2017 Aralık Anneleri

9 haftalikti.6. haftada gelisimi durmustu ve kalp atisi.
Genetık ıncelemedemı cınsıyetı cıkmıstı canım ? Allah bır daha yasatmasın canım Insallah bunu sag salım kucagına almak nasıp olsun , sanada bızede hepımıze ınsallah

Genetık ıncelemedemı cınsıyetı cıkmıstı canım ? Allah bır daha yasatmasın canım Insallah bunu sag salım kucagına almak nasıp olsun , sanada bızede hepımıze ınsallah
evet genetikte belli oldu.amin ins. hepimiz saglikla kucagimiza alacagiz

Ben kizimdan once iki tane dusuk yaptım tahliller sonucunda öğrendik hamileliğin boyunca kyllandim hiç sıkıntı yaşamadım. Önlem olarak kullanılması daiyi bence canım Allah sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Amin inşşh hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.. :dua:

Peki doktoruna danıştın mı canım şimdi biraz araştırdım kan miktarı hamilelikte arttığı için ondan olabiliyormuş sanırım. Anne ve bebeği etkileyen bir zarar yokmuş. İçim rahatladı biraz.
Yok canım gebelikte olağan olduğu için hiç sormadım birde çok aşırı olmuyor o yüzden ama cuma gidince bir sorayım inşallah
Meraba kızlar nasılsınız.. hepimiz cuma gününü beklyrz maşlh.. :nazar: ben daha kese görecm kısmetse çok küçüğüz.. inşşh hepimiz güzel güzel Doktr'un yanın da çıkarız :anneadayı::emir_bebek:
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Kızlar benim karnım taş gibi sanki kasıklarımda koca bir taş yerleşmiş gibi sizde de varmı böyle bir durum ? Birde bebeğini göremeyenler üzülmesin ben 6+5 de sade kese gördüm 3 gün sonra bebeği ve kalp atışını gördüm. Kotu birşey söylerler de başka doktora gidin

ben de öyle yapıyorum valla,tayt alacağım önümüzdeki günlerde kot rahat ettirmez sanırım

Doktora ne zaman gitsem karar veremedim sence birdaha kan vermeme gerek varmı verincede panik oluyorum kötü çıkarmı diye artışlar söyle cnm
19 nisan 65.50
20 nisan 127
22 nisan 489.7
24 nisan 1247 sence artık vermeme gerek varmı

Doktora ne zaman gitsem karar veremedim sence birdaha kan vermeme gerek varmı verincede panik oluyorum kötü çıkarmı diye artışlar söyle cnm
19 nisan 65.50
20 nisan 127
22 nisan 489.7
24 nisan 1247 sence artık vermeme gerek varmı

Bence artık kan vermene gerek yok tatlım, ve artık dr git baksın minik keseceğe

Bence artık kan vermene gerek yok tatlım, ve artık dr git baksın minik keseceğe

Cuma günü gideyim o zaman eşimde izinli birlikte gidelim panik oluyorum kan vermeyince sonuçlar çıkana kadarda çıldırıyorum :KK70:

Kızlar ilk başlarda göğüs hassasiyetim ve kasık batmalarım vardı
Bugün göğüslerimin şişkinliği indi gibi kasık batması da yaşamıyorum bikaç gündür
6 haftalık hamileyim
Biraz korkuyorum açıkçası

X