Canım bir üye suyun içine limon tarzı aroma verecek şeyler koymamı önerdi. Sanırım bulantı yapmıyormuş. Sende öyle dene istersen canım.Ben de bulanti yapiyo ondan icemiyorum normalde suyu sever icerim ama bulantidan sonra icemedim
Kizlar bulantiya iyi gelen bir bulusunuz varmi
Canım çok geçmiş olsun değerlerin kaçtı ? Bende düşük olduğunu düşünüyorum değerleriminMerhabalar...
Geçen hafta buradaydım hcg değerlerim düşüktü...
Perşembe günü kimyasal gebelik oldu kanamam başladı...
Malesef olmadı Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
Merhaba kızlar.ben de insallah aralik annesi olucam.19 aralik tahmini gün.ben 4+3 günlükken test yaptirdigimda 1390 cikmisti.2 gün sonra tekrar yaptirdim.gectigimiz cumartesiye denk geldi.sonucu bugün öğrendim.3590 olmus4+5te.burda okudugum degerlere göre epey yuksek.endiselendim valla.doktorum gayet iyi yükselmis.degerler çok iyi dedi ama.emin olamadim.
Gayet guzel yükselmiş maşallah. Korkma hiç. İnşallah bende bu degerleri görürüm bi kaç güne. Dua et bize lütfenn bunu kaybetmeyeyim ...Merhaba kızlar.ben de insallah aralik annesi olucam.19 aralik tahmini gün.ben 4+3 günlükken test yaptirdigimda 1390 cikmisti.2 gün sonra tekrar yaptirdim.gectigimiz cumartesiye denk geldi.sonucu bugün öğrendim.3590 olmus4+5te.burda okudugum degerlere göre epey yuksek.endiselendim valla.doktorum gayet iyi yükselmis.degerler çok iyi dedi ama.emin olamadim.
Yok üzülmüyorum daha canım uyuştu sanki duygularım. Kızımın mezarına gittim bu gün çok şükür hepten yalnız değilim ya kızım da olmasaydı. Toprağına sarılmak bile yetiyor
Bugün telefonla öğrendim degeri 1300lerdeyken keseyi karnın üstünden göremedik.dr daha erken rahimden görebiliriz ama seni rahatsiz etmeye gerek yok dedi.bugün de bana haftaya pazartesi ac karna gel hem diger testleri yapalim hem de keseye bakariz dedi.Gayet guzel yükselmiş maşallah. Korkma hiç. İnşallah bende bu degerleri görürüm bi kaç güne. Dua et bize lütfenn bunu kaybetmeyeyim ...
Keseyi görmediniz mi ne zamn gideceksin gormeye
Teşekkür ederim.insâllah canim amin.yükselir.zaten referans araligi var.o aralikta oldugu sürece normaldir inşallahGayet guzel yükselmiş maşallah. Korkma hiç. İnşallah bende bu degerleri görürüm bi kaç güne. Dua et bize lütfenn bunu kaybetmeyeyim ...
Keseyi görmediniz mi ne zamn gideceksin gormeye
Neymiş o aralık ben bilmiyorum soyler misin :)Teşekkür ederim.insâllah canim amin.yükselir.zaten referans araligi var.o aralikta oldugu sürece normaldir inşallah
Ayy inşallah.çok tesekkur ederim cevabiniz için.benim ilk hamileligim.ama gece gündüz bundan baska sey düsünemez oldum.Doktorunuza güvenin, benim 2. gebeliğim tedirginliğinizi anlıyorum. Ne kadar rahat olursanız hamileliğiniz o kadar kolay geçecektir.
Benim yaptirdigim kan tahlilinin altinda araliklar var.ayni şeker gibi tiroid gibi.Neymiş o aralık ben bilmiyorum soyler misin :)
Aynen zaten kat kat arttığı için sorun yok benm doktorum 3000den sonra karından ultrasonla görünür demişti. Bakalım nasip. Keseyi gorup sonra ki haftalarda da kalp atışını duyarsın inşallahhBugün telefonla öğrendim degeri 1300lerdeyken keseyi karnın üstünden göremedik.dr daha erken rahimden görebiliriz ama seni rahatsiz etmeye gerek yok dedi.bugün de bana haftaya pazartesi ac karna gel hem diger testleri yapalim hem de keseye bakariz dedi.
Hmm gebeliğin kan değeri sayısına gore haftası yazıyorya onu mu diyosnBenim yaptirdigim kan tahlilinin altinda araliklar var.ayni şeker gibi tiroid gibi.