- 30 Mayıs 2024
- 85
- 43
- 30
Ben bu testlerden çok memnunum yani gebelik oluşmadı bende çünkü amk düşük çıktı ama yumurtlama gününü şak diye tespit ediyor en azından bilerek ona göre ayarlıyoruzSiz de işe yaradı mı test memnun kaldınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu testlerden çok memnunum yani gebelik oluşmadı bende çünkü amk düşük çıktı ama yumurtlama gününü şak diye tespit ediyor en azından bilerek ona göre ayarlıyoruzSiz de işe yaradı mı test memnun kaldınız mı
İnşallah bu ay şans getirir ikimizedeBen bu testlerden çok memnunum yani gebelik oluşmadı bende çünkü amk düşük çıktı ama yumurtlama gününü şak diye tespit ediyor en azından bilerek ona göre ayarlıyoruz
Ayyy hayırlı uğurlu olsun hamilesiniz tebrik ederim inşallah kucağınıza alırsınızİyi akşamlar kızlar SAT 11 Ekim genelde 30/31 günde regl oluyorum 3 gün gecikme oldu 1.5 yıldır bebek istiyoruz daha önce hiç gebelik olmadı ihtimal vermeyerek işten gelince test yaptım daha 3 saniye de çift çizgi çıktı fotoğrafı da ekliyorum. Şok içindeyim
Eki Görüntüle 3503646
Benimde dün bitti regl bugün ki ovu testi yani gayet normalİnşallah bu ay şans getirir ikimizede
Adete 10 gün kala testte cıkmadı diyemi olumsuzluga kapıldınız benmi yanlış anladım. Beklenen Adeti 3-4 gün geçene kadar negatif görüp sonra pozitife dönen bile var. Bknz benm ilk gebeligim öyleydi.
Çok erken erken ümitsizlik için
Benmde bugün yumurta beyazı gibi bi akıntı alakası varmı acabaKızlar hepinize günaydın,
Benim BAT 20 Kasım bugün beyaz akıntı gelmiş benden. Bu bir belirti olabilir mi, başına gelen oldu mu
Çok teşekkür ederim isteyen herkese inşallahAyyy hayırlı uğurlu olsun hamilesiniz tebrik ederim inşallah kucağınıza alırsınız
Yumurta beyaz akıntı yumurtlama zamanı oluyor genelde ama adete kaç gün varBenmde bugün yumurta beyazı gibi bi akıntı alakası varmı acaba
4 gün kaldıYumurta beyaz akıntı yumurtlama zamanı oluyor genelde ama adete kaç gün var
Teşekkür ederim ben ilk kez bu testleri kullanıyorum da inşallah şans getirir hepimizeBenimde dün bitti regl bugün ki ovu testi yani gayet normal
Dün bitip bugün nasıl bu kadar kırmızı oluyor bilmediğimden soruyorum benimde pazartesi bitti aslında pazar da pazartesi diyorum yapıyorum kaç gündür silik bile bişey yok tek çizgi hepBenimde dün bitti regl bugün ki ovu testi yani gayet normal
Benim de bat 22 kasım22 Kasım 2
22 kasım benim de çok heyecanlıyım bu ay
Yani benim son 2-3 gün lekelenme şeklinde oldu bilmiyorum tam olarak bendeDün bitip bugün nasıl bu kadar kırmızı oluyor bilmediğimden soruyorum benimde pazartesi bitti aslında pazar da pazartesi diyorum yapıyorum kaç gündür silik bile bişey yok tek çizgi hep
Tebriklerİyi akşamlar kızlar SAT 11 Ekim genelde 30/31 günde regl oluyorum 3 gün gecikme oldu 1.5 yıldır bebek istiyoruz daha önce hiç gebelik olmadı ihtimal vermeyerek işten gelince test yaptım daha 3 saniye de çift çizgi çıktı fotoğrafı da ekliyorum. Şok içindeyim
Eki Görüntüle 3503646
Bende 3 gün zor bela oldum işte pazar ve pazartesi leke geldi sayılmaz bile nokta kadar ama bende ovulasyon yapıyorum yok tabi herkesin bir değil kimisi hemen yumurtluyormuş reglden sonra kimisi de 16 gün 18 12 gün sonra bakalım benim ne zamanYani benim son 2-3 gün lekelenme şeklinde oldu bilmiyorum tam olarak bende
Teşekkür ederimTebrikler
Hayırlısı olsun inşallah herkes içinBende 3 gün zor bela oldum işte pazar ve pazartesi leke geldi sayılmaz bile nokta kadar ama bende ovulasyon yapıyorum yok tabi herkesin bir değil kimisi hemen yumurtluyormuş reglden sonra kimisi de 16 gün 18 12 gün sonra bakalım benim ne zaman
Ekledim canımSon adet tarihim 23 ekim
Beklenen adet 16 kasım
Canım bugün 6. Gün. O kadar yoğunum ki hiç düşünemiyorum bile. Bir yandan da iyi oldu kafamdan çıktı stresim azaldı dikkatim değişti 4 gün sonra yapayım diyorum bı binde diyorum ki 4 gün daha bekle nasılsa o regl olurum ya da olmam belli olur. Belirti desen onu da gozleyemiyirum. Arada kasık ağrısı oluyor ama geçen ay da olmuştu.
Yazdım canımCanım 12 13 Kasım pik 14 çatlama oldu
Ay canım hayırlı olsuuuun ama sen listede niye yoksun? Hemen ekleyelimİyi akşamlar kızlar SAT 11 Ekim genelde 30/31 günde regl oluyorum 3 gün gecikme oldu 1.5 yıldır bebek istiyoruz daha önce hiç gebelik olmadı ihtimal vermeyerek işten gelince test yaptım daha 3 saniye de çift çizgi çıktı fotoğrafı da ekliyorum. Şok içindeyim
Eki Görüntüle 3503646