2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

İyi akşamlar kızlar 🌼 SAT 11 Ekim genelde 30/31 günde regl oluyorum 3 gün gecikme oldu 1.5 yıldır bebek istiyoruz daha önce hiç gebelik olmadı ihtimal vermeyerek işten gelince test yaptım daha 3 saniye de çift çizgi çıktı fotoğrafı da ekliyorum. Şok içindeyim
IMG_20241114_212851.jpg

İyi akşamlar kızlar 🌼 SAT 11 Ekim genelde 30/31 günde regl oluyorum 3 gün gecikme oldu 1.5 yıldır bebek istiyoruz daha önce hiç gebelik olmadı ihtimal vermeyerek işten gelince test yaptım daha 3 saniye de çift çizgi çıktı fotoğrafı da ekliyorum. Şok içindeyim
Eki Görüntüle 3503646
Ayyy hayırlı uğurlu olsun hamilesiniz tebrik ederim inşallah kucağınıza alırsınız 💜🤍❤️🐣🐥🐤

Adete 10 gün kala testte cıkmadı diyemi olumsuzluga kapıldınız benmi yanlış anladım. Beklenen Adeti 3-4 gün geçene kadar negatif görüp sonra pozitife dönen bile var. Bknz benm ilk gebeligim öyleydi.

Çok erken erken ümitsizlik için
Kızlar hepinize günaydın,

Benim BAT 20 Kasım bugün beyaz akıntı gelmiş benden. Bu bir belirti olabilir mi, başına gelen oldu mu
Benmde bugün yumurta beyazı gibi bi akıntı alakası varmı acaba

Dün bitip bugün nasıl bu kadar kırmızı oluyor bilmediğimden soruyorum benimde pazartesi bitti aslında pazar da pazartesi diyorum yapıyorum kaç gündür silik bile bişey yok tek çizgi hep 😳
Yani benim son 2-3 gün lekelenme şeklinde oldu bilmiyorum tam olarak bende 🥵

Yani benim son 2-3 gün lekelenme şeklinde oldu bilmiyorum tam olarak bende 🥵
Bende 3 gün zor bela oldum işte 😂pazar ve pazartesi leke geldi sayılmaz bile nokta kadar ama bende ovulasyon yapıyorum yok tabi herkesin bir değil kimisi hemen yumurtluyormuş reglden sonra kimisi de 16 gün 18 12 gün sonra bakalım benim ne zaman

Bende 3 gün zor bela oldum işte 😂pazar ve pazartesi leke geldi sayılmaz bile nokta kadar ama bende ovulasyon yapıyorum yok tabi herkesin bir değil kimisi hemen yumurtluyormuş reglden sonra kimisi de 16 gün 18 12 gün sonra bakalım benim ne zaman
Hayırlısı olsun inşallah herkes için🐣

Son adet tarihim 23 ekim
Beklenen adet 16 kasım
Ekledim canım
@sevgsssss naptın canm silikleştimi

Eldorin Eldorin şafak kaaçç
Canım bugün 6. Gün. O kadar yoğunum ki hiç düşünemiyorum bile. Bir yandan da iyi oldu kafamdan çıktı stresim azaldı dikkatim değişti ❤️ 4 gün sonra yapayım diyorum bı binde diyorum ki 4 gün daha bekle nasılsa o regl olurum ya da olmam belli olur. Belirti desen onu da gozleyemiyirum. Arada kasık ağrısı oluyor ama geçen ay da olmuştu.
Canım 12 13 Kasım pik 14 çatlama oldu 🌸
Yazdım canım ❤️

Eki Görüntüle 3503646
Ay canım hayırlı olsuuuun ❤️ ama sen listede niye yoksun? Hemen ekleyelim

kızlar aol kasıkta batma ağrı yaşadım bugün hep en sonki test bugüne ait çatlamış sanırım dünden daha açık rengi

Eklentiler

• IMG_8320.jpeg
    IMG_8320.jpeg
    132,1 KB · Görüntüleme: 5
X