Hahaha hatlar karışmış başkasına yazmıştım
sorun değil tahmin ettim. Pazartesi için de inşallah istediğiniz sonuç olur ama olmasa da eninde sonunda olacak stres yapmamaya çalışın. bana doktor hamile kalman zor dedi, sonraki kontrolümde hamile çıktım :) yani bazen süprizleri seviyorlar
Allah yasatmasin bir daha kaybetme duygusunu canım. İnşallah benimde deg erim yükselirAynı zamanda yaptirmisiz. Yani ilk hamileliğinde. Sat 15 kasim di. 15 aralıkta değer 600 çıkmıştı. Eşim 5i geçecek mi diye beklerken 600u görünce uhh deyip nasıl şaşırmıştıama sonra kaybettim bebeğimi
edeceğim, söz. içini ferah tut, inşallah olacaksen hamilesin bana dua et ne olur pazartesi güzel sonuç alayım
Valla cnm sanki silik bi çizgi gölge gibi tam da emin olamadım henüz regl olmadin dimi ayy bi kan testi mi versen acabaBBu dun yaptığım test bugun yaptığım da hic bsy yok sizce sonuc ne D durumira07 sende bak canım
Silik var ama bugun ki yaptığım kafa karısıtırıyo adet de yok gunler geçmiyor aynen beklemek cok zor kan vermeyi sevmiyorum cıkmayınca ınsan sinir oluyoValla cnm sanki silik bi çizgi gölge gibi tam da emin olamadım henüz regl olmadin dimi ayy bi kan testi mi versen acababen de hiç bi belirti yok iştah acilmasi dışında ama onu da strese bağlıyorum pek umutlu değilim bat 19 nisan bakalım gelemedi gitti
Silik var gibi sanki cnmBBu dun yaptığım test bugun yaptığım da hic bsy yok sizce sonuc ne D durumira07 sende bak canım
Kese baya belliKızlar selam sat 4 mart. Dün tekrar doktorumuzdaydık. Bebeğimin 5+2 günlük olduğunu söyledi. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Kesemi de daha rahat görebildim çok şükür. :) Sata göre geri bir ilerleme fakat benim geç döllenme olduğuna eminim. Çünkü adetim zaten 35 günde bir oluyordu. Buna göre hesaplarsak ilerlemesi normal midir?
Kafam cok karıştıSilik var gibi sanki cnm
Kese baya belli
Bencede gec döllenmedir cnm normaldir içini rahat tut:)
Teşekkür ederim tatlımm:)Silik var gibi sanki cnm
Kese baya belli
Bencede gec döllenmedir cnm normaldir içini rahat tut:)
İnşallah ben ümidimi hiç kaybetmeyecegim. Sağlıksız olan gebelik ler sonlaniyormus zaten. Ama keşke hiç hamile kalmamış olsaydım o güzel duyguyu tatmamış olsaydım.Canım çok üzüldüm benim de sat 12 mart. Senin yerine kendimi koydum bi anbende hamile değilim bi daha ki ay birlikte bekleriz belki birlikte kalırız hamis
Can'ım daha öncede demiştim sanaİnşallah ben ümidimi hiç kaybetmeyecegim. Sağlıksız olan gebelik ler sonlaniyormus zaten. Ama keşke hiç hamile kalmamış olsaydım o güzel duyguyu tatmamış olsaydım.
Olsun yine deneriz. Ama ya bir daha aynı şeyi yaşarsam korkusu...
Var canım hayırlı olsun benim Testte yukarda ama kafam karışıkHanımlar merhaba,
Bat a 2 gün var. Hiç belirtim agrım sızım yok. Bu sabah yine tüm ümitlerimi yitirmişken negatifi görücem diye test yaptım. Var birşeyler görüyorsunuz di mi sizde? İnşallah bende 2017 Aralık ta anne olurum.
Testinizi gördüm. Belli belirsiz bir gölge görüyorum ben. Yarın sabah idrarıyla tekrar edin mutlaka. Ümitsizliğe düşmeyin lütfen. Gün doğmadan neler doğar.Var canım hayırlı olsun benim Testte yukarda ama kafam karışık
Çok umut etmiyorum ztn Ikıncı olacak olursa fazla belırtım yok beklıcm galibaTestinizi gördüm. Belli belirsiz bir gölge görüyorum ben. Yarın sabah idrarıyla tekrar edin mutlaka. Ümitsizliğe düşmeyin lütfen. Gün doğmadan neler doğar.
Canım hayırlı olsun bariz belli maşaallah tebrik ederimHanımlar merhaba,
Bat a 2 gün var. Hiç belirtim agrım sızım yok. Bu sabah yine tüm ümitlerimi yitirmişken negatifi görücem diye test yaptım. Var birşeyler görüyorsunuz di mi sizde? İnşallah bende 2017 Aralık ta anne olurum.
Evet cnm 2.çizgi görünüyor tebrikler:)Hanımlar merhaba,
İnşallah ben ümidimi hiç kaybetmeyecegim. Sağlıksız olan gebelik ler sonlaniyormus zaten. Ama keşke hiç hamile kalmamış olsaydım o güzel duyguyu tatmamış olsaydım.
Olsun yine deneriz. Ama ya bir daha aynı şeyi yaşarsam korkusu...