İnşallah canım. Yok vajinal ultrasonla baktı 12. Haftaya kadar vajinal bakacakmis daha net görünüyormus herşey. Allah korusun rahimde kanama.filan olursa vajinal ultrasonla gorunuyormus. Ben kistlerim den alışkınım zaten her ay vajinal ultrasona
şuan daha iyiyim canım ama doktorumla konuşacağım bu durumuCanm bulantın dayanlmicak gibiyse doktora git bulantı ilacı versin ben burdan okudum araştırdım ise yarayan kisilerde isimlerini aldm
hangi hastane canım ?Bende Anadolu yakasındayım arkadaşımın tavsiyesi ile bir doktora başladım. Doğum yaptı çok memnundu bende ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim.
Tmm cnm inşallah çoğalmaz bidahaşuan daha iyiyim canım ama doktorumla konuşacağım bu durumu
Selam kızlar. Bende bugün gittim doktora ama muayene etmedi. Yeniden kan testi yaptırdık. Pazartesi 548.2 olan değer 1147 ye yükselmiş. Haftaya gelmen daha iyi olur dedi. Herhalde o zaman ultrasonla bakar artık
Canım ağrılarıma normal dedi hafifledi dedim o da normal dedi :) benim Dr um cok pozitif herşeye normal diyor o yüzden Dr umu çok seviyorum. Çok rahatsız eden ağrılar değil onlar zaten dediAman Allah korusun kuzum peki ağrıların için ve çoğu belirtinin azalması için birşey sordun mu ay çatladım
Canım ağrılarıma normal dedi hafifledi dedim o da normal dedi :) benim Dr um cok pozitif herşeye normal diyor o yüzden Dr umu çok seviyorum. Çok rahatsız eden ağrılar değil onlar zaten dedi
Amin inşşh hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız..
merhaba seninle gunumuz neredeyse ayni dun doktora gittim 10 gun sonra cagirdi bebek daha cok kucuk benim gec dollenme oldu gunume 3 gun kala degerim 30 dusizin son adet tarihiniz ne zamandi acaba
Çağıner hastanesi orda Timuçin beye muayene oldum hemşiresi falan güler yüzlü kendisi biraz gülmüyordu ama ben sormadan herşeyi anlattı çok şükür benimde bulantı sancı falan olmadığı için sorumda olmadı pek. Senin hastane bana çok yakın ama.hangi hastane canım ?
2 mayısta doktora gideceğim günler geçmiyor 6+4 olacak
İlk hamileliğim oldukça problemliydi aylarca yattım sürekli endişe varinşallah bu sefer bebişlerimiz de biz de sağlıklı geçiririz
amin canımm keseyi gördünüz mü
canım biliyorum o doktoru ama emin olamadım nedense :/Çağıner hastanesi orda Timuçin beye muayene oldum hemşiresi falan güler yüzlü kendisi biraz gülmüyordu ama ben sormadan herşeyi anlattı çok şükür benimde bulantı sancı falan olmadığı için sorumda olmadı pek. Senin hastane bana çok yakın ama.
yok canım ilk kontrol olacak
Ben küçükçekmecede oturuyorum canım medipol hastanesine gidiyorum ayşegül hanımı herkes önerdi bende çok memnunum doktorumdananadolu yakasındayım canım doktoruna karar verebildin mi ?
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım bende çok kararsızım cuma mı salımı gideyim bilemedim