- 14 Nisan 2017
- 1.204
- 848
- 123
- 27
Bruck an der murAvusturyada hangi şehirdendin sen canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bruck an der murAvusturyada hangi şehirdendin sen canim
Benim hayatımda şeker Yok ki sütte yediğin yogurtta nohutta her seyde şeker var.şeker çok zor kızlarO zaman bir fırça da bizden. Şeker hastasıysan çok sıkı bir diyet uygulamalısın
Al benden bi tane dahaSlm bugün rahimde. İğne batması gibi acı hissediyorum normal mi![]()
Bana kızdın mı anlayamadım ben
6 sene öncede yaptırmadım şimdi de yaptırmayacağım. En doğrusu kendi doktoruna güvenmek bence.
Kızlar bende aşırı derecede tatlı yeme isteği var şu anda. İlk başlarda tatlıdan tiksinmiştim. Aşırı tüketmekten korkuyorum ama az önce resmen minik bi tatlı krizi tuttu.
Al benden bi tane dahakız normalmiş karın rahim ağrıları ben nasıl sancılanıyodum.
Ya çok şükür ama en ufak bişeye bile takılır oldum son zamanlarda.. taktım şimdi o hcg neden yüksek. . 9 aya delirir miyim acaba ben. Bu annelik ne değişik duyguymuş boyle![]()
Normalmiş.altlardada ağrı oluyo bende .bi kere altta bi girdi ağrı belim kırıldı nefesim kesildi.Doğumda da bayılırım kesin.o ara doktorlar işini halletsinlerBazen haff adet agrısı gnı gelıyo bıkac dkta gecıyo nrma sanırım kanama olmadıgı surece
Oy oy masaallah oturuyor resmen ...
Al benden bi tane dahakız normalmiş karın rahim ağrıları ben nasıl sancılanıyodum.
Bende internette okuduğum kadarıyla uyuyamayan annelere açık pencere öneriliyorlardı.Eger pencere açmanın zararı olsaydı yazmazlardı.içini rahat tut.9 10 haftalarda olmustu ama gecti şimdi tekrarladı bende korktum ne yalan söylim bide gece camı açık bıraktım üstümde inceydi![]()
Ayakları yukarıda başı aşiagıdaymış Doğum şekli değil mi oOy oy masaallah oturuyor resmen ...
benımde oluyor canım ara ara ve canım cok sıkılıyor
bazen kasıkta bazende tam rahımde oldugunu dusunuyorum[/QUO
Düşük tehlikesi olan biri için her agrı ayrı bi korku![]()
2.5 tan sonrasini iyi degerlrndirmiyoruz demisti dr bu ölcum 2.5 tan fazlaysa kombine risk ti sanirim o kismi etkileyip risk faktorunu artiriyomus yani sizin degeriniz iyiIkili kan testi ivin kan verdim 19 uzda cikicakmis baya gun verdiler. Ense kalinligi 1.1 cikti normalmi aceba doktor birsey demedi.
bebek bakim sorunlarina mucize cozumler kitabini aldim gebelikte okudum ama oglum kolik ve uykuyu sevmeyen bebeklerden oldugundan pek uygulayamadim aslinda gazsiz kolik olmayan bebekler icin guzel cozum onerileri var tracy hogg yazarikızlar tavsiye decegınız kitaplar var mı
gebelık uzerıne
bebekle ılgılı bakımıyla ılgılı vs
ben de oyle tedirgin oluyorum tek gidersem randevuya kalbim carpiyo filan esim yanimda olunca daha rahat oluyorumYa kontrole giderken siZin de eliniz ayağınız birbirine dolanıyor mu? Şimdi gidiyorum doktora, yine evden telaşla çıktım.. heyecan mutluluk stres kaygı bir aradainşallah güzel şeyler duyarım dua edin
![]()
Bruck an der mur
Bencedehafta sonra gıdıcem cnm o 6 hafta sonra cagrıdı benı ama bekleyemem o kdr yanı
yola cıkacam bı kontrol olayım
onu da sorayım
vıtamınlerı de soraca
bı lıste yapayım ben
Bi günde variliyormus türkiyeye sende mi yurdisinda oturdun:))Arabayla Türkiye gelmek isteseniz bı günden az bi zamanda kapikuleye varirsiniz ne güzell :)) biz bı buçuk yada iki güne anca geliyoduk