2017 Aralık Anneleri

karnınız büyüdü mü peki,benim üzerime olan pantolonum çok az kaldı

O zaman normal cnm çok şiddetli olmadığı sürece doktora ne zaman gideceksin keseyi gördün mü sen

Yok canım görmedim pazartesi gününe randevumu aldım belki kalp atışını duyabilirim, 6. hafta olacağım hani olur ya erken döllenmedir falan filan, hayaller

Yok canım görmedim pazartesi gününe randevumu aldım belki kalp atışını duyabilirim, 6. hafta olacağım hani olur ya erken döllenmedir falan filan, hayaller

İnşallah herşey istediğin gibi olur canım

benim sol kasigimda igne batmasi/ hafif bicak saplanir gibi agrilar giriyor dunden beri devam ediyor.korkuyorum acikcasi

Doktora gittin mi canım hiç kontrol oldun mu yani

Selam kızlar durumumuz aynı benim bebeğimde kese büyümüş ama bebek geriden geliyormuş. Kalp atışını gördük ama dinletmedi dr yalnız daha aktif beklerdim kalp atışını dedi. Benimde cuma tekrar randevum var inşallah hepimiz için herşey yolunda gider sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza

Benimde randevum cuma inşallah herşey yolundadır canimmm

Kızlar hamilelikte burun kanaması yaşayan varmı? Az önce biraz burnum kanadı korktum ama bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…