• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bende düşünüyorum ama izmir'de böyle yerler nerde vardır araştırıp bulmak lazım ayrıca başladıktan sonra istikrarlı gitmek lazım. Ben kendimi hazır hissetmiyorum şu anda :uykucu:

image.jpg

Kızlar bende aşırı derecede tatlı yeme isteği var şu anda. İlk başlarda tatlıdan tiksinmiştim. Aşırı tüketmekten korkuyorum ama az önce resmen minik bi tatlı krizi tuttu.

Bana kızdın mı anlayamadım ben o_Oo_O
6 sene öncede yaptırmadım şimdi de yaptırmayacağım. En doğrusu kendi doktoruna güvenmek bence.

Yok cnm sana degıl :) dktrlaea kızıyorm ben her kafadan bı ses cıkıyo her tahllde bu cıkıyo karsımıza net bsey demıyolar bızımde kafamz karısıyo benım ılk gebelıgım ve 4 yıl sonunda nasıp oldu tup bebekle. Sagolsunlar her hafta her ay bı suphe dusuruyolar su u yaptrsammı gereklı mı dıye. Nasıl vı sıstem anlamadım ben

Kızlar bende aşırı derecede tatlı yeme isteği var şu anda. İlk başlarda tatlıdan tiksinmiştim. Aşırı tüketmekten korkuyorum ama az önce resmen minik bi tatlı krizi tuttu.

Canm bnce hevesnı gıderecek kadr ye asırıya kaçma sıkntısını yasarsın snra

Ya çok şükür ama en ufak bişeye bile takılır oldum son zamanlarda.. taktım şimdi o hcg neden yüksek. . 9 aya delirir miyim acaba ben. Bu annelik ne değişik duyguymuş boyle:KK51:

Aynn canm baznde cok arastrmamak gerk. Uyku falan ttmuyo benı cok dsndgmde

Al benden bi tane daha :KK45:kız normalmiş karın rahim ağrıları ben nasıl sancılanıyodum.

9 10 haftalarda olmustu ama gecti şimdi tekrarladı bende korktum ne yalan söylim bide gece camı açık bıraktım üstümde inceydi :(

9 10 haftalarda olmustu ama gecti şimdi tekrarladı bende korktum ne yalan söylim bide gece camı açık bıraktım üstümde inceydi :KK43:
Bende internette okuduğum kadarıyla uyuyamayan annelere açık pencere öneriliyorlardı.Eger pencere açmanın zararı olsaydı yazmazlardı.içini rahat tut.

Ikili kan testi ivin kan verdim 19 uzda cikicakmis baya gun verdiler. Ense kalinligi 1.1 cikti normalmi aceba doktor birsey demedi.
2.5 tan sonrasini iyi degerlrndirmiyoruz demisti dr bu ölcum 2.5 tan fazlaysa kombine risk ti sanirim o kismi etkileyip risk faktorunu artiriyomus yani sizin degeriniz iyi

kızlar tavsiye decegınız kitaplar var mı
gebelık uzerıne
bebekle ılgılı bakımıyla ılgılı vs
bebek bakim sorunlarina mucize cozumler kitabini aldim gebelikte okudum ama oglum kolik ve uykuyu sevmeyen bebeklerden oldugundan pek uygulayamadim aslinda gazsiz kolik olmayan bebekler icin guzel cozum onerileri var tracy hogg yazari

Ya kontrole giderken siZin de eliniz ayağınız birbirine dolanıyor mu? Şimdi gidiyorum doktora, yine evden telaşla çıktım.. heyecan mutluluk stres kaygı bir arada o_O inşallah güzel şeyler duyarım dua edin :anne:
ben de oyle tedirgin oluyorum tek gidersem randevuya kalbim carpiyo filan esim yanimda olunca daha rahat oluyorum

Back