5. haftanın içindeyim canım
Benimde cuma günü randevum :) inşallah duyarız canimmm....cuma haberleşelimSağol kuzum.. Henüz daha duyamadık. 2 hafta önce gittiğimde 5+2 günlüktük. Doktorumuz 2 hafta sonra gelmemizi söyledi. Bu cuma randevumuz var. Allahın izniyle duyar vede görürüz inşallah :) zaman geçmek bilmedi bir türlü..
Kesinlikle,normal bir hamilesin sen,sorun yok yaniTedavisiz hamile kalabildiğime göre allahın izni ile sağlıkla kucağıma alırım diye düşünüyorum. Allah bilir biraz rahat olmak lazım
Bırde baska bısey sorayım pekıya cınsel ılıskı ne alemde gıdıyor kızlar? Benım ılk gebelıgımde hıc olmadı , sonrakınde normal oldu cok kanamalarım oldu korktum tabı onla alakalı degıldı ama genede korkuyorum
Ben 3 hafta once ogrendım hamılelıgımı, doktor gırebılırsın ama cezada verebılırsın dedı hıc yapmadık dun aksam az bucuk olduda olmadı dıyebılırız bız ona :)Ben öğrendiğimden beri girmiyorum cnm yani 1 haftadırdoktoruma danışmadan ve gözükmedende riske atamam
Ben 3 hafta once ogrendım hamılelıgımı, doktor gırebılırsın ama cezada verebılırsın dedı hıc yapmadık dun aksam az bucuk olduda olmadı dıyebılırız bız ona :)
Bırde baska bısey sorayım pekıya cınsel ılıskı ne alemde gıdıyor kızlar? Benım ılk gebelıgımde hıc olmadı , sonrakınde normal oldu cok kanamalarım oldu korktum tabı onla alakalı degıldı ama genede korkuyorum
Kesinlikle,normal bir hamilesin sen,sorun yok yani
yeme durumun nasıl,benim canım hiç birşey istemiyor,zorlanıyorum yemek yerken.
dün annem balık yapayım dedi akşam için,tamam dedim ama aklıma gelince bile midem bulandı..
aşırı iştahlı olan ben ağzıma lokma koymak istemiyorum
canım şimdi bile kötüyümAynıyız seninle galiba canım doğum tarihleri bir çünkü 4+6 benimde şuan bende hafif bir yoklayıp gidiyor inşallah çok uzun sürmez seninde eksi ve tuzlu birşeyler ye cnm
canım şimdi bile kötüyüm
biz de öğrenmeden 4-5 gün önce olmuştu,ama pembe kan gelmişti çok az.Bırde baska bısey sorayım pekıya cınsel ılıskı ne alemde gıdıyor kızlar? Benım ılk gebelıgımde hıc olmadı , sonrakınde normal oldu cok kanamalarım oldu korktum tabı onla alakalı degıldı ama genede korkuyorum
cumartesi gideceğim canım,arkadaşlar çubuk kraker ye dedi,öğleden sonra onu deneyeceğimDoktor kontrolün ne zaman canım gittiğinde söyle belki birşeyler önerir
aralik ayinda kaybim oldu ve kurtaj oldugum icin doktorum 3 aya kadar yasakladi.Bırde baska bısey sorayım pekıya cınsel ılıskı ne alemde gıdıyor kızlar? Benım ılk gebelıgımde hıc olmadı , sonrakınde normal oldu cok kanamalarım oldu korktum tabı onla alakalı degıldı ama genede korkuyorum
Tamam kuzum haberleşelim doktordan çıkar çıkmaz yazarım ben hemen inşallah duyarız yaa :)Benimde cuma günü randevum :) inşallah duyarız canimmm....cuma haberleşelim
İnşallah inşallah zaman hemen gecsiiiinnnTamam kuzum haberleşelim doktordan çıkar çıkmaz yazarım ben hemen inşallah duyarız yaa :)
Canım hayırlısıyla duyucaksın bebeginin kalp atışlarını sana nasıl bağlandığını hissedeceksin gönlünü ferah tutKızlar cuma randevum var inşallah bebegimin kalp atışını duyarım.gecen cumartesi gittim 6+1 di duyamadık
Bana dua eder misiniz kızlar.gec döllenme olmuş benim...Bilmiyorum kafam allak bullak.2 gün hemen geçsin istiyorum
cumartesi gideceğim canım,arkadaşlar çubuk kraker ye dedi,öğleden sonra onu deneyeceğim