2017 Aralık Anneleri

Herkese merhabalar
Tatil tatil gec kahvaltidan sonra mayismaca . Sizleér neler yapiosunz benim gecelerı mide bulantım oluo. Normal de sabah olur derler ama .var mı benim gibi olan

Canim masallah ben 5+4 te gittim bebek bile yoktu ortada cok azcik hayal meyal yolk sac gorduk okdar erkek bebekler erken geliyomus senin bebis erkekmi olcak acaba :)

Hosgeldn canm gec dollenmedir deger 1500-2000 olunca vajinal usg de gorunuyo

Zaten benim ilk hamileliğimde adet günümde idrarda çıkmıştı. Kanda baktrdm bi iki gün sonra 600du. Kanda daha çabuk çıktığını biliyorum ama acildeki doktorlara pek bişey denmiyor. Benim hiç umudum kalmadi zaten. Bi an önce adet olsamda bitse diye bekliyorum

Canim sen idrar testi yaptin mi? Daha once hic gecikmen olmus muydu?

Ben erken olurum da hiç gecikmezdi canım tek bi kere bi gün geçmişti. Bu sefer 4 gün oldu hala bişey yok adetten sonraki 2.ve4.gün idrar testi yaptım negatif. Adet olmadkca umutlnyrz esimle ama hep negatif çıkıyor ışte

Sen saglik ocaginda tahlil yaptirsana. Orada daha detayli bakiyorlar. Ben de keske ilk saglik ocagina gitseymisim
Sana onu diyen doktor da sacmalamis. Ne demek daha erken. Adetin 3 Gun gecikmis kanda cikmaz da nerede çıkacak.

Aklıma yemek gelince midem kötü oluyo bnmde
İki gündür patatesten baska Bişi yiyemiyorum

Selam arkadaşlar nasip olursa bende aralık annesi olucam. Keseyi gördük 1 hafta sonra da kalp atışları için gidicez kısmetse.. yakın zamanda aynı şeyleri yaşayan insanlar topluluğu olduğumuz için yazmak istedim

Reactions: bmn
6. Haftada kalp atışını karından ultrason ile bakıldığında mi duydunuz ? İnternette bir videoda vajinal ultrason ile duyulur diyordu da

Hayırlı olsun sat kac? Yakınız galiba benim 6 mart

Benim şükür bulantım olmuyo kızlarda da olmuyodu zaten. Bünye meselese galiba. Ama açıklıga dayanamıyorum 2 saatte bi yemem gerekiyo. Cok halsizlesiyorum yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…