2017 Aralık Anneleri

Birde burda arkadaşlar bi yöntem deniyorlardı yumurtlama gününe göre cinsiyetle ilgiliydi galiba bilen biri bana onu uzun anlatabilir mi kuzenim çok istiyor ona yardımcı olayım ?

Birde burda arkadaşlar bi yöntem deniyorlardı yumurtlama gününe göre cinsiyetle ilgiliydi galiba bilen biri bana onu uzun anlatabilir mi kuzenim çok istiyor ona yardımcı olayım ?

Yanı bu eutrox yerıne verılmıs olabılmesı benı bır tedırgın ettı. Doktor dunku mesajıma okuyanlar ıcın yazıyorum aksam dondu, bugunde yazarsam gece cevap verıcek herhalde . Bıraz arastırınca ıyot eksıklıgı ve troıt tedavısınde kullanılır dıye anladım ben. Buarada ıyot bakılmadı bende canım of napsam bılemedım

mamaroo lar kolıkler ıcın ıyımymıs.
Bugun baktımda jokerde 1499 tl Bızde saga sola ve one arkaya sallanan salıncak ıyı gelmıstı aslında ama sımdıde joı markalı salıncak almayı dusunuyordum oda 800 tl .
Taht yatak dedıgın neydı bır gostersene adı pek guzel geldı

biz hiç yan yana yatmamıştık şu hastalık süreci olunca oğlan beni devamlı yanına çağırır oldu ben de kıyamıyorum tabi yerde yatmaktan imanım gevredi ama yapıcak bir şey de yok.
Bende kıyamıyordum dıger mesele kafama takıldıgı ıcın ama doktor sakın sakın dıyor valla bı sure ınatla geldı hep gerı goturduk fılan neysekı uzun zamandır gelmeye calısmıyor .

Bizimki erken bayıldığı için testeron seviyesini düşürecek birşey olmuyor ahahaha Allahım neler konuşuyoruz.
Valla şuan evdeki durum kim nereyi bulursa orada uyuyor.
Benım testeronum dustu ama buaradalar

Namaz kılıyor senınkı

E bebek ona baksana bir şeyler indirimdeydi salıncak falan

Benimde düştü canım....

CuteMom bundan canım taht beşik diye adını bilip almıştık öylede kaldı bende

Şu mamaroo işinde koliğe tam iyidir budur denilirmi bilmiyorum satılırken öyle reklamı kullanan varsa aydınlatır belki diye demiştim
Letgo ya baktım en son modeli 900 e varmış

Eklentiler

• IMG_9092.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 66
Abladan kalan salıncak bu acaba hiç heycana girmesem mi
Ay neyse daha erken artık kolik olunca bakarız

Birde ilk bebişleri olucaklara bir tavsiyede bulunayım kendinizi sıkıntılara acabalara sokmadan tadını çıkarın herşeyin ve bu alışveriş işinde ana gereçleri çok ağırlaşmadan cinsiyet belli oldumu almaya başlarsanız bütçenizde en azından sona doğru çok yüklenilmiş olmaz

Eklentiler

• IMG_9093.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 57
Kızlarrr valla konuşmalara cok yabancı bakıyorum hiç marka vs bilmiyorum ilk Bebek olunca deneyimsizlik cok fazla
Ama beşikte memnun olduğunuz modeller Bebek arabalarında markalar be model önerileri cok cok iyi olır bizler içinde
Salıncak illa almak mı lzm ki
Bir de hastane çıkışı tulum vs kıyafet olarak nelerden hangi aylıklar kaçar tane almalıyız
Bi ihtiyaç listesi oluştursak gulii7 cnm Bi el atsan bu işe

Aynen cnm yavaştan alayım artık dıyorım Bnde haftaya baslayacam bişiler almya ama ne alacam bilmiyorum işte;/

Aynen katılıyorum ilk bebeği olucaklar ki bende onlardan biriyim bu konuda oldukça tecrübesiziz. Liste oluşturmak bizim için faydalı olucaktır.

