- 16 Aralık 2015
- 318
- 285
- 33
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
Kullanman gerekiyo cnm hatta gebelikten 3 ay önce başlayın diyorlargünaydın bayanlar doktora gitmeden follik asitmiydi hatırlamıyorum kullanan var mı? haftaya dr gidicem alıp kullansam mi
Kullanman gerekiyo cnm hatta gebelikten 3 ay önce başlayın diyorlar[/QUOTE
follik asit dimi onu almam lazim
follik asit dimi onu almam lazimKullanman gerekiyo cnm hatta gebelikten 3 ay önce başlayın diyorlar
gözün aydın canım inşaallaah öyledir.Kizlar sanirim bende hamileyim bugun idrar testinde pozitif cikti sat 21 kasim
gözün aydın canım bi yönden haklısın valla ben pazar verdim kan yükseldimi yükselmedimi çatlamak üzereyim :) bugün tekrar verdim kan bakalım hayırlısı olsun..Kızlar bu gün gebelik testi yaptım pozitif çıktı. 9.5 aylık bi kızım var kan vermedim henüz ve cumaya kadar beklemeyi umuyorum hemen gidip yükseldi yükselmedi stresi yaşamamak ićin sanki ilk gibi heycanlıyım peşpeşe istiyordum Rabbim nasip etti ćok şükür hepinize saģlıklı bir 9 ay diliyorum :)
günaydın bayanlar doktora gitmeden follik asitmiydi hatırlamıyorum kullanan var mı? haftaya dr gidicem alıp kullansam mi
Kızımda adeti 5 gün geće değer 10 du aman düştümü çıktımı bu sferde adeti 3 gün geçe kan verim negatif 8 gün geçe test yaptım pozitif ben adete yakın gebe kalıyorum ondan düşük oluyor deģer sonra stres yapıyorumgözün aydın canım inşaallaah öyledir.
gözün aydın canım bi yönden haklısın valla ben pazar verdim kan yükseldimi yükselmedimi çatlamak üzereyim :) bugün tekrar verdim kan bakalım hayırlısı olsun..
ben kullanıyorum canım gebe kalmadan öncede içiyordum öğrenincede bırakmadım dr ile de görüşmedim zaten daha :)
Kızımda adeti 5 gün geće değer 10 du aman düştümü çıktımı bu sferde adeti 3 gün geçe kan verim negatif 8 gün geçe test yaptım pozitif ben adete yakın gebe kalıyorum ondan düşük oluyor deģer sonra stres yapıyorum
Al bence canım ben 1 ay önceden başlamıştım folidoce kullanıyorumgünaydın bayanlar doktora gitmeden follik asitmiydi hatırlamıyorum kullanan var mı? haftaya dr gidicem alıp kullansam mi
Güzel haberleeini bekliyoruzadete 1 gün kala yaptırdım kan 20,61 çıktı inşaallaah yükselmiştir yaa öğlene çıkar sonuç
canım inşallah yükselmiştir hep beraber sevinirizadete 1 gün kala yaptırdım kan 20,61 çıktı inşaallaah yükselmiştir yaa öğlene çıkar sonuç
Evet cnm eczaneye söyle verir onlar doktora gittiğindede sölersin buna devam edeyimmi diyefollik asit dimi onu almam lazim
Yükselmiştir Allahn izniyle ićini ferah tut :) ilk galiba :)adete 1 gün kala yaptırdım kan 20,61 çıktı inşaallaah yükselmiştir yaa öğlene çıkar sonuç
canım inşallah yükselmiştir hep beraber seviniriz
Yükselmiştir Allahn izniyle ićini ferah tut :) ilk galiba :)
Canım ben de özel eğitim öğretmeniyim. Olmaz olur mu hele işin içinde olunca. Bi şey yerken içerken 10 kere sorguluyorum faydalı mı zararlı mı...Kızlar işim gereği engelli çocuklarla görüşmelerim oluyor, dün bir incelemede de otizmli bir çocukla görüştüm şu an hamile olmamdan gece boyu rüyama girdi uyandım korkuyla ya benim yavrumda da olursa diye daha hamileliğin başındayım ama çok zormuş yani şu an tek duam sağlıklı olması sizin de böyle korkularınız oluyormu deneyimli olanlar ?
Allah yavrularımıza sağlık versin canım inşallah, seninde bilgin vardır genetik yatkınlığı daha çok otizmin ama saptanamıyor neticede hamileyken bilemiyoruz çok zor gerçekten rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesinCanım ben de özel eğitim öğretmeniyim. Olmaz olur mu hele işin içinde olunca. Bi şey yerken içerken 10 kere sorguluyorum faydalı mı zararlı mı...
folidoce verdi eczaci tok karnına al dediAl bence canım ben 1 ay önceden başlamıştım folidoce kullanıyorum
Ohh Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahİnşaallaahhh inşaalllaaahhhhhhh..ben folbiol kullanıyorum bu arada dr bana onu vermişti
inşaalaahhh evet ilk canım yaaa
iyi olmuş canım b12+iyot desteği var ilaçtafolidoce verdi eczaci tok karnına al dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?