2017 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar Bende imşAllah aralık annesi olucam regli den iki gün önce 13,05 regli günü 41,36 çıktı değerim ama yumurtlama 14. Gün değil 19. Gün oldu sizce normal mi

Merhaba kızlar Bende inşAllah 2017 aralık annesi adayıyım 19. Gün yumurtlama oldu yani yaklaşık 5 gün geç ovitrelle kullandım pkoluydum aynı zamanda regli den iki gün önce 13,05 regli günü 41,36 (11nisan) çıktı çok mu düşük sizce yada geç yumurtlama olduğu için midir ?

Merhabalar...
Geçen hafta buradaydım hcg değerlerim düşüktü...
Perşembe günü kimyasal gebelik oldu kanamam başladı...
Malesef olmadı Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

Merhabalar...
Geçen hafta buradaydım hcg değerlerim düşüktü...
Perşembe günü kimyasal gebelik oldu kanamam başladı...
Malesef olmadı Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
Canım çok geçmiş olsun değerlerin kaçtı ? Bende düşük olduğunu düşünüyorum değerlerimin

Merhaba kızlar.ben de insallah aralik annesi olucam.19 aralik tahmini gün.ben 4+3 günlükken test yaptirdigimda 1390 cikmisti.2 gün sonra tekrar yaptirdim.gectigimiz cumartesiye denk geldi.sonucu bugün öğrendim.3590 olmus4+5te.burda okudugum degerlere göre epey yuksek.endiselendim valla.doktorum gayet iyi yükselmis.degerler çok iyi dedi ama.emin olamadim.

Doktorunuza güvenin, benim 2. gebeliğim tedirginliğinizi anlıyorum. Ne kadar rahat olursanız hamileliğiniz o kadar kolay geçecektir.

Gayet guzel yükselmiş maşallah. Korkma hiç. İnşallah bende bu degerleri görürüm bi kaç güne. Dua et bize lütfenn bunu kaybetmeyeyim ...

Keseyi görmediniz mi ne zamn gideceksin gormeye

Yok üzülmüyorum daha canım uyuştu sanki duygularım. Kızımın mezarına gittim bu gün çok şükür hepten yalnız değilim ya kızım da olmasaydı. Toprağına sarılmak bile yetiyor

Rabbim tüm acılarını unutturacak dünyalar tatlısı hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin en yakın zamnda inşallah canım benim

Gayet guzel yükselmiş maşallah. Korkma hiç. İnşallah bende bu degerleri görürüm bi kaç güne. Dua et bize lütfenn bunu kaybetmeyeyim ...

Bugün telefonla öğrendim degeri 1300lerdeyken keseyi karnın üstünden göremedik.dr daha erken rahimden görebiliriz ama seni rahatsiz etmeye gerek yok dedi.bugün de bana haftaya pazartesi ac karna gel hem diger testleri yapalim hem de keseye bakariz dedi.

Teşekkür ederim.insâllah canim amin.yükselir.zaten referans araligi var.o aralikta oldugu sürece normaldir inşallah

Aynen zaten kat kat arttığı için sorun yok benm doktorum 3000den sonra karından ultrasonla görünür demişti. Bakalım nasip. Keseyi gorup sonra ki haftalarda da kalp atışını duyarsın inşallahh

Keseyi 5. hafta ile 6. haftada görebiliyorsunuz. 7. haftada da kalp atışlarına bakıyorlar. Daha çok yeni ve rahat olun, hamileliğinizin tadını çıkarın. İlk çocuğumda sürekli endişelenmiştim. İnanın değmiyor telaşlanmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…