Benim sabahları arada oluyor ama şiddetli değil canım çok az peçeteye geliyorKızlar hamilelikte burun kanaması yaşayan varmı? Az önce biraz burnum kanadı korktum ama bilemedim..
benim de ğöğsüm çok şiş ve ağrılıBenımde gobegım hemen cıkanlardanım adet olmadıgımız ıcın mı, cok su ıcmeye calıstıgımız ıcın mı ( tıksınıyorum) bılmıyorum ama evet gobegım sıs armut gıbı .
Bende cevız ve semız otu onerıyorum zeka ıcın. Hatta suanda cevız yıyorum ara ogunum
2 kg garantı bende aldım tartılmaya korkuyorumbenim de ğöğsüm çok şiş ve ağrılıhaafif göbeğim de var kilo da almışım tartıda
benim sol kasigimda igne batmasi/ hafif bicak saplanir gibi agrilar giriyor dunden beri devam ediyor.korkuyorum acikcasi
göğüste şiş var mı ,benimkiler şimdiden çok rahatsız edici iner mi şişlik acaba2 kg garantı bende aldım tartılmaya korkuyorum
Peki doktoruna danıştın mı canım şimdi biraz araştırdım kan miktarı hamilelikte arttığı için ondan olabiliyormuş sanırım. Anne ve bebeği etkileyen bir zarar yokmuş. İçim rahatladı biraz.Benim sabahları arada oluyor ama şiddetli değil canım çok az peçeteye geliyor
cevabiniz icin cok sagolun icim rahatladi inanin.gun boyu mu oluyor sizinki de? benim dun 6+5 te basladi.Aynısı bende de oluyor, doktor normal olduğunu, rahim genişlediği için bu tür ağrıların devam edeceğini endişelenmememi söyledi.
ceviz badem ve hurma yiyorum.semizotuna bayilirim.Benımde gobegım hemen cıkanlardanım adet olmadıgımız ıcın mı, cok su ıcmeye calıstıgımız ıcın mı ( tıksınıyorum) bılmıyorum ama evet gobegım sıs armut gıbı .
Bende cevız ve semız otu onerıyorum zeka ıcın. Hatta suanda cevız yıyorum ara ogunum
Evet var zaten gebelıkte bıraz buyuyecekler buyusunler :)göğüste şiş var mı ,benimkiler şimdiden çok rahatsız edici iner mi şişlik acaba
hurmada cok ıyımıs ama fazla yemeyın hatırladıgım kadarıyla rahım agzına yumusamaya sebeb oluyor Onumuzde yaz semızotu salatası yaparız bol bol, bırde cok sanslısın yaz meyvelerının hepsı cok guzel hepsı elımızın altında olacakceviz badem ve hurma yiyorum.semizotuna bayilirim.
var canim dolgunluk bebisimize sut hazirlaniyorgöğüste şiş var mı ,benimkiler şimdiden çok rahatsız edici iner mi şişlik acaba
cevabiniz icin cok sagolun icim rahatladi inanin.gun boyu mu oluyor sizinki de? benim dun 6+5 te basladi.
Benım bacakta degılde dırek ortada bır yerlerde oluyor bu saplanma hıssı ama agrı degıl rahatsızlık verıyor gıbı o anda benımde 1-2 gundur oluyor 6+2 buguncevabiniz icin cok sagolun icim rahatladi inanin.gun boyu mu oluyor sizinki de? benim dun 6+5 te basladi.
ben kilo verdim yemek yemek istemiyorum her seyden tiksiniyorum.yemek kokularina tahammul edemiyorum.salata tarzi yiyebiliyorum.2 kg garantı bende aldım tartılmaya korkuyorum
Kız mı gelıyor acababen kilo verdim yemek yemek istemiyorum her seyden tiksiniyorum.yemek kokularina tahammul edemiyorum.salata tarzi yiyebiliyorum.
mide bulantısı kusma var mı canımben kilo verdim yemek yemek istemiyorum her seyden tiksiniyorum.yemek kokularina tahammul edemiyorum.salata tarzi yiyebiliyorum.
bakalim saglikla gelsin de farketmez aralik ayinda kaybettigim kizdi melegimKız mı gelıyor acabaBen hıc bı hamılelıgımde oyle olmadım ama ıkı tane oglandı kesın dıgerlerını bılmıyorum . Ama hafıften bır tıksınme ara ara ıc kalkması olmuyormu oluyor ancak basım donerken bıle yemek yıyebılıyorum aceleyle yıyıp oglen hemen soyunma odasına kacıp uzanıyorum yarım saat .
Ay oylemı cok gecmıs olsun ne kadarlıktı canımbakalim saglikla gelsin de farketmez aralik ayinda kaybettigim kizdi melegim
bulanti var gun boyu kusma olmamasi icin surekli dua ediyorummide bulantısı kusma var mı canım