Canım Bende ilk defa gittim Zaten arkadaıma doğumu yaptırdı çok memnun olduğu için tavsiye etti benim bildiğim doktor olmadığı için oraya başladım artık hayırlısı olsun.canım biliyorum o doktoru ama emin olamadım nedense :/
Benimde sekiz mart sat bir gün var aramızda:)Benim de 7 martinşallah sen de duyarsın. sırada cinsiyet heyecanı var
Canım benden Dr um hiç bir tahlil istemedi ben de onu düşündüm acaba bazı şeylere bakması gerekmiyor muydu. Dr um gayet işinin ehli çoğu zaman ben daha sorunumu anlatırken teşhisi koyardı hatta bazı tahlilleri zorla ben isterdim sonuçlar tam dediği gibi çıkardı acaba ondan mı:))Selam arkadaşlar..Doktorunuzun hamileliliğin ilk haftalarında sizlerden özellikle istediği tahliller oldumu?
Canim bana kan ve idrar tahlili yapildi iki kez. Bunlarin icin de tiroid toxoplazma b12 falani da olcmustu. Eger bunlari diyorsan yani bana bunlar yapıldı.Selam arkadaşlar..Doktorunuzun hamileliliğin ilk haftalarında sizlerden özellikle istediği tahliller oldumu?
Benim doktorumda normalde çok ilgili ama nedense tahlil konusunda o da sessiz kalınca evham yapıyorum..Acaba bişeylere baktırmam lazımda geç kalırmıyım diye...Genellikle o istemeden ben duyduklarımı yaptırıyorum ama sonuçta bizim bilebildiklerimiz bir yere kadar..Artık bizlerin herşeyi internetten öğrendiğimizi düşündüklerindenmi böyle gevşek davranmaya başladı doktorlar diye de aklıma gelmiyor değil:) İnşallah öyle değildir..Canım benden Dr um hiç bir tahlil istemedi ben de onu düşündüm acaba bazı şeylere bakması gerekmiyor muydu. Dr um gayet işinin ehli çoğu zaman ben daha sorunumu anlatırken teşhisi koyardı hatta bazı tahlilleri zorla ben isterdim sonuçlar tam dediği gibi çıkardı acaba ondan mı:))
Ben hiç tahlil yaptırmadım kendim hangi tahlilleri yaptırmam gerektiğini de bilmiyorum haftaya cuma tekrar çağırdı o zaman tahlil konusunu sorayım ben biBenim doktorumda normalde çok ilgili ama nedense tahlil konusunda o da sessiz kalınca evham yapıyorum..Acaba bişeylere baktırmam lazımda geç kalırmıyım diye...Genellikle o istemeden ben duyduklarımı yaptırıyorum ama sonuçta bizim bilebildiklerimiz bir yere kadar..Artık bizlerin herşeyi internetten öğrendiğimizi düşündüklerindenmi böyle gevşek davranmaya başladı doktorlar diye de aklıma gelmiyor değil:) İnşallah öyle değildir..
Haftaya cuma benimde kontrolüm günüm güzel tesadüf olmuş:) Güzel haberler almak dileğiyleBen hiç tahlil yaptırmadım kendim hangi tahlilleri yaptırmam gerektiğini de bilmiyorum haftaya cuma tekrar çağırdı o zaman tahlil konusunu sorayım ben bi
Benim bildiğim troid, normal kan değerleri, vitaminler ve eliza testi falan yapıyorlar..Bizim sağlık ocağı gittiğimde bunlara baktı canım..Bence doktora giderken elinde tahlil sonuçlarınla gitsen daha güzel olur..Ona göre değerlendirsin durumunuBen hiç tahlil yaptırmadım kendim hangi tahlilleri yaptırmam gerektiğini de bilmiyorum haftaya cuma tekrar çağırdı o zaman tahlil konusunu sorayım ben bi
Meraba hayrlı olsun cnm.. son adetim 24 Mart.önmli olan değerin katlanması inşşh iki gün sonra artığını görrsün , sağlıkla alalım inşşh kucağımıza..
