2017 Aralık Anneleri

Hahaha hatlar karışmış başkasına yazmıştım

sorun değil tahmin ettim. Pazartesi için de inşallah istediğiniz sonuç olur ama olmasa da eninde sonunda olacak stres yapmamaya çalışın. bana doktor hamile kalman zor dedi, sonraki kontrolümde hamile çıktım :) yani bazen süprizleri seviyorlar

sen hamilesin bana dua et ne olur pazartesi güzel sonuç alayım

Allah yasatmasin bir daha kaybetme duygusunu canım. İnşallah benimde deg erim yükselir

BBu dun yaptığım test bugun yaptığım da hic bsy yok sizce sonuc ne D durumira07 sende bak canım
Valla cnm sanki silik bi çizgi gölge gibi tam da emin olamadım henüz regl olmadin dimi ayy bi kan testi mi versen acaba ben de hiç bi belirti yok iştah acilmasi dışında ama onu da strese bağlıyorum pek umutlu değilim bat 19 nisan bakalım gelemedi gitti

Kızlar selam sat 4 mart. Dün tekrar doktorumuzdaydık. Bebeğimin 5+2 günlük olduğunu söyledi. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Kesemi de daha rahat görebildim çok şükür. :) Sata göre geri bir ilerleme fakat benim geç döllenme olduğuna eminim. Çünkü adetim zaten 35 günde bir oluyordu. Buna göre hesaplarsak ilerlemesi normal midir?

Eklentiler

• IMG-20170414-WA0005.jpeg
    24,7 KB · Görüntüleme: 91
Silik var ama bugun ki yaptığım kafa karısıtırıyo adet de yok gunler geçmiyor aynen beklemek cok zor kan vermeyi sevmiyorum cıkmayınca ınsan sinir oluyo

BBu dun yaptığım test bugun yaptığım da hic bsy yok sizce sonuc ne D durumira07 sende bak canım
Silik var gibi sanki cnm
Kese baya belli
Bencede gec döllenmedir cnm normaldir içini rahat tut:)

Canım çok üzüldüm benim de sat 12 mart. Senin yerine kendimi koydum bi an bende hamile değilim bi daha ki ay birlikte bekleriz belki birlikte kalırız hamis
İnşallah ben ümidimi hiç kaybetmeyecegim. Sağlıksız olan gebelik ler sonlaniyormus zaten. Ama keşke hiç hamile kalmamış olsaydım o güzel duyguyu tatmamış olsaydım.
Olsun yine deneriz. Ama ya bir daha aynı şeyi yaşarsam korkusu...

Can'ım daha öncede demiştim sana
Senin yaşadıklarını birebir yasadım
Hcg yükselmedi kese oluşmadı düşükle sonlandı
Aradan bir yıl gecti çok şükür rabbime hamileyim 6+3üm bugun
Gecen hafta keseyi gördük haftaya da kalbini duyacaz inşallah
Doktor benden daha temkinli
Bu kez sağlıklı olsun diye
İçini ferah tut sende cnm
Bnm Kdr uzun sürmez inşallah tekrar hamile olman senin

Hanımlar merhaba,
Bat a 2 gün var. Hiç belirtim agrım sızım yok. Bu sabah yine tüm ümitlerimi yitirmişken negatifi görücem diye test yaptım. Var birşeyler görüyorsunuz di mi sizde? İnşallah bende 2017 Aralık ta anne olurum.

Eklentiler

• 20170416_075935_Richtone(HDR)(1).jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 91
Var canım hayırlı olsun benim Testte yukarda ama kafam karışık

Testinizi gördüm. Belli belirsiz bir gölge görüyorum ben. Yarın sabah idrarıyla tekrar edin mutlaka. Ümitsizliğe düşmeyin lütfen. Gün doğmadan neler doğar.
Çok umut etmiyorum ztn Ikıncı olacak olursa fazla belırtım yok beklıcm galiba

Canım hayırlı olsun bariz belli maşaallah tebrik ederim

Ben de 6sına gittim doktora benimde hala belirtim yok sağ tarafımda dün bi agrı oldu neden olduki

Evet cnm 2.çizgi görünüyor tebrikler:)

Bende 5 gün geciktim bugün oldum. Allahtan ümit kesilmez napalim inşallah bir gün bizim de yüzümüz güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…