Evet canım normal yolla kaldı cok sasırdık bizde bende cok istiyordum ikiz cünkü cok kayıplarım oldu rabbim isteyen herkese nasib etsin seninki kac haftalıkBi hafta sonraya cagirmistir büyük ihtimal doktorun o zaman nokta kadarcık görünüyor :) Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok imrendim sana inşallah bir gün bende ikizlere hamile kalırım hayırlısıyla :)) normal yolla mi oldu canım
Aynen iyi yapmissin varmi bi gelişme cnm
Ikı tane aldım test yarın yada dgr gun yaparım belkı adet de olmadım daha haberleşelim yıne hayırlısı
Benim sat 10 mart. Bebegi ve kalp atislarini gorebilsek cook sevincez.. Bide senin iki taneymisSeninkine de maşaallah canım Allahım doğumlarını da görmeyi nasib etsin senin sat kaçtı
Evet inşaallah görürüz benim de sat 1 martBenim sat 10 mart. Bebegi ve kalp atislarini gorebilsek cook sevincez.. Bide senin iki taneymis
Yok canım ya atamıyorum dunku testı sanki onda silik bsy var dgrını bugun yaptım gölge bıle yok iyice gitti umudum sende bsy var mıAynen
Aynen iyi yapmissin varmi bi gelişme cnm
Evet canım normal yolla kaldı cok sasırdık bizde bende cok istiyordum ikiz cünkü cok kayıplarım oldu rabbim isteyen herkese nasib etsin seninki kac haftalık
Kızlar merhaba benim sat 15 mart bugun gittik görünmedi kese haftaya cumartesi tekrar gideceğiz sizce görebilir miyiz
Olur inşaallah canım rabbim bilir senin için en uygun zamanıBenim yok canım keşke olsa
bence de normal, ben nnurc isimli arkadaşı cevaplamıştım, karıştı galiba :) ben haftaya kalp sesini duyacağım da inşallah karından duyulur mi ki diye merak ediyorum7.8. Haftayı bekliyor genelde doktorlar eğer zaten bi sorun olsaydı derdi mutlaka doktorun canım hiç canını sıkma bebeğin de üzülür annesi
Olur inşaallah canım rabbim bilir senin için en uygun zamanı
Pazartesi de tekrar kan vereceğim bugün 1036 çıktıAdet gününde benimde gözükmedi canım. Bi hafta sonra keseyi gördük bir sonra ki haftada da kalp atışı için gitmiştik canım
bence de normal, ben nnurc isimli arkadaşı cevaplamıştım, karıştı galiba :) ben haftaya kalp sesini duyacağım da inşallah karından duyulur mi ki diye merak ediyorum
Gec döllenmedir inşaallah olmasa bile üzülme hamilelikten önce regl düzensizleşiyor4 gün geçti canım testler negatifpazartesi kan vercem bişey çıkmazsa mecbur söktürücü verir
Gec döllenmedir inşaallah olmasa bile üzülme hamilelikten önce regl düzensizleşiyor
Pazartesi de tekrar kan vereceğim bugün 1036 çıktı