Aynen benimde 24 mart ben gunumden 5 gun once kanda 7 iki gun sonra 30 oldu doktor gebelik var dedi adet dongum 30 gunde birdir dun ultrasyona girdim ama doktor cok kucuk sadece rahim kalinlasmasi var 10 gun sonra gel dedi bende 13 gun sonrasina randevu aldim gitmisken kalp atisinida gormek istiyorum bakalim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun rabbim herkezin kucagini doldurdusun insallah
bende de sol kasığımda sanki bir taş var gibi acıtıyor yanıyor... doktor normal olduğunu söyledi...Kızlar benim karnım taş gibi sanki kasıklarımda koca bir taş yerleşmiş gibi sizde de varmı böyle bir durum ? Birde bebeğini göremeyenler üzülmesin ben 6+5 de sade kese gördüm 3 gün sonra bebeği ve kalp atışını gördüm. Kotu birşey söylerler de başka doktora gidin
Benim bulanti biraz var ama daha çok iştahsızlık var,çıkarmadım hic ama öğürme çok oldu bu sabah abdest alırken ağzımı calkalaymadim bulantidan gün içinde daha iyiyim elhamdülillah.bende de sol kasığımda sanki bir taş var gibi acıtıyor yanıyor... doktor normal olduğunu söyledi...
ben her saniye hamile olduğumu hissediyorum neden başkaları gibi ilk aylarda hiçbir şey hissetmeme gibi bir durum olmadı bilmiyorum... işin ilginci bulantı da yok hiç... annem de 3 çocuğunda hiç bulantı çekmeden hamilelik geçirmiş ona çektim zaar
Tamam canım sağlık ocağına gitsem bunları yapıyor mu. Bana evlenirken aile hekimim hamile kalınca buraya bilgi ver mutlaka demişti o yüzden mu dedi acaba. Bilgilendirdiğin için teşekkürler canımBenim bildiğim troid, normal kan değerleri, vitaminler ve eliza testi falan yapıyorlar..Bizim sağlık ocağı gittiğimde bunlara baktı canım..Bence doktora giderken elinde tahlil sonuçlarınla gitsen daha güzel olur..Ona göre değerlendirsin durumunu
Evet canım tahlilleri yapıyor sağlık ocağı..Ayrıca bebeğin kalp atışları duyulduğunda da oraya bilgi vermemizi istiyorlar, ona göre takip ediyorlarTamam canım sağlık ocağına gitsem bunları yapıyor mu. Bana evlenirken aile hekimim hamile kalınca buraya bilgi ver mutlaka demişti o yüzden mu dedi acaba. Bilgilendirdiğin için teşekkürler canım
Benim bunlardan haberim yoktu canım. Ben yarın sağlık ocağına gideyim o zaman çok teşekkürler canımE
Evet canım tahlilleri yapıyor sağlık ocağı..Ayrıca bebeğin kalp atışları duyulduğunda da oraya bilgi vermemizi istiyorlar, ona göre takip ediyorlar
Bende aralık annesi olacaktım rabbim nasip etseydi ama şuan kimyasal gebelik geçiriyorum yalnız kan değerlerim düşmedi nekadar sürer bu düşük bilgisi olan var mıMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Aslında yıllardır takipteyim çok şeyler öğrendim
Sabah aç karnına gitmemizi istiyorlar onuda ileteyim canımBenim bunlardan haberim yoktu canım. Ben yarın sağlık ocağına gideyim o zaman çok teşekkürler canım
Tamam canım sabah işe gitmeden önce sağlık ocağına giderim yarın sınav var zaten 9a kadar tahlil veririm. Amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versinSabah aç karnına gitmemizi istiyorlar onuda ileteyim canımHerşey gönlüne göre olsun inşallah..