- 19 Nisan 2009
- 1.071
- 705
Ay oylemı cok gecmıs olsun ne kadarlıktı canım
9 haftalikti.6. haftada gelisimi durmustu ve kalp atisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay oylemı cok gecmıs olsun ne kadarlıktı canım
Genetık ıncelemedemı cınsıyetı cıkmıstı canım ? Allah bır daha yasatmasın canım Insallah bunu sag salım kucagına almak nasıp olsun , sanada bızede hepımıze ınsallah9 haftalikti.6. haftada gelisimi durmustu ve kalp atisi.
evet genetikte belli oldu.amin ins. hepimiz saglikla kucagimiza alacagizGenetık ıncelemedemı cınsıyetı cıkmıstı canım ? Allah bır daha yasatmasın canım Insallah bunu sag salım kucagına almak nasıp olsun , sanada bızede hepımıze ınsallah
Ben kizimdan once iki tane dusuk yaptım tahliller sonucunda öğrendik hamileliğin boyunca kyllandim hiç sıkıntı yaşamadım. Önlem olarak kullanılması daiyi bence canım Allah sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
cnm bı kere bnde de oldu panik olmuştum cocukluğumdan beri kanamamıştı cunkuKızlar hamilelikte burun kanaması yaşayan varmı? Az önce biraz burnum kanadı korktum ama bilemedim..
Yok canım gebelikte olağan olduğu için hiç sormadım birde çok aşırı olmuyor o yüzden ama cuma gidince bir sorayım inşallahPeki doktoruna danıştın mı canım şimdi biraz araştırdım kan miktarı hamilelikte arttığı için ondan olabiliyormuş sanırım. Anne ve bebeği etkileyen bir zarar yokmuş. İçim rahatladı biraz.
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırızMeraba kızlar nasılsınız.. hepimiz cuma gününü beklyrz maşlh.. ben daha kese görecm kısmetse çok küçüğüz.. inşşh hepimiz güzel güzel Doktr'un yanın da çıkarız
Benim de birkaç kez oluyor canımNe sıklıkla oluyor canım benim bi kaç güne kadar günde 6 7 kes oluyordu şimdi 2 3 kez oluyor adet sancısına benzer agrim normal mi acaba sıklığının azalmasi
ben de öyle yapıyorum valla,tayt alacağım önümüzdeki günlerde kot rahat ettirmez sanırımBenim öyle bir sıkıntım yokta oturuken düğmeyi açıp oturuyorum canım şişkinlik olduğu için kasıyor
ben de öyleyim şuan canım hiçbirşey yemek istemiyorben kilo verdim yemek yemek istemiyorum her seyden tiksiniyorum.yemek kokularina tahammul edemiyorum.salata tarzi yiyebiliyorum.
ben de öyle yapıyorum valla,tayt alacağım önümüzdeki günlerde kot rahat ettirmez sanırım
Merhaba Aralık anneleri umarım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız..
Doktora ne zaman gitsem karar veremedim sence birdaha kan vermeme gerek varmı verincede panik oluyorum kötü çıkarmı diye artışlar söyle cnm
19 nisan 65.50
20 nisan 127
22 nisan 489.7
24 nisan 1247 sence artık vermeme gerek varmı
Merhaba Aralık anneleri umarım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız..
Bence artık kan vermene gerek yok tatlım, ve artık dr git baksın minik keseceğe
Benimde bir daha tekrarlamaz inşallah kuzum.cnm bı kere bnde de oldu panik olmuştum cocukluğumdan beri kanamamıştı cunku
bı daha olnayınca üstünde durmadım ben
Canım bir kaç kez derken çok sık değil mi senin de benim en fazla 2 3 kez oluyor ve aşırı bir agri değil hafif oluyorBenim de birkaç kez oluyor canım