2017 Aralık Anneleri

Çok teşekkürler.. benim sat 10 mart 24 martta da aşılama oldum.. siz hangi aşamadasınız biz keseyi gördük kalbi 6+3de görmeye gideceğiz kısmetse
Ben 7. Haftada gidicem insallah dr. Henuz daha gitmedim. Bu sürecte beklemekten baska bise yapmiyoruz.

Ben 7. Haftada gidicem insallah dr. Henuz daha gitmedim. Bu sürecte beklemekten baska bise yapmiyoruz.
İyi dayanmışsın o zaman Ben zaten tefavi sürecinde olduğun için ilk günden beri takip ediyolar ne zaman çağırırlarsa o zaman gidiyorum.. inşallah 6+3de gittiğimde görürüm sende ilk gittiğinde hem keseyi hemde kalbi görürsün.. her gün ayrı bi endişe tabi belli bir aya gelene kadar..

sen hamilesin bana dua et ne olur pazartesi güzel sonuç alayım
Canim sana dua ettim :) uzulme sikma canini olurmu ben 3 senedir her ay hamilemiyim acaba diye diye okadar imkansiz geliyodu ki hersey son zamanlarda , Rabbim herseyin zamanini biliyor o da vakti zamanini bekliyor insallah cok yakinda bebisin gelicek inaniyorum

Selam arkadaşlar bir sorum olacaktı. Dün kan tahlili yaptırdım b.hcg 76.1 çıktı. Henüz Dr a gitmedim pazartesi gidicem ama telefonla konuştuk normal dedi. Ama ben değerim düşük mu acaba diye kendi kendimi yiyorum. Tahmini döllenme den tam 14 gün sonra bu değer çıktı kızlar düşük mu sizce. Yarın testi tekrarlicaz ama ben zor sabrediyorum

Canim masallah ben 5+4 te gittim bebek bile yoktu ortada cok azcik hayal meyal yolk sac gorduk okdar erkek bebekler erken geliyomus senin bebis erkekmi olcak acaba :)
Hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek farketmez benim için. Doktorum çok iyi çok ilgili kalbi daha yeni oluşmaya başladığı halde 20 25 dak derinden gelen o sesi duymak için elinden ggeleni yaptı

Güzel anneler selam. Benim sizlere bir sorum olacak. Doktorlar günde 2 hatta 2.5 lt su tüketmemiz gerektiğini söylüyorlar. Fakat suyla aram okadar kötü ki günde 1 bardak içsem kardır. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri artırmaya çalışıyorum fakat en fazla günde 5 6 bardak su içiyorumdur. Benim gibi olan ve bu duruma bir çözüm üreten annelerimiz banada yardımcı olabilir mi acaba. Suyu az içtiğimde bebeğime ne gibi zararlar doğar? Ne yapsamda su isteğimi artırsam delireceğim..

Bugün adet oldum ben canım nasip değilmiş bi daha ki ay dewam ne yapalım

Canım ben de senin gibiydim eskiden. sonra sabirla saglikli diye kendimi zorlayarak ictim. hergun ya da 2 gunde bir artırarak. Sonra goreceksin bır 20 gun sonra kendılıgınden susuyorsun. Bedenın suya alısıyor ve kendısı ıstıyor. Inan bunu goreceksın

Canım mutlaka çok şu içmeye çalış yanina şişe al yudum yudum da olsa iç. Bulantilar artınca hiç yiyip icemiyorsun ben 1 haftadır ne yiyebildim ne içebildim dün idrarım kanlı geldi acile koştuk hemen. Çok şükür birşey çıkmadı ama idrssrimda kan varmış böbreklerim çok susuz kalmış serum taktılar kendime geldim. Şimdi icebiliyorken ıç mutlaka suyu su çok önemli

Ben de bulanti yapiyo ondan icemiyorum normalde suyu sever icerim ama bulantidan sonra icemedim

Hmm öyle diyorsan o zaman bunu da deneyeyim canım çok teşekkür ederim.

Hadi ya o kadar mı.. Gözüm korktu şimdi haklısın canım tamam ben daha çokzorlayayım kendimi canım çok sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…