2017 Aralık Anneleri

Ben bilerek biraz gec aldim bu benim 3. hamileligim 7 yasinda bir oglum 2 yasindada bir kizim var bu minnak bir kaza sonucu oldu 6 nisandan sonra 9 nisanda yumurtlama gunumdu tahminime gore 3 haftalik anca o yuzden biraz beklemek istedim rabbim isteyen butun kullarina nasip etsin saglicakla alalim hepimiz kucagimiza

Hepimiz beklemedeyiz :) bende cumartesiyi bekliyorum kalp atışı için. İştahsızlık ve kasık ağrısı oluyo bende. Erken döllenme demişti doktor adete 6 gün kala öğrenmiştim. 4+5 de kese ve bebek gördük. Rabbim hepimize hayırlıca tamamlamayı nasip etsin

Amin canımm. .Ya şu istahsizliktan ben de istiorummm hep yiyorm hep doymuyirmm

Boşver canım iştahsızlık hiç iyi değil çok halsiz kalıyosun.. Ve ben son sınıf üniversite öğrencisiyim okulda da yoğunum yiyebilsem daha iyi olur aslında ama gerçek inşallah bekliyoruz :)

Allh bağışlasın çocuklarını. Birz rahatsın bu yüzden benm kayıplarım olunca hep korku içinde acaba içinde kalıyrm,yarın a inşşh görürüm.. bazen çok aç uyanıyrm bazen aç değl yine korku sarıyor beni. Hayrlısı inşşh sağlıkla alalım kucağımıza

Ben de yiyrm

Brn de yarını dört gözle bekliyorum.. bugn adete göre 4+6 yarına görürmüyüm acaba.inşşh hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeğimize

inan seni cok iyi anliyorum cunku benimde 3 tane dusukle sonuclanan gebeligim oldu cok zor ama rabbim ol dedikten sonra bak 3. yolda bile insallah sizlerde hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz.

Canım çok saol valla senin sayende bende bugün verdim dün burada okuyunca sabah işe gitmeden hemen uğradım. 3 tüp kan aldılar karaciger eliza biyokimya hormon guatr herşeye bakılıyormuş pazartesi çıkar dedi normalmi seninde geçmi çıktı

Tamam canım sabah işe gitmeden önce sağlık ocağına giderim yarın sınav var zaten 9a kadar tahlil veririm. Amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin

Kuzum verdim ben sende verdinmi kan

Kızlar ben vermedim ilk çocuğumda böyle şeyler yoktu 5 sene önce zorunlu mu acaba?

Bir faydam olduysa ne mutlu bana:) Bu gibi siteler zaten bunun için var iyikide var..Sonuçta herşeye hakim olma şansımız olamıyor malum..Sağlık ocaklarının kendi laboratuvarları olmadığından dışarda anlaşmalı yerlere gönderiyorlar canım..Genelde 2 günü buluyor sonuçların gelmesi, c.tesi pazar araya girdiğinden p.tesi çıkar demeleri çok normal..İnşallah tüm değerlerin çok güzel çıkar..Sorun olan değerlerin olursada hemen ona göre çözüm üretirler geç kalınmadan..Sevgiyle kal..

Kızlar ben vermedim ilk çocuğumda böyle şeyler yoktu 5 sene önce zorunlu mu acaba?

Valla cnm ben normalde bilmiyordum dün burada okudum. Sabah sağlık ocagına gittim gebe olduğumu bildirmek için hemen bu testler yapılacak dedi ve gerekli muayaneyi yaptı. doktorda bunları istiyormuş çünkü gebeliği tehlikeye sokabilecek birşey varmı ve bebeğe bulaşıcı hastalık geçebilirmi diye bakılacak kanda pıhtılaşmaya kadar bakıyorlar ölü doğum veya düşük olmasın diye

Allah razı olsun canım inşallah herşey iyi çıkar. Senin nasıldı değerlerin

Zorunluluk diye birşey yok tabi ama hazır böyle bir imkan varken; tahlil sonuçlarını görüp ona göre alınması gereken bir önlem varsa aldırmak istemezmisin? Sonuçta tek dileği sağlıklı çocuğumuz olması..O yüzden ihmal edilmeye gelmez canım..Kalp atışı duyuncada bilgi veriliyor ve ordaki ebe sonrasında seni arayarak sürekli bilgilendiriyor aşı vs.takipleri için..

Aynen canım banada öyle dedi kalp atışlarını bize bildir gerekli aşıların olacak dedi ikili tarama 3-4 herşeyi bana haber vereceksin ilerleyen dönemlerde dedi

Allah razı olsun canım inşallah herşey iyi çıkar. Senin nasıldı değerlerin
Benim B12 ve D vitaminlerinde eksiklerim çıktı ve triodim yükselmiş..Hamilelik hormonuyla birlikte otomatik onda da artış oluyormuş çünkü..Ve troid değeri inanılmaz önemli..Allah korusun TSH değeri 2.5 dan yüksek olursa bebekte zihinsel sorunlara sebep oluyormuş..Sonuçlara göre hemen ilaç verildi..

kızla 2 li ve 3 lü taramalarda tanıdıgım herkes sorun yasadı dr lar hep olumsuz dedı aylarca gebe kalan ınsanlar onun stresını yasadı etrafımda ben de çok korkuyrum psikolojim o kadar bozuk ki hamile olmanın keyfini yasamadım desem yeri

Verdim canım. İki tüp aldılar benden de sabah. Dr a 5 haftalığım dedim neden şuana kadar vermedin diye sordu bilmiyordum dedim. Allahtan mucizem burda söyledi de daha fazla vakit kaybetmeden gidip verdik. Bu arada benim de geç çıkacak ama salı günü dedi hemşire. Çünkü pazartesi 1 Mayıs:)) bu arada tahlil sonuçlarım çıkmadığı halde hemşire bana davit diye bi ilaç verdi ama ben Dr uma sormadan kullanmak istemiyorum. Siz kullanıyor musunuz arkadaşlar bunu

Ay Allah korusun kuzum inşallah düzene girer ben geçen ay kbb gittiğimde ultrasyon da troidlere kadar bakılmıştı herşey normaldi kan değeriyle aynı sonucu yansıtırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…