2017 Aralık Anneleri

Gayet güzel artışların canım..3-4 güne ultrasonda kese görünür Allahın izniyle..Sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah..

Allah razı olsun canım rabbşm herkese hayırlısını nasip etsin inşallah

Kızlar ben çıktım Dr dan şimdi keseyi gördük hamdolsun :)) ama şuan için bebeği görmedik normal mi diye sordum gayet normal daha 5+0 dasın dedi. Bebek ve kalp atışları için de haftaya cuma günü çağırdı. Sizler keseyi gördükten ne kadar sonra bebeği gördünüz ileri haftalarda olan arkadaşlar

6+4'te çağırmıştı, bebeği de kalp atışını da o zaman gördük

6+4 de kalp atışını duyduk canım..Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..

Bende 5. Hafta keseyi gördüm sadece bir hafta soNra bebek ve kalp atışı görüktü. Hadi hayırlı olsun

Ya kuzummm çok sevindim inşallah haftayada güzel haberlerle gelirsin ağrılarını sordunmu ne dedi karındanmı baktı keseye

Ya kuzummm çok sevindim inşallah haftayada güzel haberlerle gelirsin ağrılarını sordunmu ne dedi karındanmı baktı keseye
İnşallah canım. Yok vajinal ultrasonla baktı 12. Haftaya kadar vajinal bakacakmis daha net görünüyormus herşey. Allah korusun rahimde kanama.filan olursa vajinal ultrasonla gorunuyormus. Ben kistlerim den alışkınım zaten her ay vajinal ultrasona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…