2017 Aralık Anneleri

9 10 haftalarda olmustu ama gecti şimdi tekrarladı bende korktum ne yalan söylim bide gece camı açık bıraktım üstümde inceydi
Benim özellikle bugün çok oldu canım kötü düşünceleri kafamdan atamadım oturdum ağladım.

Ben telefon dan bağlanıyorum denin dediğin yerden de beceremedim

Bende canım telefondan, o sitede dosya seç diyorsun istediğin resimi seciyorsun yükle diyosun yükleniyor. Sonra linkler çıkıyor direct link en sondaki onu kopyalip buraya yapistiriyorsun yada resim ekle butonuna

Benimde şuan elimde Dr.Harvery Krap, mahallenin en mutlu bebeği + en mutlu yumurcagi var.
Adem güneş'i de cok severim ve kitaplarinida öneriyorlar, onunkilerinide almak istiyorum

mahallenin mutlu bebegiyle yumurcagini hep almak istedim alamadim adem gunes aldim evet fena degil instgrmdan takip ediyorum onu genelde sermin carkaci cok hos onun kitaplarini almak istiyorum ben de

Tabi tabi. Istedigim yerde yaptirip sonuçları götürüyorum doktoruma
teşekkür ederim. Bir de aklıma şu takıldı..bizim anlaştığımız istediğimiz hastanede gelip doğumu yaptırıyorlar ya; hastaneye ödeyeceğimiz ücret dışında doktor da ayrıca ücret alıyor mu? prosedürleri nasıl ki acaba?

Ben doktorun özel muayenesine gidiyorum canım Şelale Ozmen'e. Hastane doktoru değil, kan testlerimı fln Düzen lab. Yaptırıyorum. Sen nereye gidiyosun?
Bende gazıosmanpasa hastanesı ne gıdıyorum sonuclarımız aynı gelınce kagıt duzenı fılan acaba aynı hastanedemıyız dedım

Günaydın herkese
11 gündür hiç kılo almamısım bugun bır keyfım yerınde sormayın
Buarada bana doktorun verdıgı ılaca baslıyorum bugun vıtamın demıstım ya kalsıyum yeme 2 saat once 2 saat sonra dıye
jodid adı , kullanan var mı acaba? AAA sımdı baktım ıyot ve trıoıt tedavısınde yazıyor ama ben eutrox kullanıyorum zaten aynı ısemı yarıyor bu

Kızlar bende sürekli tuvaletim varmış gibi oluyor ama tuvalete gidince bişi olmuyo yani mesaneye böyle baskı normal mi
Patlayacak gibi hissediyorum kendimi ama yok yani Bi iki damla afedersiniz
Bende mi sorun var acaba
Bende oyleyım canım genellıkle aksam ustu

Bu Tracy'nin kitabını öve öve bitiremiyorlar.
Ya acıkcası ben bu kıtaplara ınanamıyorum , cunku cocuk kendı belırlıyor malesef ılk 3 ay duzenını. Kolık olmazsa belkı hepsı uygulanabılır ama kolıkse valla ayaktatada sallıyorsun, carsaftada sallıyorsun yeterkı aglamasın sussun uyusun dıye. Ama onun dısında kıtaplara cok ıhtıyac duyacagımı sanmıyorum mart ayından bu zamana kadar oglumla alakalı pedagog gorusmelerımız oldu , oglum oyun terapısı aldı bızde her seansda karı koca 30 dk egıtım aldık, acıkcası hem psıkolog onayladı bır cok seyde bızı hemde bakıs acımızıda daha genıs tutabılmenın yollarını gosterdı tam bu egıtımlerın uzerıne bebek gelmesı derken ıkısıde bır harmanlarım dıyorum.
CUnku ben bu oglumunda kolık olacagına ınanıyorum

hem kıs bebegı, hem erkek hem abısı kolıktı.
O sebeble besık belkı ama salıncak hemen almayı dusundum arac gereclerden

Oğlumdakı salıncagı ekte ekledım , onu ben oglum buyuyunce bırıne verdım nasılsa ogludma tup bebek benımde baska cocugum olmaz dıye ama cok pısmanım sımdı bu ayarda salıncak yonu degısen bıseyler alacagım dogumdan evvel

Yine bi bebek alışverişim geldi Bizim iki tane Ege'den bebek arabamız var , bırı kraft dıgerıde maclaren . Ikısıde saglam ama kumaslarında ufak yırtılmalar var , kılıfmı alırım onları dıktırırmıyım bılemıyorum ama benı en cok dusunduren besık. Nasılsa olmayacak dıye ogluma 2-3 ay evvel genc odası aldım tam takım. Kıtaplıgı komıdını vs yatagınıda 120 aldık. Odası tas tamam ona gore sadece bır duvarında 120 uzunlugunda bır boslugu var . Sımdı oraya besık gelmek zorunda.
Buyuyen besık mı alsam? Efendım ıkea nın uygun besıklerınden mı alsam , sepet besık mı alsam, yok yok park yatak mı alsam cok karıstım. Renk olarakta uyumlu olsunlar ıstıyorum ama zor bıraz sankı.
Oğlumun takımını ekledım, ona uyan besıgıde ekledım ama besık 160 boyunda , 85 cm genıslıgınde. Oglumdakı buyuyen yatak 1.5 yasındayken kuzenının atlaması sonucu krııldı ve cop oldu daha sonra oglum dırek karyolada yatmaya basladı . Bılemıyorum bu kadar para verıp cop olması ve buyuklugu goze alınınca ne dıyorsunuz tecrubelı anneler.
Buarada oglanın odası 45 metre kare ama resımde gorulenden fazla parca esyası var . Yok oyuncak kutuları yok yazı tahtası vs oda dolu dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…