2017 Aralık Anneleri

Benımde gobegım hemen cıkanlardanım adet olmadıgımız ıcın mı, cok su ıcmeye calıstıgımız ıcın mı ( tıksınıyorum) bılmıyorum ama evet gobegım sıs armut gıbı .
Bende cevız ve semız otu onerıyorum zeka ıcın. Hatta suanda cevız yıyorum ara ogunum

Kızlar hamilelikte burun kanaması yaşayan varmı? Az önce biraz burnum kanadı korktum ama bilemedim..
Benim sabahları arada oluyor ama şiddetli değil canım çok az peçeteye geliyor

benim de ğöğsüm çok şiş ve ağrılıhaafif göbeğim de var kilo da almışım tartıda

Benim sabahları arada oluyor ama şiddetli değil canım çok az peçeteye geliyor
Peki doktoruna danıştın mı canım şimdi biraz araştırdım kan miktarı hamilelikte arttığı için ondan olabiliyormuş sanırım. Anne ve bebeği etkileyen bir zarar yokmuş. İçim rahatladı biraz.

ceviz badem ve hurma yiyorum.semizotuna bayilirim.

ceviz badem ve hurma yiyorum.semizotuna bayilirim.
hurmada cok ıyımıs ama fazla yemeyın hatırladıgım kadarıyla rahım agzına yumusamaya sebeb oluyor Onumuzde yaz semızotu salatası yaparız bol bol, bırde cok sanslısın yaz meyvelerının hepsı cok guzel hepsı elımızın altında olacak

cevabiniz icin cok sagolun icim rahatladi inanin.gun boyu mu oluyor sizinki de? benim dun 6+5 te basladi.
Benım bacakta degılde dırek ortada bır yerlerde oluyor bu saplanma hıssı ama agrı degıl rahatsızlık verıyor gıbı o anda benımde 1-2 gundur oluyor 6+2 bugun

ben kilo verdim yemek yemek istemiyorum her seyden tiksiniyorum.yemek kokularina tahammul edemiyorum.salata tarzi yiyebiliyorum.
Kız mı gelıyor acaba Ben hıc bı hamılelıgımde oyle olmadım ama ıkı tane oglandı kesın dıgerlerını bılmıyorum . Ama hafıften bır tıksınme ara ara ıc kalkması olmuyormu oluyor ancak basım donerken bıle yemek yıyebılıyorum aceleyle yıyıp oglen hemen soyunma odasına kacıp uzanıyorum yarım saat .

bakalim saglikla gelsin de farketmez aralik ayinda kaybettigim kizdi melegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…