Aynen cnm yavaştan alayım artık dıyorım Bnde haftaya baslayacam bişiler almya ama ne alacam bilmiyorum işte;/

Komik gelicek belki ama biz ilk bebek arabasını almıştık ana gereç olarak

Ve sorularında harika
İlk bebişlilere gerçekten faydalı yazılar çıkabikir burdan

Öncelikle bebek arabasını mesela ihtiyaç ve hevesinize göre alın

Örneğin arabanız varsa bagaja sığma, katlanma ve hafiflik gibi
Kimisi travel sistem dedikleri ana kucağıda takılanlardan tercih eder, kimiside tam yatar olmak şartıyla baston tip

Ben travel sisteme heves etmiştim ve Mamas Papas- Urbo modelini almıştık ve her anlamda tepe tepe kullandık
Özellikle ilk 6 ay ana kucağı durumundayken
Katlanması kolay ve bagaja kolay sığıyordu

Sonrasında 1 yaşa anne kız gezmelere daha kolay olsun diye Mamas Papas - Trek2 baston puset kullandık onun arkası tam yatmıyordu ama parka kısa mesafelere çok il gördü ve halada kızım babaannesiyle parka giderken onu kullanır

Dediğim gibi ihtiyaç ve seçime göre ilk neyi istediğinizi belirleyin sonrasında ztn marka ve modeller çok çok var

Eklentiler

• IMG_9096.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_9097.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_9098.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 74
Hanımlar merhaba biz şuan 12+4 olmuşuz memoriale gidiyorum ama buna rağmen doktor bir ay sonra gel dedi cinsiyet için ben daha erken tahmin eder diyordum ama dayanamayabilirim o tarihe kadar ne zaman gitmeliyim sizce ?
Benimki de bi tahminde bulunmadı. Bi daha ki randevum 4 temmuzda :) Baya var ama kesin olur en azindan

Kolik bebekler kitaplardan okuduğum kadarı ile gününden erken doğan bebeklerde daha fazla görülüyormus, birde bebek normal doğması gereken gününe gelince kolikten eser kalmiyormus.

Bebegin ağlayan bebek olmasida hamileliğini nasıl geçirdiğine bağlı, egerki çok stresli gecirmissen bebeğinde doğduğunda huysuz ve ağlayan bebek oluyormuş.

Benimde simdilik aklımda olup ve kesin alacağım dediklerimi arasında;
Doona anakucagi/bebekarabasi, Chicco next 2 me anneyani besigi var.
Doona yi bir yaşına kadar kulanabiliyorsun, o yaşına geldigindede normal basit bebek arabalari/puset olur ya ondan alırım diyorum. Hem hafif hem kullanışlı

Chicco'yuda 6 ay olana kadar kulanabiliyorsun, o zamana geldimi bebeğimi yanımdan ayırıp kendi odasını yapmayı düşünüyorum. Ozamanda odasina park şeklinde alırım yada büyüyen beşik. Park alirsamda ilerde ikinci bebek için kulanirim ilkinede normal yatak alırım diye dusunuyorumda dusunuyorum:)))

Hanımlar merhaba biz şuan 12+4 olmuşuz memoriale gidiyorum ama buna rağmen doktor bir ay sonra gel dedi cinsiyet için ben daha erken tahmin eder diyordum ama dayanamayabilirim o tarihe kadar ne zaman gitmeliyim sizce ?
Bende en son gitigimde 12+2dim ve bi sonraki randevumuz 6 hafta sonrasına vermişti, banada cok uzun geldi ve başka bir doktordan 3hafta sonrasına randevu aldım. Gerçi doktorumu değiştirmek içinde yaptım bunu :))

Yaparız canım, gerçi internete yada kulandigimiz bazi gebelik takibi applerindede bulabilirsin ihtiyaç listesi, alinacaklar vs vs

kolik bebeği hiç bir beşik salıncak durduramaz gibi geliyor bana. 3 ay dolunca kesilmişti bıçak gibi.
kucakta gezdirmekten iflahım kesilmişti artık bezini falan tam soyup öyle geziyorduk bir tarafı hava alıcna rahatlıyordu resmen. tabi bu sefer kış bebeği olacaklar evde napıcaz bilmiyorum. ben kışlık ourdoor tulum almak istiyorum gezebilmek için.

Kızlar merhabalar nasılsınız?sizde esneme çok oluyormu bide kalbim çarpıntı yapıyor gibi oluyor(

Oo sız herseyı karar vermıssınız sızmı hızlısınız benmı yavas davranıyorm aacaba ben su an cınsıyetı bellı olnca heevsten bıkac kıyafet alırım o kadar sanırım :)

Kızlar merhabalar nasılsınız?sizde esneme çok oluyormu bide kalbim çarpıntı yapıyor gibi oluyor(

Her zaman olmasada bndede oluyo zatn 9 10 saat uyudugum halde. Carpntıda yorldgmda nerdıven cıktgmda oluyo vızım ewde 5. Katta yanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…