir dış gebeliğim var dua edin kızlar sağlıkla gelsin
Hayirli olsun cnm hepimizi saglikla kavusuruz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…