2017 Aralık Anneleri

sanırım hamileyim. adetim 1 gün geçti. oğluma hamileyken de bu şekilde silik görmüştüm sonra koyulaşmıştı. ama karnım ve kasıklarım çok ağrıyor. oğlum 3 yaşında o zamanda böyle miydim hatırlamıyorum. hayırlısı olsun artık

Eklentiler

• 20170415_204941.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 46
6. Haftada kalp atışını karından ultrason ile bakıldığında mi duydunuz ? İnternette bir videoda vajinal ultrason ile duyulur diyordu da
belli olmuyor o beta hcg nin değerine bağlı. benim oğlumda karından görülmüştü 6.haftada beta hcg çok yüksekti. ona bağlamıştı karından görünmesini

belli olmuyor o beta hcg nin değerine bağlı. benim oğlumda karından görülmüştü 6.haftada beta hcg çok yüksekti. ona bağlamıştı karından görünmesini
Beta hcg kac olunca bebegin gorunmesi lazim? Benim dun 4000civariyken sadece keseyi gorduk karindan. Normal mi sizce yoksa bebegin de gorunmesi mi lazimdi

Hamilelik var gibi hayirli olsun

Canim ozel bir hastanede yada saglik ocaginda yaotr ozaman 20 tl falan odemistm ben ozelde gebelik yoksa ilacina baslarsin insallah vardir kiminin idrarda cikmayip kanda ciktigi oluyo

Hayırlı olsun canım
Bana da dua et ne olur pazartesi kan vercem

Hayirli olsn canm hamilesin yuksek ihtimal

Selam anne adayları bende perşembe günü dr a gittim ikizlere hamile oldugumu ögrendim ama sadece kese gözüktü ikisinde de. İkizlerin biri6+1 cıktı ve 15 mm kese digeri 5+6 da 10 mm kese cıktı bebek görünmedi cok endişeliyim sizler ne kadarlıkta ve kac mm iken bebeklerinizi gördünüz

Masallah canim. Ben de 5.haftadayim ben de sadece keseyi gordum

Canım çok üzüldüm benim de sat 12 mart. Senin yerine kendimi koydum bi an bende hamile değilim bi daha ki ay birlikte bekleriz belki birlikte kalırız hamis

Bi hafta sonraya cagirmistir büyük ihtimal doktorun o zaman nokta kadarcık görünüyor :) Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok imrendim sana inşallah bir gün bende ikizlere hamile kalırım hayırlısıyla :)) normal yolla mi oldu canım

Bende Aralık annesi olucam galiba bu ayın 6sında gittim kese var bebekte çok küçük göremedik ne haftasını ne boyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…