canım doktoruna karar verdin miBen istanbul
anadolu yakasındayım medicalpark veya medicana düşünüyorumBende istanbuldayım hangi semttesin cnm
Gayet güzel artışların canım..3-4 güne ultrasonda kese görünür Allahın izniyle..Sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah..
canım doktoruna karar verdin mi
ben de hamileyim tahmini doğum tarihim 25.12.1017
ben de çamlıca medicana düşünüyorum ama karar veremedim canımevet hali hazırda olan doktorum olacak inşallah, medicana behçelievler düzgün bey
Kızlar ben çıktım Dr dan şimdi keseyi gördük hamdolsun :)) ama şuan için bebeği görmedik normal mi diye sordum gayet normal daha 5+0 dasın dedi. Bebek ve kalp atışları için de haftaya cuma günü çağırdı. Sizler keseyi gördükten ne kadar sonra bebeği gördünüz ileri haftalarda olan arkadaşlar
6+4 de kalp atışını duyduk canım..Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..Kızlar ben çıktım Dr dan şimdi keseyi gördük hamdolsun :)) ama şuan için bebeği görmedik normal mi diye sordum gayet normal daha 5+0 dasın dedi. Bebek ve kalp atışları için de haftaya cuma günü çağırdı. Sizler keseyi gördükten ne kadar sonra bebeği gördünüz ileri haftalarda olan arkadaşlar
Bende 5. Hafta keseyi gördüm sadece bir hafta soNra bebek ve kalp atışı görüktü. Hadi hayırlı olsunKızlar ben çıktım Dr dan şimdi keseyi gördük hamdolsun :)) ama şuan için bebeği görmedik normal mi diye sordum gayet normal daha 5+0 dasın dedi. Bebek ve kalp atışları için de haftaya cuma günü çağırdı. Sizler keseyi gördükten ne kadar sonra bebeği gördünüz ileri haftalarda olan arkadaşlar
Kızlar ben çıktım Dr dan şimdi keseyi gördük hamdolsun :)) ama şuan için bebeği görmedik normal mi diye sordum gayet normal daha 5+0 dasın dedi. Bebek ve kalp atışları için de haftaya cuma günü çağırdı. Sizler keseyi gördükten ne kadar sonra bebeği gördünüz ileri haftalarda olan arkadaşlar
Bende Anadolu yakasındayım arkadaşımın tavsiyesi ile bir doktora başladım. Doğum yaptı çok memnundu bende ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim.ben de çamlıca medicana düşünüyorum ama karar veremedim canım
Amin canım. Insallah6+4 de kalp atışını duyduk canım..Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
Canm bulantın dayanlmicak gibiyse doktora git bulantı ilacı versin ben burdan okudum araştırdım ise yarayan kisilerde isimlerini aldm5. haftanın içindeyim canım
İnşallah canım. Yok vajinal ultrasonla baktı 12. Haftaya kadar vajinal bakacakmis daha net görünüyormus herşey. Allah korusun rahimde kanama.filan olursa vajinal ultrasonla gorunuyormus. Ben kistlerim den alışkınım zaten her ay vajinal ultrasonaYa kuzummm çok sevindim inşallah haftayada güzel haberlerle gelirsin ağrılarını sordunmu ne dedi karındanmı baktı keseye
Benmde en korktuğum şey cnm oyuzden bulantı için ilaç isimleri not aldim:)yaa çok erken diil mi bulantı için 5, hafta benim de en çok korktuğum şey inş hemen geçer canım sabah bulantısı mı sürekli mi?çubuk kraker ve leblebi iyi geliyor dıye duymuştum