2017 Aralık Anneleri

Bırde baska bısey sorayım pekıya cınsel ılıskı ne alemde gıdıyor kızlar? Benım ılk gebelıgımde hıc olmadı , sonrakınde normal oldu cok kanamalarım oldu korktum tabı onla alakalı degıldı ama genede korkuyorum

5. haftanın içindeyim canım

Aynıyız seninle galiba canım doğum tarihleri bir çünkü 4+6 benimde şuan bende hafif bir yoklayıp gidiyor inşallah çok uzun sürmez seninde eksi ve tuzlu birşeyler ye cnm

Benimde cuma günü randevum :) inşallah duyarız canimmm....cuma haberleşelim

Tedavisiz hamile kalabildiğime göre allahın izni ile sağlıkla kucağıma alırım diye düşünüyorum. Allah bilir biraz rahat olmak lazım
Kesinlikle,normal bir hamilesin sen,sorun yok yani
yeme durumun nasıl,benim canım hiç birşey istemiyor,zorlanıyorum yemek yerken.
dün annem balık yapayım dedi akşam için,tamam dedim ama aklıma gelince bile midem bulandı..
aşırı iştahlı olan ben ağzıma lokma koymak istemiyorum

Ben öğrendiğimden beri girmiyorum cnm yani 1 haftadır doktoruma danışmadan ve gözükmedende riske atamam

Ben öğrendiğimden beri girmiyorum cnm yani 1 haftadır doktoruma danışmadan ve gözükmedende riske atamam
Ben 3 hafta once ogrendım hamılelıgımı, doktor gırebılırsın ama cezada verebılırsın dedı hıc yapmadık dun aksam az bucuk olduda olmadı dıyebılırız bız ona :)

Ben 3 hafta once ogrendım hamılelıgımı, doktor gırebılırsın ama cezada verebılırsın dedı hıc yapmadık dun aksam az bucuk olduda olmadı dıyebılırız bız ona :)

ahahah çok güzel demiş cezada verebilirsin diye 9 ay izdivaça çekilelim hatta

Hiç yanıma yaklaştırmadım daha çünkü erkenden uyuyorum :)
İlkinde sorun yoktu devam etmiştik, bunda canım çekmiyo

Sağol canım...

Sıkıntım yok yemekte yiyorum yapıyorum da ama inanılmaz derece et yemek istiyorum yiyorumda.

Aynıyız seninle galiba canım doğum tarihleri bir çünkü 4+6 benimde şuan bende hafif bir yoklayıp gidiyor inşallah çok uzun sürmez seninde eksi ve tuzlu birşeyler ye cnm
canım şimdi bile kötüyüm

hepinize gunaydinlar.Dunden beri sol kasigimda igne batmasi gibi kasilmalar oluyor ayni durumu yasayan var mi?Daha once bir kaybim oldu aralik ayinda bu nedenle tedirginim.

biz de öğrenmeden 4-5 gün önce olmuştu,ama pembe kan gelmişti çok az.
Doktor serbestsiniz diyince bu konuda tuhafıma gitti,gelen kandan bahsettim,öyleyse bir süre dikkatli olmakta fayda var dedi,eşimde korkudan yanaşmıyor zaten

aralik ayinda kaybim oldu ve kurtaj oldugum icin doktorum 3 aya kadar yasakladi.

Günaydın kızlar
Sabah su içtim ve içer içmez çıkardım
Sarıydı rengi
Nette baktım normalmiş
İlk defa oldu da
Bişiler yemeye çalışacam şimdi bakalım

Canım hayırlısıyla duyucaksın bebeginin kalp atışlarını sana nasıl bağlandığını hissedeceksin gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…