0-1 hafta: 5-50Neymiş o aralık ben bilmiyorum soyler misin :)
1-2 hafta: 50-500
2-3 hafta: 100-5000
3-4 hafta: 500-10000
4-5 hafta: 1000-50000
5-6 hafta: 10000-100000 seklinde 12.haftaya kadar devam eden aralık var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0-1 hafta: 5-50Neymiş o aralık ben bilmiyorum soyler misin :)
Evet aynen onu diyorum.demej ki 100de normal 5000de normal.herkesin ayni diil demek ki.Hmm gebeliğin kan değeri sayısına gore haftası yazıyorya onu mu diyosn
Zaten bu değer artan birşyEvet aynen onu diyorum.demej ki 100de normal 5000de normal.herkesin ayni diil demek ki.
Kızlar hamilelik takvimi nerden yapılıyor bulamadim bir turlu
Ben ordan yapmaya çalıştım ama gerekli alanları hepsini doldurmanız gerekiyor dedi. Gerekli alanlar hangisi onu anlamadım. Tahmini doğum tarihini yazıyorum gün ay yıl olarak kabul etmiyor. Neyse biraz daha deneyim teşekkürler canimKişisel Bilgileriniz kısmında hamilelik takvimi var oradan yapabilirsiniz
Ben ordan yapmaya çalıştım ama gerekli alanları hepsini doldurmanız gerekiyor dedi. Gerekli alanlar hangisi onu anlamadım. Tahmini doğum tarihini yazıyorum gün ay yıl olarak kabul etmiyor. Neyse biraz daha deneyim teşekkürler canim
O şekilde yapıyorum ama yine de kabul etmiyor gerekli alanların tamamı derken neyi kastediyor anlamadım bir türlüAralarına "-" koyarak yapmanız gerekiyor 09-12-2017 gibi
O şekilde yapıyorum ama yine de kabul etmiyor gerekli alanların tamamı derken neyi kastediyor anlamadım bir türlü
Evet sonunda yapabildim :) teşekkürlerOlmuş elinize sağlık
cnm,Güzel anneler selam. Benim sizlere bir sorum olacak. Doktorlar günde 2 hatta 2.5 lt su tüketmemiz gerektiğini söylüyorlar. Fakat suyla aram okadar kötü ki günde 1 bardak içsem kardır. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri artırmaya çalışıyorum fakat en fazla günde 5 6 bardak su içiyorumdur. Benim gibi olan ve bu duruma bir çözüm üreten annelerimiz banada yardımcı olabilir mi acaba. Suyu az içtiğimde bebeğime ne gibi zararlar doğar? Ne yapsamda su isteğimi artırsam delireceğim..
Bende de böyle çıkmıştı , hayırlı olsun.Hanımlar merhaba,
Bat a 2 gün var. Hiç belirtim agrım sızım yok. Bu sabah yine tüm ümitlerimi yitirmişken negatifi görücem diye test yaptım. Var birşeyler görüyorsunuz di mi sizde? İnşallah bende 2017 Aralık ta anne olurum.
Sanırım vakti degisebiliyor benim de değisik mesela ise gittigim gunler sabah cok feci oluyor felaket zorlaniyorum ama is yokken o kadar olmuyo bazen gece oluyo bazen sabahMerhaba ,
Benim 2 gündür şiddetli bulantılarım başladı. Yalnız enteresan birşekilde gece oluyor bulantılar , gündüz gayet normalim. Bu bulantılar sabah yoğun olmaz mıydı ya?
gecmis olsun insallah en kisa surede gelir minik bekletmez siziMerhabalar...
Geçen hafta buradaydım hcg değerlerim düşüktü...
Perşembe günü kimyasal gebelik oldu kanamam başladı...
Malesef olmadı Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
vajinal de bakildi mi acaba 8 + larda duyanlar olabiliyomusSelam,
ben de bugün tekrar ultrason bakıldı ama bebek hala kendini göstermedi, diğer bütün değerlerim normal...
kimisi daha erken olabileceğini söyledi ama yine de endişeliyim
Cnm hcg 2bini geçsin öyle kese görünüyorarkadaşlar merhaba,
4+3 teyim ultrason için ne zmn gitmek lazımdı, randevu alacağım karar veremiyorum.
bugün tekrar hcg için kan verdim yarın çıkıcak. geçen hafta pozitif çıkmıştı. insan pozitifi görüyor ama hamileyim bile diyemiyor ya.
adet gectikten 7 gun veya 10 gun sonra giderseniz kese olusumu izlenir bi 10 gun sonra da kalp atisi ve bebek izlenir kese olusumu yeri onemlidir Allah korusun dis gebelik acisindanarkadaşlar merhaba,
4+3 teyim ultrason için ne zmn gitmek lazımdı, randevu alacağım karar veremiyorum.
bugün tekrar hcg için kan verdim yarın çıkıcak. geçen hafta pozitif çıkmıştı. insan pozitifi görüyor ama hamileyim bile diyemiyor ya.
Cnm hcg 2bini geçsin öyle kese görünüyor
Hayırlı olsun bu arada:)