2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
geç döllenmede olabilir ilişki tarihin nasıl ondanda bilebilirsin canım idrar testimde benim koyulaşmıştı 2 gün sonra ama çokta belirgin değildi açıkçası sen gönlünü ferah tut inşallah kandan netleşir zaten

Kızlar benim böyle oldu testim biraz bekledikten sonra dahada koyulasti

Eklentiler

• 20161227_095317-1.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 56
İnşaalllahh canımm anlayamadım gitti zaten bu hesaplamayı ben 11 aralık çat iğnesi olduğum gün 12 aralık yumurtanın çatladığı gün 12 aralıkta çatladığını varsayarsak bugün 15.gün :)
Kızlar benim böyle oldu testim biraz bekledikten sonra dahada koyulasti

canım bariz pozitif kan ver artık da netleştirr

Kan vericektim ama vazgeçtim artık bugün versem perşembe günü geliomus sonuçlar cumartesi doktoruma gitcem zaten

canım benim 15.gün bugün değerim 1500lerde falan olmasını bekliyorum senin biraz daha küçük bence minikkuş :)

canım benim 15.gün bugün değerim 1500lerde falan olmasını bekliyorum senin biraz daha küçük bence minikkuş :)

bana mı dedin yumoşlar çatladıktan sonraki 15.gün ve 1500 lerde bekliyosun çok iyi

Reactions: fml
aynen canım çünkü benim bu ay bir kez ilişki oldu oda 12 aralık cumartesi 172ydi değerim :)

hayırlısı olsun bakalım canımmm inş. dediğin gibi yükselir değerin bende yarını beklicem mecbur :)

Reactions: fml
Ben aralık 8 inde çatlatma ığnesi yaptım 9 unda ilişki dedi doktorum sanırım 9 -10 gibi hamile kaldım bugün 18 -19.günümdür diye düşünuyorum

Ben aralık 8 inde çatlatma ığnesi yaptım 9 unda ilişki dedi doktorum sanırım 9 -10 gibi hamile kaldım bugün 18 -19.günümdür diye düşünuyorum
Bilemedim seninde baya önce aslında anlayamadım yani kaç günde döllenme olur 1500 çıkar değer bende bir hatamı var

15.günde beta hcg değerleri en yüksek 429 diyor tam anlayamadım kızlar 1 günde 2 kat artması gerekmiyormu değerin

BETA HGS DEĞERİ 13.GÜN EN DÜŞÜK 17 DİYOR BENİM 20,61 ÇIKMIŞTI NORMAL OZAMAN BENİM DEĞER
16.GÜN EN DÜŞÜK 71 DİYOR BAKALIM BENİM SONUÇ NE ÇIKACAK YARIN.. fml

BİR GÜNDE DEĞİL CANIM 2 GÜNDE İKİ KAT ARTMASI LAZIM.
canım benim perşembe 34tü cumartesi 172 oldu o nasıl oldu ozaman :) anlam veremiyorum aynen seninki normal görünüyor canım zaten 70tede idrarda yine silik çıkar ben cumartesi idrarda yaptım önce değerim 172yken bile silikti çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…