Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oluyor hatta regli olacak gibiKızlar ya ara sıra karın ağrınız oluyormu böyle 1-2 dk süren tarzda
Benim oluyor hatta regli olacak gibi
benim hafif sancı şeklinde dalgalanma oluyor canımKızlar ya ara sıra karın ağrınız oluyormu böyle 1-2 dk süren tarzda
benim hafif sancı şeklinde dalgalanma oluyor canım
O zaman normal cnm çok şiddetli olmadığı sürece doktora ne zaman gideceksin keseyi gördün mü sen
benim sol kasigimda igne batmasi/ hafif bicak saplanir gibi agrilar giriyor dunden beri devam ediyor.korkuyorum acikcasiKızlar ya ara sıra karın ağrınız oluyormu böyle 1-2 dk süren tarzda
İnşallahhh yaa ınsallahhhhCanım hayırlısıyla duyucaksın bebeginin kalp atışlarını sana nasıl bağlandığını hissedeceksin gönlünü ferah tut
karnınız büyüdü mü peki,benim üzerime olan pantolonum çok az kaldı
canım bana pantolonlarım olmuyor,hatta düğmesi açık geziyorum,normal mi acaba ?Şişlik var ama çok erken büyümesi için canım.
canım bana pantolonlarım olmuyor,hatta düğmesi açık geziyorum,normal mi acaba ?
karnınız büyüdü mü peki,benim üzerime olan pantolonum çok az kaldı
Ne sıklıkla oluyor canım benim bi kaç güne kadar günde 6 7 kes oluyordu şimdi 2 3 kez oluyor adet sancısına benzer agrim normal mi acaba sıklığının azalmasibenim hafif sancı şeklinde dalgalanma oluyor canım
Yok canım görmedim pazartesi gününe randevumu aldım belki kalp atışını duyabilirim, 6. hafta olacağım hani olur ya erken döllenmedir falan filan, hayaller
benim sol kasigimda igne batmasi/ hafif bicak saplanir gibi agrilar giriyor dunden beri devam ediyor.korkuyorum acikcasi
Merhaba hanımlar. Cumartesi doktora gitmistim normalde o tarihte 7 haftayı bitirmiş olması gerekirken benim bebisim geriden geliyormuş. Geç döllenme olmuş...
6+1 çıktı ultrasona göre. Ve biz o gün kalp atışını göremedik duyamadık. Doktorum cumaya randevu verdi.cuma gideceğim ve bugun yarin naisl geçecek bilmiyorum.hemen geçsin gidiyim istiyorum . Kalp atışını duyarım inşallah...duymayan annelerle birlikte duyarız insAllah. Bana da dua eder misiniz:)
Selam kızlar durumumuz aynı benim bebeğimde kese büyümüş ama bebek geriden geliyormuş. Kalp atışını gördük ama dinletmedi dr yalnız daha aktif beklerdim kalp atışını dedi. Benimde cuma tekrar randevum var inşallah hepimiz için herşey yolunda gider sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımızabana da aynısı oldu 8+1 olması gerekirken bebek 6+1 ölçüldü... kalp atışını da dinletmedi...
ama aklıma kötü biişey getirmemeye çalışıyorum şimdilik... en iyisi özele gitmek daha detaylı bilgi almak için...
Benimde randevum cuma inşallah herşey yolundadır canimmmSelam kızlar durumumuz aynı benim bebeğimde kese büyümüş ama bebek geriden geliyormuş. Kalp atışını gördük ama dinletmedi dr yalnız daha aktif beklerdim kalp atışını dedi. Benimde cuma tekrar randevum var inşallah hepimiz için herşey yolunda gider sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza
İnşallah canım vakit geçmiyor sankiBenimde randevum cuma inşallah herşey yolundadır canimmm