2017 Aralık Anneleri

İnşallah canım. Yok vajinal ultrasonla baktı 12. Haftaya kadar vajinal bakacakmis daha net görünüyormus herşey. Allah korusun rahimde kanama.filan olursa vajinal ultrasonla gorunuyormus. Ben kistlerim den alışkınım zaten her ay vajinal ultrasona

Aman Allah korusun kuzum peki ağrıların için ve çoğu belirtinin azalması için birşey sordun mu ay çatladım :KK70:

Selam kızlar. Bende bugün gittim doktora ama muayene etmedi. Yeniden kan testi yaptırdık. Pazartesi 548.2 olan değer 1147 ye yükselmiş. Haftaya gelmen daha iyi olur dedi. Herhalde o zaman ultrasonla bakar artık

Selam kızlar. Bende bugün gittim doktora ama muayene etmedi. Yeniden kan testi yaptırdık. Pazartesi 548.2 olan değer 1147 ye yükselmiş. Haftaya gelmen daha iyi olur dedi. Herhalde o zaman ultrasonla bakar artık

Aynen cnm daha iyi olmuş sağlıklı gebeliklerin olur inşallah

Aman Allah korusun kuzum peki ağrıların için ve çoğu belirtinin azalması için birşey sordun mu ay çatladım :KK70:
Canım ağrılarıma normal dedi hafifledi dedim o da normal dedi :) benim Dr um cok pozitif herşeye normal diyor o yüzden Dr umu çok seviyorum. Çok rahatsız eden ağrılar değil onlar zaten dedi

Canım ağrılarıma normal dedi hafifledi dedim o da normal dedi :) benim Dr um cok pozitif herşeye normal diyor o yüzden Dr umu çok seviyorum. Çok rahatsız eden ağrılar değil onlar zaten dedi

Ay çok sevindim kuzum rabbim senide tüm hamile herkeside korusun bebişlerimize sağ salim kavuşalım inşallah :dua:

merhaba seninle gunumuz neredeyse ayni dun doktora gittim 10 gun sonra cagirdi bebek daha cok kucuk benim gec dollenme oldu gunume 3 gun kala degerim 30 dusizin son adet tarihiniz ne zamandi acaba

Meraba hayrlı olsun cnm.. son adetim 24 Mart.önmli olan değerin katlanması inşşh iki gün sonra artığını görrsün , sağlıkla alalım inşşh kucağımıza.. :dua:

hangi hastane canım ?
Çağıner hastanesi orda Timuçin beye muayene oldum hemşiresi falan güler yüzlü kendisi biraz gülmüyordu ama ben sormadan herşeyi anlattı çok şükür benimde bulantı sancı falan olmadığı için sorumda olmadı pek. Senin hastane bana çok yakın ama.

2 mayısta doktora gideceğim günler geçmiyor 6+4 olacak
İlk hamileliğim oldukça problemliydi aylarca yattım sürekli endişe var :KK17:inşallah bu sefer bebişlerimiz de biz de sağlıklı geçiririz :dua:

2 mayısta doktora gideceğim günler geçmiyor 6+4 olacak
İlk hamileliğim oldukça problemliydi aylarca yattım sürekli endişe var :KK17:inşallah bu sefer bebişlerimiz de biz de sağlıklı geçiririz :dua:

amin canımm keseyi gördünüz mü

Çağıner hastanesi orda Timuçin beye muayene oldum hemşiresi falan güler yüzlü kendisi biraz gülmüyordu ama ben sormadan herşeyi anlattı çok şükür benimde bulantı sancı falan olmadığı için sorumda olmadı pek. Senin hastane bana çok yakın ama.
canım biliyorum o doktoru ama emin olamadım nedense :/

Merhaba Canım kasık ağrısı var bir haftadır.Bir de bugün sabah bulantım oldu ilk defa.Doktora gittik bugün kan testinde 3000 küsür çıktı haftaya keseyi görürüz dedi bir de tahliller yapacakmış.

Selam arkadaşlar..Doktorunuzun hamileliliğin ilk haftalarında sizlerden özellikle istediği tahliller oldumu?

X